πιο ξενερωτος πεθαινεις ρε Smith…
μπουλο απο τους Maiden της καρδιας μας:p:D:D:lol:
πιο ξενερωτος πεθαινεις ρε Smith…
μπουλο απο τους Maiden της καρδιας μας:p:D:D:lol:
χαχαχα θεουλιδες. γαματοι!
Πωωωωω ευχαριστούμε τον Moonchild για το βιντεο. Εγινε forward στα κατάλληλα άτομα!!!
κορυφη :lol:
λολ ήμαρτον.
μια χαρά γουστάρουν τα πιτσιρίκια και μια χαρά θα τους έχει μείνει αυτό το κομμάτι όταν μεγαλώσουνε
και πάλι καλά που τους έβαλε κάποιος να ακούσουν maiden, τουλάχιστον αυτά στα 20 τους δε θα λένε “α μέταλ? μουσική που γκαρίζουνε και βγάζουνε μια βαβούρα χαχαχα”
Το είχα πει και παλιότερα, αλλά βαριέμαι να το βρω. Πριν καμιά δεκαριά χρόνια, η μητέρα μου ως δασκάλα αγγλικών σε δημοτικό, μου ζήτησε κανένα καλό κομμάτι για να διδάξει στα παιδιά στην τάξη γιατί είχε βαρεθεί να κάνει Michael Jackson κλπ. Καταλήξαμε στα: Blind Guardian - “Bard’s Song”, Helloween - “If I Could Fly”, Rhapsody - “Wings Of Destiny”.
Τώρα που το σκέφτομαι παραήταν μετριοπαθείς οι επιλογές. Έπρεπε να φύγει καμιά Maidenιά…
Τα παιδάκια καραγούσταραν κι έψηνα ένα φίλο μου να παίξει κιθάρα την τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς να τα τραγουδούσαν και μπροστά στους γονείς, αλλά δεν έκατσε.
Oκ Jim, όλοι υποστηρίζουμε σταθερές βάσεις στη μουσική διαπαιδαγώγηση, αλλά επειδή δεν είμαστε Σουηδία ακόμα προτιμώ να γίνονται τέτοιες προσπάθειες. Βέβαια υπάρχει πάντα και το μοντέλο της Κίνας http://www.youtube.com/watch?v=yE7waNi5dc0
Έλα ρε, καλό είναι τα παιδάκια να ακούνε και κάτι διαφορετικό, σιγά. Ανοίγει η αντίληψη όσο να ναι, μακάρι να χαμε και μεις τέτοιους δασκάλους…
Αλλά ξέχασα: σατανική μουσική το μέταλ, μακριά!
Εγώ πάντως πιστεύω πως η μουσική αντίληψη είναι κάτι που χτίζεται σταδιακά καθώς ο άλλος μεγαλώνει και όχι κάτι που περνιέται με τέτοιους τρόπους κατ’ανάγκη. Κάποια απ’αυτά τα παιδάκια παίζει ν’ακούσουν μέταλ κ στο μέλλον κ κάποια όχι. Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι την ωρίμανση για να το προδικάζεις από τώρα. Γνωρίζω αρκετά σκληροπυρηνικά “μέταλλα” στο σχολείο μου (λύκειο φάση δλδ πολύ μεγαλύτερα κ συνειδητοποιημένα από τούτα τα πιτσιρίκια) που τα παράτησαν όλα κ τα σπάνε στα μπουζούκια. Οι πιό σκληροί μπλακοντεθάδες σπάνε περισσότερα πιάτα - αναλογικά. Εγώ επέλεξα ν’ασχολούμαι ακόμα π.χ. αλλά γι άλλον δεν είναι τόσο βαθύ το θέμα.
Τεσπα αποκλίνουμε αρκετά… Τέλος
Ναι, δε διαφωνώ με όσα λες. Εναπόκειται στο κάθε άτομο πώς θα αξιοποιήσει (και αν) το κάθε ερέθισμα που δέχεται σε μικρή ηλικία.
Αυτο ακριβως, εξαρταται και απο το ιδιο το ατομο πως λαμβανει τα οποια ερεθισματα. Αλλα οταν οι δασκαλοι κανουν το πρωτο βημα να τους ανοιξουν τα ματια ειναι απλα respect. Γιατι αυτος ειναι ο σκοπος του παιδαγωγου.
Και γιατί ρε Άνγκους το να σε βάλει ν’ακούσεις Maiden κάποιος σημαίνει ότι σου ανοίγει τα μάτια; Κ σε παιδαγωγεί κιόλας; Μήπως πρέπει να γίνουν κ μάθημα γενικής παιδείας;
Για τους Maiden δεν ξέρω, αλλά οι Priest σίγουρα.
Οι Maiden να γίνουν κατεύθυνσης.
και οι Manowar να αντικαταστήσουν την γυμναστική
Και άμα βάλουμε και τίποτα Whitesnake ή Motley Crue, δε χρειάζεται να ανησυχούμε ούτε για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
με τους manowar τα καταφέρνεις όλα μαζί :lightsabre:
Όχι. Από Manowar διδάσκουμε μόνο τα Βαλχαλλίστικα, άρα εντός ύλης είναι τα τέσσερα πρώτα.
Και βγάζουμε και κάτι Warlords και Animals for fuck’s sake.
Μήπως και τα μαθήματα να τα αναλάβει ο Dave Holland;
On topic: Εχθές στο Rainbow bar έπαιζαν οι Maidenance, tribute μπάντα στους θεούς.
Πήγα μετά τους Blind Guardian με σκοπό να δω τι γίνεται για κανένα 20λεπτο κι εν τέλει έφυγα μετά από 2,5 ώρες καταϊδρωμένος και σχεδόν χωρίς φωνή.
Τα παλικάρια έπαιξαν όλο το Live After Death με τη σειρά (εννοείται και την τέταρτη πλευρά από το διπλό βινύλιο) και μετά Heaven Can Wait, Deja-vu, Seventh Son και Alexander. Τα περισσότερα τα έπαιξαν νότα-νότα και ο τραγουδιστής είναι πάρα πολύ καλός με αστείρευτη ενέργεια.
Φωνές, air guitar, air drums, air τα πάντα όλα. Ξεφτιλιστήκαμε τελείως με λίγα λόγια.
Άντε και δεν έμεινε πολύς καιρός για τον Ιούνη…
UP THE IRONS!!!
:lol::lol: Good one!
ΧΑΧΑΧΑ…:lol::lol:
Τους εχω δει και εγω τους Maidenance και ειναι πολυ αξιοπρεπης tribute μπαντα και δεν το περιμενα. Και ο μπασιστας εχει το μοντελο μπασου του Harris και μαλιστα υπογεγραμμενο απο τον Chief, ειχαν κυκλοφορησει ελαχιστα τετοια, δεν θυμαμαι ποσα και ειναι ακρως συλλεκτικα …
Ω ναι, ήταν πολύ ωραίοι, μπράβο!
Εννοείς αυτό το μπάσο; [SPOILER][/SPOILER]
Δεν ξέρω αν είχε κυκλοφορήσει και σε άλλο χρώμα, αλλά εχθές το παλικάρι έπαιζε με ένα άσπρο. Και δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το πόσο συλλεκτικό είναι, το θυμάμαι και σε βιτρίνες στην Αθήνα. Ας απαντήσει όμως κάποιος μουσικός καλύτερα…
Επίσης ο μπασίστας με τους Maidenance είναι ίδιος με τον Χλαπάτσα από Της Ελλάδος Τα Παιδιά. Αν δεν τον ξέρετε ρίχτε μια ματιά στο άβαταρ της sofi-k και θα καταλάβετε.