deadmeat έχεις σχέση με κάποιον από τους δύο Felix που φόρεσαν τη φανέλα του θρύλου??
κοιτα δεν προκειται να κατσω να μαλωσω παλι. αν θελετε κοψτε τις μαλακιες και [B][SIZE=“5”]συζητηστε[/SIZE][/B] αλλιως αντε παιξτε το πλειμομπιλ σας και νανι.
Δεν είσαι με τα Lego;
Mόλις διάβασα ποια κομμάτια ΔΕΝ υπάρχουν στο best 1990-2010 και έπεσα κάτω από τα γέλια
:lol: Εντάξει ρε παιδιά, έχει την άποψη του, καλό είναι να υπάρχουν αυτές οι διαφορές, ας τις σεβαστούμε.
[SPOILER]Καλό να υπάρχουν οι διαφορές για να γελάμε και λίγο με απόψεις τύπου “έχουν φιλεράκια τα πρώτα άλμπουμ τους”.
Ρε συ deadmeat, σοβαρά τώρα. Δέχομαι οτι το Trooper είναι χιτ, αλλά συγκριτικά με άλλες υπερκομματάρες της δισκάρας που ακούει στο όνομα Piece of Mind, γίνεται να θεωρείται αυτό η κορωνίδα του δίσκου και όχι ένα Revelations ας πούμε? Σοβαρέψουυυυ. :P[/SPOILER]
μολις ακουσα τον harris που χεστηκε
από brave new world έχει wicker man, blood brothers και ομώνυμο. Γελάει ο κόσμος
πες ποιά έπρεπε να έχει να σου ρίξω καρδούλες <3
Λολ, ούτε Dream of Mirrors ούτε Ghost of the Navigator;
Λολ.
έντιτ
Σε κάλυψα εγώ Σαμάνε;
Ghost Of The Navigator, Dream Of Mirrors, Out Of The Silent Planet.
Γράκχους <3 <3
Ε θα τις ρίξω εγώ τις καρδούλες.
<3 <3 <3
έντιτ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
δεν νομιζω. εχεις αδικο. γιατι να τις σεβαστειτε? οποιος τις σεβεται ειναι ηλιθιος… :lol:
[SPOILER]ρε τι να σ πω. μ αρεσει πιο πολυ. τι να κανουμε? κοιτα, καποια μερα σκοπευω να τα ξαναακουσω τα μειντεν με πιο ωριμη αυτια. τοτε (θα αργησει λιγο αυτη η μερα) ισως αλλαξω γνωμη. παντως τωρα που το ακουω το τρουπερ παλι ειναι φοβερο κομματι. δυσκολα εκτοπιζεται. εχει φοβερες κιθαρες![/SPOILER]
<333333333
nomad, ghost, fallen angel, out of the silent
<3
για το fallen angel
Ω ρε, Nomad ρε μαλάκα, βγάζω έξω το Out Of The Silent Planet!
βγηκε καινουριο κομματι? λινκ.
Πολύ καρδούλα ρε παιδί μου. Σταματήστε, θ’ αρχίσουν να μας κουτσομπολεύουν!
Deadmeat… απλά δεν το χεις με τους Maiden βρε αγόρι μου… άστο…
έντιτ
Δυνατός όπως πάντα και ο Ντέκαρντ!
[SPOILER]<3 <3 <3
[SPOILER]=Ρ[/SPOILER][/SPOILER]
Κανείς δεν είπε το Thin Line Between Love & Hate :!:
καλά πάμε.
άκου και το Hallowed be thy Name τώρα, ωραίο κομμάτι
όταν θες άλλες προτάσεις ρώτα ε!