Iron Maiden

μιλια μπροστα απο το αδιαφορο dance of death μην τρελαθουμε και με μεγαλυτερη ποικιλια απο το μαλλον μονοτονο αλλα αρκετα καλο matter

θα περιμενω βεβαια ακομα μιας και κατα τη γνωμη μου το ποσο καλος ειναι ενας δισκος εξαρταται απο το για ποσο καιρο εχεις την επιθυμια να ακους τα τραγουδια του…

προς το παρων παντως για τα δικα μου γουστα μια χαρα8)

Ο μοναδικός Maiden δίσκος με τον Bruce που δεν μπορώ να ακούσω ολόκληρος, όσες φορές και αν προσπάθησα δεν τα κατάφερα. Το χειρότερο τους μαζί με το τραγικό Virtual ΧΙ. Κρίμα.

+10000000000000! Oσο για την επιθυμια να ακουω τα τραγουδια του ένα θα σας πω…προχθες βραδυ ξανακουσa ΟΛΟ το Piece of Mind και το Seventh Son!!! Και επειδη το πηρα πεισματικα & ήμουν μες στην καβλα εβαλα Final Frontier! E,στο Alchemist το κλεισα δεν αντεχα αλλο.[-X Αλλα οπως εγραψε και καποιος πιο πανω,για μενα Still the best band around!

πλακα εσεις ρε greektrooper,αντι να βαλεις τα τελευταια 5 τραγουδια να ακουσεις,εβαλες τα πρωτα 5…ε πως να αντεξεις:lol::lol:

Ναι,ενω αν εβαζα τα αλλα τι να σου πω…μες στην πορωση θαμουνα.Ειδικα στο Isle of Avalon που δεν ειναι καθοοοοολου βαρετο κομματι μεχρι και tatoo θα χτυπαγα απ’την πορωση! Δεν βαριεσαι αδερφε…

Εμενα μαρεσε πολυ.Το προηγουμενο ηταν που δεν μπορουσα να ακουσω με τπτ

Μαζί με Virtual,ο χειροτερός τους δίσκος…

Εγω μια χαρα ανετα τον ακουω ολοκληρο, απο την αρχη ως το τελος. Το Virtual XI και το No Prayer For The Dying θεωρω τα πιο αδυναμα.

Για το Virtual συμφωνω.Στο No Prayer περα απο το ομωνυμο,εχω Fates Warning,Public Enema No1,Running Silence… που τ’ακουω αβιαστα.Δεν λεω για Holy SMoke ή Tailgunner που ειναι “ευπεπτα” single αλλα τα παραπανω θα τα προτιμουσα σε ένα live απο οποιοδηποτε του Final.Αντε με μια εξαιρεση τοTalisman.

επιτελους ενας σωστος μειντενας.

Ξεχνάς και την απόλυτη κομματάρα του No Prayer… Μother Russia!!

Δεν ειναι απο τα καλυτερα μου απο τον δισκο αλλα σε σχεση με Apparition απο Fear of the Dark ή Still Life απο Piece of το προτιμώ.Βεβαια ολα αυτα ειναι καπως υποκειμενικα το τι σάρεσει,μάρεσει απλα μιλαμε σε γενικες γραμμες.

Εεεεε!Μιλάμε για την κομματάρα έτσι!Γεια σου ρε μεγάλε Dave!

Aυτο ακριβως…

Ανεξαρτητα, λοιπον, απο τις αποψεις σας (οι οποιες ειναι σεβαστες), αν θελετε να μιλησετε για το Piece Of Mind, μπορειτε μονο να εκθειασετε, αφου πρωτα εχετε πλυνει το στομα σας. 8)

Δεν ξερω γιατι πολυς κοσμος δεν του αρεσει το No prayer,εμενα παντως μου αρεσει πολυ και τρελλη αδυναμια στα assassin & tailgunner :slight_smile:

και οσον αφορα το piece of mind εχει μεσα το πιο αδικημενο maiden κομματι ολων των εποχων το “To tame A land”

Γιατί ο κόσμος είναι άμπαλος. Μια χαρά δισκάρα είναι το No Prayer.

ναι οταν πχ εκθειαζουν το somewhere in time και αυτο το απορριπτουν δεν μπορω να το καταλαβω…οκ δεκτον οτι εχει το alexander the great που υπαρχει δεσιμο λογω στιχων αλλα απο εκει και περα δεν βλεπω καμια απολυτως ποιοτικη διαφορα…

και αναφερω το somewhere που το θεωρω ελαφρως κατωτερο απο Piece of mind,powerslave,number of the beast & 7nth son :slight_smile:

Δεν είναι το Alexander the Great για μένα,που υπάρχει δέσιμο λόγω στίχων ή οτιδήποτε.Το Somewhere in Time για μένα είναι στο Top-3 άνετα λόγω των απίστευτων κομματιών του και ατμόσφαιρας.Δηλαδή δεν συγκρίνονται για μένα τα τραγούδια του No Prayer με ένα Loneliness… με ένα Caught Somewhere…Συν που πάντα μου ακουγότανε κάπως κουρασμένο το No Prayer…

Εντάξει καλό είναι το No Prayer απλά ήταν η αρχή της κατηφόρας, φαίνεται από τα φωνητικά του Bruce που δεν τραγουδά το ίδιο καλά με παλιά και τα κομμάτια όπως και να το κάνουμε δεν είναι σε επίπεδα ενός 7th son… που είχε ακολουθήσει ας πούμε. Και μέσα σε όλα αυτά είναι και η παραγωγή αρκετά μουντή για τα δεδομένα των Maiden. Και όταν ο Smith γράφει ένα Hooks In You καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Μην τα συγκρινεις, μην τα συγκρινεις δεν γινεται… Καμμια απολυτως σχεση ποιοτικα οι 2 δισκοι. Ουτε σε συνθεσεις, ουτε σε ηχο. Το No Prayer For The Dying δεν ειναι οτι ειναι κακος δισκος, απλα μακραν χειροτερος των 7 πρωτων και ηταν σαν η μπαντα να σταματησε την συνεχη ανοδικη πορεια με κατι πιο ανθρωπινο, οχι ΘΕΙΚΟ… Απο εκει και περα εχει κομματαρες προσωπικα λατρευω No Prayer For The Dying, The Assassin και Run Silent Run Deep…