ρε μαλάκες έχωσα το fallen angel μετά από καιρό
μόνο κλάμα
Άντριαν σμιθ ρε μονιά!!
εχεις δικιο. θα το αφησω σε εσας που το εχετε
@σαμαν: θα ρωτησω ειδικα εσενα!
Κοίτα, εμείς, οι περισσότεροι δηλαδή, έχουμε ακούσει ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα πρώτα 7 άλμπουμς των Μέηντεν (κι όχι μια και δυο φορές το καθένα προφανώς), οπότε ΝΑΙ ΤΟ ΧΟΥΜΕ.
εμα τι λεω και εγω?
και εγώ το iron maiden το έχω ακόμα μόνο σε κασέτα και είμαι και πολύ βίνταζ τύπος, ψόφιε κρέας
Deadmeat θελω σε παρακαλω πολυ να μου πεις τα 4 υπολοιπα απ το ντεμπουτο και τα 5 υπολοιπα απο το Piece of Mind που ειναι ψιλομετρια,ροταω εντελως σοβαρα.Απο οσα εχεις ακουσει,εστω.
@Deadmeat
Απλά το γελαστό ιμότικον στην αρχή με έκανε να πιστέψω ότι μιλούσες ειρωνικά.
Τώρα με το edit that’s more like it.
Now gtfo.
αφου ολο το αλμπουμ ειναι δισκαρα. τι το ψαχνετε;
το thin line εμπενε ανετα στο virtual
ρε πουστη μου τι σας εχει πιασει? αν ερθεις εσυ στο θρεντ των kreator και πεις οτι το coma of souls εχει φιλερς θα με πειραξει τοοοοσο νομιζεις? θα σε ρωτησω και εγω ειναι η αληθεια γιατι το λες κλπ αλλα αν δεν θυμασαι θα σ πω το πολυ ενα “οκ, τοτε ακου το παλι και ξαναπες μας” και θα το ληξω εκει. πραγματικα δεν θυμαμαι ΑΚΡΙΒΩΣ τη γνωμη που ειχα για το καθε κομματι και δεν θελω να πω κατι. θυμαμαι κυριως αυτα που μου αρεσουν πολυ. εχω χρονια να τα ακουσω. btw οταν λες ντεμπουτο εννοεις το Iron Maiden? ρωταω γιατι δεν μπορω να καταλλαβω που βρηκες το 4 και το 5 που λες…
@γρακχος: ναι και εγω για αυτο το εκανα. για να πιασεις το νοημα. εισαι μουτρο!:lol:
Ψιτ, άλλο Kreator και άλλο IRON MAIDEN αγορίνα.
ενταξει απλα δεν εχει ακουσει μειντεν, μη το κουραζουμε.
σορρυ κιολας αλλα αν ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ με τους [B]kreator[/B] τοτε μην μιλας ουτε εσυ…
@φενια, βαγγελης, νικος, λεωνιδας (:lol:) : εχω ακουσει και μαλιστα εχουν περασει και απο αγαπημενη μου μπαντα… (αλλο το οτι δεν εχω ακουσει υπεραναλυτικα ολη τη δισκογραφια τους. οταν τους εμαθα δεν ειχα ουτε ιντερνετ ουτε τιποτα, καθε φορα τα εσκαγα για να τους ακουσω)…
8 κομματια εχει το ντεμπουτο(ναι προφανως το ομωνυμο εννοω,ποιο να εννοουσα),9 το Piece.Ε ειπες οτι τα περισσοτερα απο τα παλια εχουν γυρω στις 4 κομματαρες και τα υπολοιπα μετρια.Ασε τους αριθμους,σε ροταω απο περιεργεια να μου πεις τα μετρια απο αυτα τα 2.Και σε ρωτησα νορμαλ,τσιτωνεις κιολας.
μην ανησυχεις το τσιτωμα δεν πηγαινε σε σενα… απλω βαρεθηκα να με ρωτατε τ ιδιο. εγω εχω το πρωτο με 9 κομματια (+το sanctuary, δεν ξερω τι παιζει) και γι αυτο που εκανε εντυπωση το 4 και 5…
απο κει και περα ξαναλεω, ειλικρινα δεν θυμαμαι. θυμαμαι οσα αγαπαω και θυμαμαι οτι τα αλλα δεν με πορωναν ΤΟΟΟΟΟΣΟ. πως αλλιως να το πω? δεν ειναι οτι δεν θελω να σ απαντησω. ηρθα και ειπα τη γνωμη με την οποια τους αφησα πριν κατι χρονια. θυμαμαι πχ οτι ειχα το edward αυθεντικο και με 5 κομματια ας πουμε ειχα οργασμο, αλλα 10 τα αγαπουσα αρκετα και αλλα 5 τα θεωρουσα σχετικα αδιαφορα ΣΕ ΣΧΕΣΗ με τα υπολοιπα…
Ρε Ντεντμιτ αμα δε τα θυμασαι καν τα κομματια,τι να συζητησουμε ακριβως?Πες δε τα εχω πολυακουσει να τελειωνουμε,τι ‘‘εχω ακουσει τα περισσοτερα κομματια αλλα οχι τους δισκους με τη σειρα’’,δεν υπαρχει αυτο.Στο Εντουαρντ τα περισσοτερα ειναι χιτς,τι συμπερασμα θα βγαλεις απο κει για 7 αλμπουμς-μνημεια.Παρτα απο την αρχη με καθαρο μυαλο κι ελα πες μια εμπεριστατωμενη αποψη.Βεβαια αν πεις συγκεκριμενα οτι το ταδε και ταδε κομματι στο Πις οφ Μαιντ ειναι φιλερς παλι μουτζες θα φας,απλα θα εχεις συγκεκριμενη αποψη κι οχι αυτο το ‘‘εχμ,απλα θυμαμαι οτι δε μου αρεσαν,τελικα το τρουπερ καλο ακουγεται,ντανς οφ ντεθ κορυφη’’ και τα ρεστα,αχταρμα τα χεις κανει
Άσε ρε pumkin. Το παιδί είναι φαν και πήγε και τα ΕΣΚΑΣΕ και πήρε edward αυθεντικό και συ του πουλάς και πνεύμα παλιομεταλοπατέρα.
ειπα εγω οτι ειμαι ειδικος η οτι εχω κανει διατριβη? δηλαδη εδω μεσα ποσταρουν μονο οσοι εχουν και τα 15 αλμπουμ αυθεντικα και τα ακουνε ολη μερα? μπηκα, ειπα την αποψη μου και τελος. δηλαδη αν ελεγα ενα “ψηφισα ντανς οφ ντεθ, δισκαρα.” και τελος θα ηταν καλυτερα? τα ιδια θα πιστευα και τοτε απλως τα ειπα κιολας.
να στο πω κι αλλιως? ολα εχουν να κανουν με την προδιαθεση και το ποσο καλοπροαιρετος ειναι καποιος. θα ηταν πολυ πιο υγιες να ερθει καποιος και να μου πει: “τι λες ρε φιλερς το χ αλμπουμ? εχεις λαθος για αυτον και αυτον το λογο και κατσε ακου το”. δεν χρειαζονται ουτε υπερβολες ουτε τιποτα. αλλωστε αφου ειπα οτι μου αρεσουν γενικοτερα εχει πιο πολυ νοημα να με πεισετε να ακουσω περισσοτερο απο το να με λετε προβληματικο επειδη μου αρεσε το dod.
στον αλλο προβληματικο δεν απανταω καν. απλως δεν εχεις τι κανεις/πεις και κανεις ανουσια ποστ…
Ωραία.
Μην ξαναποστάρεις εδώ μέσα αν πριν δεν λιώσεις τα πρώτα 7 Μέηντενς.