Iron Maiden

@Deadmeat
Όχι εσύ πες, κάτι παραπάνω. Δηλαδή; Άκουσες ας πούμε το Painkiller ή το Master of Puppets; Σου γραψε κάνας φίλος κασέτα με επιλογές από Μέηντεν/Πριστ/Μετάλλικα; Τί έγινε;

Θέλω απλά να καταλάβω τί ακριβώς συνέβη και ενώ οι Μέηντεν ήταν από τα πρώτα metal συγκροτήματα που άκουσες, δεν έκατσες ποτέ να ακούσεις τους δίσκους τους.

Οχι σοβαρα το λεω. :stuck_out_tongue: 8)
Ε δε μου λεει κατι το αν υπαρχουν εδω μεσα φανς τους.
Τεσπα, ο Γρακχος σε ρωτησε, εγω δεν εχω διαθεση να επεμβω στην κουβεντα σας.

χτυπιοταν με λινκιν κ ΣΥΣΤΕΜ

Ρε μαλάκες αφήστε το παιδί να απαντήσει χωρίς να πετάγεστε σαν τις πούτσες!

Deadmeat, σε ακούω.

κλαιγω

σκασε ρε να απαντησει το παιδι

οταν ξεκινησα να ακουω μεταλ δεν ειχα ιντερνετ ουτε τιποτα. την εβγαζα ΜΟΝΟ με σιντι που ειτε μου δανιεζαν φιλοι μου ειτε αγοραζα. ο λογος που δεν τα ακουσα ολα ειναι αφενος αυτος (οικονομικος και οτι δεν μου ηταν ευκολο να βρω πληροφορηση) αλλα και το οτι γρηγορα το γυρισα στο θρας και ακομη πιο γρηγορα στο ντεθ και συνεχιζω να ειμαι εκει (χωρις να απορριπτω οσα μου αρεσαν παλια).

απο τα πρωτα μου μεταλ κομματια ηταν κομματια απο το S&M που τα ακουσα στο στερεο ενος αυτοκινητου με ενα παιδι και καυ**σα. πηγα πηρα το αλμπουμ αλλα ακομη ημουν στο ροκ. στο μεταλ πηγα κανονικα με ενα σιντι που μου εγραψε ενα παλικαρι και ειχε τις εξης κομματαρες:

Fear of the dark, hallowed be thy name, the number of the beast, 3-4 απο το dance of death, —master of puppets, fade to black και καποια αλλα μεταλικα, i want out, mr torture, eagle fly free, future world και midnight sun απο helloween και μολις 1,5 λεπτο απο το painkiller. μετα κολλουσε το κομματι. επαθα τετοια ηδονη με αυτο το κομματι (ανεκαθεν μου αρεσαν τα πιο γρηγορα και ηρθε ως φυσικη συνεπεια το οτι ακουω πλεον θρασοντεθ) που ειχα φρικαρει που ειχα μονο το μισο. ε, μετα πηγα και πηρα το πεικιλερ και εστρωσα. απο κει και περα ενας φιλος μου ντεθας μου εδωσε το kill them all και το icon (paradise lost) γιατι ηθελε να με εισαγει σιγα σιγα ο πουστης. ε, μετα ηρθαν οι kreator, slayer κλπ και την εκανα απο το χεβι. νομιζω πως σ ειπα την ιστορια της ζωης μου. ελπιζω να συνεχισεις τη συζητηση :wink:

σορυ παιδια αλλα δεν ακουω μανογουορ! πες κανα αλλο μηπως σε κανω συμμαχο απο σποντα :lol:

@ναιτσκαι: αν θες επεμβαινεις, σιγα. νομιζω παντως οτι οι συστεμ (καθως και οι λινκιν του πρωτου αλμπουμ) εχουν πολυ καλα αλμπουμ στο ειδος τους.

Ωραία,
πήγαινε κατέβασε/αγόρασε/δανείσου/κλέψε/ΔΕ Μ’ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ τα
Iron Maiden
Killers
Number of the Beast
Piece of Mind
Powerslave
Somewhere in Time
Seventh Son of a Seventh Son,

ΛΙΩΣΤΑ

και μετά συνεχίζουμε τη συζήτηση.

καποια στιγμη θα το κανω, ειναι στα υποψιν μου, χωρις πλακα, αλλα ειναι θεμα προτεραιοτητων και αυτη την εποχη ειμαι λιγο αλλου :wink:

δε μου πέφτει λόγος βέβαια, αλλά η αλήθεια είναι οτί μερικά πράγματα πρέπει να τα ακούσεις πριν προσωρήσεις παρακατω. άποψη μου πάντα.

Λοιπόν πού είχαμε μείνει.

Α ναι.

ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ STILL LIFE ΜΕΡΙΚΟΙ. Έχει ένα από τα καλύτερα ριφφς των Μέηντεν.

Και είναι και ο δεύτερος καλύτερος δίσκος των OPETH, μην το ξεχνάμε αυτό.

αντε, θα βγαλω ενα ηλιθιο μπεχεμοθ και θα μπηξω απο βδομαδα ενα μειντεν. πιο να βαλω πρωτο??? λεω να μην βαλω τα πρωτα 2 (για αρχη) γιατι ο ντι ανο δεν μ αρεσει σε σχεσε με τον ντικινσμον. ριχτε καμια προταση λοιπον…
[B]
@ελρικ: [/B] εχεις δικιο και μαλιστα πολυ δικιο αλλα αν ηθελα να τα ακουσω ολα οσα “πρεπει” και να τα “χωνεψω” καταλληλα θα επρεπε για 5-6 χρονια απο σημερα να ακουω μονο χεβι! χαχαχα! δυστυχως οταν οι μειντεν εβγαζαν το 7ο αλμπουμ τους που ολοι λετε, εγω ημουν αγεννητο… αντε τωρα να καλυψω ολα αυτα τα χρονια… και δεν ειμαι τυπως των 1-2 ακροασεων. δεν υπαρχει αλμπουμ που θα ακουσω και δεν θα το εχω ακουσει 50 φορες (εκτος απο συγκλονιστικα ελαχιστες εξαιρεσεις εμετου) και αυτο παιρνει χρονο…:wink:

Seventh Son Of A Seventh Son!! Tο ομώνυμο τα σπάει…!!! :respect:

Eδω ειπαν για Quest ρε Μανο,τι να πεις.Το κομματι αρχιζει επικα με τη ριφαρα1,εχει ταξιδιαρικα verses,τερμα κολλητικο και πομπωδες ρεφρεν το οποιο συνοδευεται απο μια μπασογραμμαρα,εκπληκτικο μεσαιο section με την επικη ριφαρα2,κομψο και ουσιαστικο χβι μετσολ σολιδι και ιδανικο κλεισιμο παλι με την ριφαρα1.And the wolves,they howled into the night.Αν αυτο ειναι φιλερ εγω ειμαι ο Μπεν Στιλερ.Και γενικα τα υποτιθεμενα λιγοτερο καλα του Piece ειναι χαλαρα ανωτερα απο τα λιγοτερο καλα των υπολοιπων δισκων της golden era(με Μπρους)αν αυτο βγαζει νοημα(τα οποια υποδεικνυονται και πολυ πιο ευκολα).

Ποιος είπε για το Still Life ρε κανάγιες; Πότε; Που; Ε; Ε; :lightsabre:

Εγώ θα πω πως και τα 2 κομμάτια έχουν τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ρεφραίν. Κ ας είναι σε καλά επίπεδα το υπόλοιπο κομμάτι κ στα 2 (ειδικά στο Still Life που έχει όντως φοβερό riff). Εγώ εκεί σκαλώνω. Εξίσου χάλια ρεφραίν έχει κ το Sun And Steel. Τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου όμως σπέρνουν κ είναι κ εξαιρετικής έμπνευσης σαν ολότητες. Αυτά είναι που κάνουν το Piece Of Mind δισκάρα. :wink:

συγκρατιέμαι

Ε σοβαρά… διαβάζω από το πρωί εδώ πέρα αλλά δε μιλάω αλλά ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ;;;;

fillers? FILLERS??? αλλες μπάντες θα παρακαλούσαν να έχουν τα “fillers” των maiden ως το καλύτερό τους τραγούδι…

τι είναι τα fillers το κέρατο μου μέσα;; :!: :tomato: