Σαφως καλυτερα γιατι τοτε θα σε λεγαμε απλα Λαρα Γκαρσια Ντανι και θα εληγε εκει το θεμα.Τωρα για μια στιγμη νομιζαμε οτι εχεις ασχοληθει σοβαρα με τα παλια και κοιτα ποση ωρα μιλαμε.
απο την αρχη ειπα και οτι δεν τα εχω ακουσει ολοκληρωμενα και οτι εχω χρονια που τα ακουσα. κοιτα περα απο το οτι ειπα κατι που δεν δικαιολογησα ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (συγκεκριμενη αναφορα των κατα τη γνωμη μου φιλερς) νομιζω ομως οτι και εσεις αρπαζεστε σε υπερβολικο βαθμο. δεν νομιζω οσοι δεν τους αρεσουν οι μειντεν (που εμενα μου αρεσουν) ειναι ηλιθιοι. πχ εγω στην αρχη ουτε που αντεχα τα φωνητικα του ντικινσον (μιλαω για 3-4 χρονια πριν αρχισω τελικα να τους ακουω). μην φρικαρετε γενικοτερα, το γουστο στη μουσικη ειναι πολυ υποκειμενικο…
@γκρακχ: ε, καποιος επρεπε να το πει. τυχερε! θα κοιμαται ο κρις και ετσι τον προλαβες. αν δεν κοιμοταν σιγα μην τον προλαβαινες! ειναι γατα σε κατι τετοια! :lol:
Ρε, σας αρεσει το [I]Nomad[/I];;; :?
Μαζι με [I]Thin Line…[/I], μου φαινονται τα πιο αδυναμα του δισκου.
@Deadmeat
ΟΚ μαν, θα του μεταφέρω τον θαυμασμό σου μόλις ξυπνήσει.
@iron
Άσε με να μαντέψω, το θεωρείς κάπως “σκυλάδικο”;
Το λέω γιατί κι εγώ έτσι το αντιμετώπιζα όταν ήμανε μικρός (αιώνες πριν κτλ. κτλ. =Ρ)
Μου πήρε κάνα-δυο χρόνια για να συνειδητοποιήσω το μεγαλείο του.
Επίσης το Thin Line είναι μεγάλη κομματάρα, βλάσφημε.
ειναι αμοιβαια τα αισθηματα…
πο καλα, αντε κοντευουν και οι μερες … ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες, ουσιαστικα αυτοι με εβαλαν στο “κυκλωμα” και θελω πολυ να τους δω live, αντεεεε
λιωσιμο για μηνες,οχι μλκιες:metal:
ντεντμιτ μονο οταν ξανακουσεις μειντεν προσεξε μην πεις κανα μαργαριταρι:p
θα κανω κατι χρονια μεχρι τοτε, τη γλιτωσατε! :lol:
ευτυχως:p
[SPOILER][/SPOILER]
Σε αλλα νεα,το thin line και το nomad ειχαν γραφτει τη περιοδο του virtual γιαυτο ξενιζουν ισως λιγο σε σχεση με τα υπολοιπα επη.
fallen angel γαμω :country:
Το Nomad έχει ένα σημείο μετά το το 4:30 που σπέρνει…
τωρα ειδα το poll.
Μου κανει εντυπωση που τοσοι πολλοι ψηφισαν το 7th son σαν το καλυτερο αλμπουμ. Ειναι πολυ καλο αλλα οχι και το καλυτερο για μενα. Μαλλον ειναι ενδεικτικο της ηλικιας αυτων που ψηφιζουν. Οι πιο νεοι, θα γουσταρουν τα 1988++ αλμπουμ, ενω οι παλιοτεροι τα πρωτα 4 που ειναι και πιο αυθεντικα (ως προς τον ηχο) Iron Maiden αλμπουμ:-k:-k
Εγώ πάντως μετά το [B]“7th Son”[/B], βάζω [B]“Killers”[/B].
Deadmeat σταμάτα να μου κάνεις προσωπικές επιθέσεις γιατί θα σε κάνω ρηπόρτ :!:
Ο Deadmeat πρέπει να είναι λαγός του rocking για να ανεβαίνουν τα ποστ, δεν εξηγείται αλλιώς το φαινόμενο.
Με ποια λογική ομαδοποιείς τα 4 πρώτα άλμπουμ ως προς τον ήχο; Το πρώτο έχει χάλια παραγωγή (ο ίδιος ο Harris το λέει), ενώ το “Piece Of Mind” ηχητικά είναι σαφώς πιο κοντά στο “Powerslave” από το πρώτο π.χ. Επίσης μου φαίνεται πολύ δύσκολο να δεχτώ ότι υπάρχει ‘αυθεντικός ήχος’ Iron Maiden όταν έχουν γράψει τόσα κλασικά άλμπουμ με διαφορές στον ήχο. Συνθετικά οκ, αλλά ηχητικά πώς;
Φιλεράκια το “Powerslave” ρε chris; Eίμαι περίεργος να δω ποια εννοείς.
[I]“Duellists”[/I] και (λιγότερο) [I]“Back In The Village”[/I] ενώ και το [I]“Losfer Words”[/I] δε μου είπε πολλά.
Με τίποτα το Duellists και στα σίγουρα “αν”(λέμε τώρα) με τίποτα περισσότερο από το Back In The Village. Το Losfer όντως το κατώτερο Instrumental των Maiden. Wrathchild o διαχωρισμός άκυρος, όσες φορές έχω δει διαχωρισμούς στα 7 πρώτα Maiden θα είναι ή τα 5 πρώτα και τα 2 επόμενα ή τα 2 με Dianno, 3 πρώτα Dickinson και τα 2 επόμενα και επίσης είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι και από τους παλιούς κάτι μαλακιάρες του στυλ “οι πατατάρες 7th son, somewhere in time”. Deadmeat ειλικρινά θα ήθελα πόσες φορές να το παίξω Robin Hood και να κάνω το δικηγόρο στο χώσιμο που σου ρίχνουν (εδώ και σε Septic Flesh) αλλά λες τόσες μαλακίες που μου έρχονται σαν τούβλα από την οθόνη
Για το “Back In The Village” λένε πολλοί, ίσως επειδή φαίνεται κάπως παράταιρο το ριφ του σε σχέση με τα υπόλοιπα του δίσκου, αλλά είναι κομμάτι-καταιγίδα.
Όσο για τα άλλα διαφωνούμε κάθετα, αυτό που κάνουν οι κιθάρες για 2,5 λεπτά στο “Duellists” το θεωρώ από τα καλύτερα σημεία των maiden γενικά, ενώ με το “Losfer Words” κοπανιέμαι ακόμα κι όταν το βάζει η nova στο τρέιλερ για τα επερχόμενα ντέρμπυ.
Να υποθέσω ότι σου χτυπάνε κάπως άσχημα επειδή από μια άποψη ακούγονται σαν παραλλαγές του βασικού ριφ του “Rime…”;
Δε μου χτυπάνε άσχημα, το μόνο που μου έχει χτυπήσει άσχημα σε οτιδήποτε έχουν κάνει οι MAIDEN είναι η φωνή του Blaze.
Απλά μετά το υπερξεκίνημα με “Aces High” και “2 Minutes…”, έρχεται μια ψιλοβαρετή (για μένα) τετράδα που μόνο το “Flash Of The Blade” σώζει κάπως.
Τα δυο πρωτα δε μαρεσουν ιδιαιτερα γιατι δε μαρεσει η φωνη του DiAnno.
Τα δυο επομενα ειναι αρκετα καλα με ενδιαφεροντα και με βαρετα τραγουδια.
Τα τρια επομενα ειναι ψιλοτελεια, με ελαχιστες αδυναμες στιγμες.
Το No Prayer ειναι τιγκα αδιαφορο.
Το Fear Of The Dark ειναι γαμω τους δισκους.
Τα δυο επομενα θα ηταν 10 φορες καλυτερα με τον Bruce στη φωνη, το X Factor ειναι μαλλον συνθετικα το καλυτερο.
Τα τεσσερα τελευταια ειναι απο αξιοπρεπη εως αρκετα καλα, με BNW και AMOLAD λιγο ανωτερα απο DOD και TFF.
Ολα αυτα ειναι 100% υποκειμενικα φυσικα.
H αληθεια ειναι οτι στο Powerslave, με αυτα τα 2 που ξεκιναει ο δισκος θα χρειαζοταν κατι σουπερ ουαο για να μεινει σε τετοιο τεμπο και να μην κανει μια “κοιλια” ο δισκος. Καταλαβαινετε πως το λεω, ουτως ή αλλως τα εχουμε πει, μεχρι το Seventh Son μονο στο Can I Play With Madness παταμε skip
Προσωπικα, ξαναλεω πανω απο ολα ειναι το Somewhere. Μετα παλευουν με νυχια και με δοντια το Iron Maiden και το Piece Of Mind!