Iron Maiden

Ε, ναι …αφου τα κατευθυνσης σε βαζουν στο πανεπιστημιο. :bleh:

:lol::lol::lol::lol::lol:
ειμαι ο πρωτος που ψηφισε το dance of death!!! ηταν το αλμπουμ που τους εμαθα τους κυριους και ισως το πρωτο χεβι μεταλ αλμπουμ μου (μεχρι τοτε την εβγαζα με “συλλογες” και λοιπες μαλακιες)! απο οτι εχω καταλαβει παντως για τα παλια που δεν εχω ακουσει κανενα ολοκληρωμενα (αν και ξερω σχεδον ολα τα κομματια) ειναι αλμπουμ με 3-4 κομματαρες το καθενα και πολλα πιο μετρια φιλεροτραγουδα…

Σοβαρέψου.

καταλαβες τι ειπα? δεν νομιζω πια να ειπα και οτι ειναι κακη μπαντα η κατι τετοιο. ειπα απλως οτι κατ εμε δεν ειναι μπαντα με “αριστουργηματα”…

[SPOILER]προσοχη, το αριστουργημα πρεπει να ειναι γεματο κομματαρες και μια σχετικη ταυτοτητα στο ηχο του κατ εμε[/SPOILER]

ναι μωρέ χαβαλέ κάνω άλλωστε, αλλά να το κοιτάξεις :stuck_out_tongue:

νεα γενια ρε πουστη. αλλα αν σου φανηκε το dod χεβυ μεταλ, λογικο.

α λολ. vangelis.

σορρυ αλλα εσυ εισαι πιο νεα γενια απο μενα! :lol:

δηλαδη τι ειδος ειναι το dod???

ατμοσφαιρικο black:p

και εγω κατι τετοιο σκεφτομουνα περα απο το χεβι που προφανως μονο εγω βλεπω στη μουσικη τους…

vangelis λεμε ρε στραβαδι. γαμησε τα ε, βροχη τα χεβυ μεταλ ριφς στο ντοντ.

Γεμάτο φιλεροτράγουδα αυτό το σέβεν σον, γάμησε τα…

η το somewhere in time…

@φενια: εγω μια χαρα σκληρο βρισκω το wildest dreams ενω θεωρω πχ κομματαρες και επικα τα no more lies και dance of death.

τωρα οσον αφορα τους αλλους, τι να κανουμε εμενα δεν μου αρεσουν τοσο. και πιο συγκεκριμενα δεν μου αρεσει το “ταβανι” τους. δηλαδη θεωρω οτι αυτα τα αλμπουμ δεν εχουν κομματι σαν το trooper, το aces high η το καραεπικο hallowed be thy name…

να πω σε αυτο το σημειο και το αλλο (που ξενιζει πολλους μειντενακηδες) οτι το dod μου αρεσει πολυ (πολυ ομως) περισσοτερο απο το matter of life n death το οποιο και θεωρω πολυ πιο μετριο…

δεν καταλαβαινω τιποτα

Πριν λίγο υποστήριξες ότι δεν έχεις ακούσει ολοκληρωμένα κανένα από τα παλιά.

@φενια: αν πεις τι δεν καταλαβαινεις θα σ εξηγησω… δεν νομιζω να μιλησα σουαχιλι…

@κρις: ναι αλλα ειπα οτι εχω ακουσει σχεδον ολα τα κομματια ολων των αλμπουμ (αυτο που εννοουσα ειναι οτι δεν εχω κατσει να ακουσω τα αλμπουμ ως συνολο, ως 1 ενιαιο πραγμα αν και οι μειντεν δεν ειναι και οι πιο καλλιτεχνες σε αυτο για να πεις οτι εχω χασει πολλα νομιζω…)

Για κάνε μια ενδεικτική λίστα με τα fillers, απλά από περιέργεια.

Δηλαδή έχεις ακούσει σε άσχετη φάση το [I]“Back In The Village”[/I] και σε άλλη άσχετη φάση το [I]“Sun And Steel”[/I] και σε τρίτη φάση το [I]“Only The Good Die Young”[/I] ας πούμε?

Τεσπά, τα 4 πρώτα είναι αψεγάδιαστα, το [B]“Powerslave”[/B] όντως έχει φιλεράκια αλλά έχει και το [I]“Rime…”[/I] που ισοδυναμεί με ολόκληρες δισκογραφίες συγκροτημάτων, με το [B]“Somewhere…”[/B] προσωπικά δεν τρελάθηκα ποτέ αλλά για πολλούς μεηντενάδες είναι το αποκορύφωμα, το οποίο εγώ θεωρώ ότι έρχεται με ένα από τα καλύτερα χέβι μέταλ άλμπουμς όλων των εποχών aka [B]“Seventh Son Of A Seventh Son”[/B].

εχω αρκετο καιρο (2-3 χρονια βασικα) να ακουσω σοβαρα μειντεν. δεν υπαρχει περιπτωση να αρχισω να λεω τραγουδια γιατι εδω μεσα ειναι πιτα στους καρχαριες. αυτο που ειπα πριν καλυπτει ομως το πως νιωθω για τα αλμπουμ αυτα: οι μειντεν κατα καιρους εχουν γραψει μερικα ιστορικα κομματια (ανεφερα πριν 3 απο αυτα). κομματια ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. οταν λοιπον κανω τη συγκριση με καποια αλλα κομματια ειναι αναποφευκτο (για μενα) να μην μου φανουν πιο μετρια τα αλλα μπροστα στις κομματαρες. για να πω οτι ενα αλμπουμ ειναι “αριστουργημα” πρεπει να ειναι τιγκα στις κομματαρες. σωστα? ε, οταν ακουω το τρουπερ και διπλα του οχι κατι τοοοσο καλο θετω ως σημειο αναφορας το τρουπερ και τα αλλα ολα το κοιτανε απο κατω… αν πιανεις το συλλογισμο μου…

@κρις: δεν ειναι οτι τα ακουσα με διαφορα ετων. ειναι οτι στην αρχη πχ ακουσα 2-3 απο καθε αλμπουμ αχταρμα. μετα ψαχτηακα λιγο ακομη και ακουσα αλλα 2-3 κλπ κλπ και τελικα εχω ακουσει σιγουρα το 70-80% απο καθε αλμπουμ. σε μικρο χρονικο πλαισιο ομως. αλλα παλια κιολας ε…

Αγαπάμε Deadmeat :respect: