Iron Maiden

ναι και παιζαν παραλληλα με τους Orion(covering metallica)

και τα tribute/cover/οτι θες πες bands ειναι οτι χειροτερο.

Και στην προκειμενη περιπτωση οι Iron Maiden[B]s[/B] και η καθε μπαντα που ακολουθει τετοια βηματα ειναι gtpk και μακαρι να το διαλυσουν ΟΛΟΙ και να παιξουν τιποτα αλλο που μπορουν να δειξουν τις δυνατοτητες τους.

μαζεμενα τα’χα :stuck_out_tongue:

IRON MAIDEN Singer’s ‘Ed Force One’ Video Tour

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=154063

Wrathchild…

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=105765

τους maiden έπαψα να τους παρακολουθω δυνατά ,
απο το x-factor και μετα (ήμουν στην α’ γυμνασιου και είχα κολλήσει την maiden-ιτιδα),
έχω ακούσει και τα μετεπειτα album ,εχω ξαναπαέι να τους δω ,αλλά δεν
μπορώ να πω οτι ξέρω όλα τα tracks απο τα νέα album .

γιατί τα λέω αυτά?

είχα βγει για περίπατο και παίζει στο κινητο το dance of death ,το τραγούδι (βάζω και κανένα “άγνωστο” έτσι για ποικίλια και για την έκπληξη)
και με πιάνω να σιγοτραγουδώ τους στίχους !
όχι όλους αλλά κάποια σημεία και αναρωτιέμαι οτι άλλος ένας λόγος που οι
maiden ειναι τόσο μεγάλη μπάντα , είναι επειδή ο τρόπος που τραγουδάει ο
dickinson είναι τόσο καθαρός ,με τόση καλή άρθρωση και προφορά που σου μένουν
τα λόγια απευθείας.
σαφώς είναι και ερμηνευτής ,αλλά …

πραγματίκα κατάλαβαινα γιατί ο dickinson είναι μεγάλος τραγουδιστής ,
αλλά έμενα στο στυλ ,οτι πηγε τους maiden παρακατώ ως μπαντα,
πόσο γαμάτα τραγουδάει στο children of the damned ή το hallowed be…,
,έχει γράψει το revelation ,τη γαμάτη ζώνη φοράει στο live after death (vhs) και άλλα τέτοια κοινότυπα.

σήμερα ακούγοντας ένα τραγούδι ,που ζήτημα να έχω ακούσει πέντε φορές ,κατάλαβα την αξία του dickinson (εντάξει βοηθάει το κομμάτι,αλλά δεν το λές και έπος) .

[SPOILER]ά,προτιμώ -ως μουσικό γούστο- την di’anno περίοδο ,αλλά τα καλα να λέγονται.[/SPOILER]

Αν δεν λες επος το Dance Of Death, ποιο λες;;; :?

πρόχειρα και με πρωτη σκέψη το The loneliness of a long distance runner .

στο post μου ,ήθελα να πω οτι κάποιος που δεν εχει maiden -mania ,
και τα ακούσματά του είναι άλλα ,μπορεί να αναγνωρίσει καποια πράγματα.

ναι, αλλά καταλαβαίνεις ότι είναι κάπως γραφικούλι το να λες ότι άφησες τους Maiden στην α’ γυμνασίου, ε. και γενικά, κάτι τέτοια αφαιρούν πόντους αξιοπιστίας όταν τα λέει κάποιος.

σε αυτό τώρα τι να πω ,
νομίζω οτι όποιος θελει να το πάρει έτσι ,
ας το πάρει .

Δεν τους άφησα ,[B]αντίθετα[/B] τότε λέω οτι ζουσα τη μανία μου με maiden και
[B]σταδιακά[/B] όπως πολλοί (φαντάζομαι) τους άφησα για άλλα παρόμοια και μη ακούσματα .
νομίζω οτι έτσι παέι η εξέλιξη (πανω-κατω) σε αυτή τη μουσική.

αν απο το post συγκράτησες την ηλικία μου και ο προηγούμενος το τραγoυδι που ανέφερα ,τότε κακώς γράφω γιατί αλλα θελω να πω (ξαναλέω αποθεώνω τον dickinson) και προφανώς άλλα φαίνονται.

αν έχεις ξαναδει post μου ,θα καταλάβεις οτι δεν έχω τα αντανακλαστικά σε απαντήσεις ή σε ορολογίες , όπως αλλοι χρήστες .
απλα έχει πολυ μουσικο πλούτο εδώ μέσα ,γι αυτό και μπηκα.

εντιτ :
αν με θεωρείς γραφικο ,συγνώμη
αλλα είσαι άδικος

και ειπα οτι τους ακούω , τους βλεπω live αλλά οχι στο βαθμο που είχα κάποτε.
πραγματικά δεν καταλαβαινω γιατι πηγε έτσι.

αν κατάλαβα καλά λάθος μου και συγγνώμη, αλλά κατάλαβα ότι έπαψες να τους παρακολουθείς σοβαρά από την α’ γυμανσίου. ίσως φταίει και το πως το διατύπωσες.

τα έχουμε ακούσει κι αυτά βέβαια…

επίσης, κουλ δε σε θεωρώ γραφικό. γραφικές θεωρώ τέτοιου είδους δηλώσεις όταν γίνονται.

εδω μαλλον το διατύπωσα λάθος ,

εννοώ οτι με αυτούς μπηκα στο χώρο ,είχα πάθει τη πλάκα μου και τοτε
ο νέος δίσκος που θα έβγαζαν ήταν το x-factor .
ολοι το εχουμε ζησει το συναίσθημα να κολάς με μια μπάντα και οταν μαθαίνεις
οτι βγάζουν νεο δίσκο να είναι η καλύτερή σου στιγμη.
μην πω για τα live του οκτωβριου και το άλλο στις αρχές του '96 (πρέπει να ηταν ιανουαριος).
ημουν ευτυχισμένος

Σταδιακά ,δλδ οχι οτι 1995 άκουγα και το 1997 δεν άκουγα ,άρχισα να μαθαίνω
το χωρο ,να ακούω και αλλα πράγματα

τελοσπαντων μολις καταλάβα το λάθος μου που δεν έχω φτιάξει ένα post ,που παρουσιάζω τον εαυτό μου ,ως νεο μέλος στο forum .
να πω δυο πραγματα για μενα

ας γίνει το πάθημά μου ,μάθημα προς τους νεοεισερχόμενους χρήστες .

Cool Γιωργο, μην αγχωνεσαι. On Topic το Dance Of Death δεν ειναι επος, ειναι [B]ΥΠΕΡΕΠΟΣ[/B]…:stuck_out_tongue:

O Αλκίνοος Ιωαννιδης διασκευάζει maiden:lol:

Ωραιος, ψαγμενη επιλογη κιολας 8)

Χμμμμ δεν μ’αρεζε καθόλου ο τυπάς. Ανέβηκε στην εκτίμηση μου!!!

πολλά χρόνια πριν (πάνω από 10) είχε δηλώσει σε ερώτηση “το άλμπουμ που σε σημάδεψε” :

“[I]Iron Maiden[/I]” :wink:

Μονο εμενα μ φανηκε ετσι η το cover ειναι ψιλοκαλο??..:oops::stuck_out_tongue:

Μια χαρα ειναι το cover, αλλωστε μια χαρα φωνη εχει ο Αλκινοος… Αλλος ενας maidenας λοιπον… Ετσι…

Τό’χω δει live πολλές φορές το Remember Tomorow, απ’τον Αλκίνοο, και κάθε φορά ήταν καταπληκτικό…πάντως Maidenά δεν τον λές…απλά ο πρώτος δίσκος ήταν απ’τα εφηβικά κολήματα:):!:

Χτες άκουγα για ακόμα μία φορά το X-Factor. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αρέσει στον κόσμο.

Ναι οκ είναι από τα πιο αδύναμα άλμπουμ των Maiden σύμφωνα με πολλούς αλλά γιατί τόσος κόσμος τον κράζει; Επειδή είναι Maiden και δεν είναι εξίσου καλός με το 7th Son ας πούμε; Αν αντί για Maiden έγραφε μια άλλη μπάντα θα έτρωγε τόσο κράξιμο;

Μουσικά τον θεωρώ πραγματικά πολύ καλό δίσκο!

Αυτά επειδή έτσι μου έσκασε! :stuck_out_tongue:

'nuff said.