Ε δεν το γλυτωνεις τι γιαούρτωμα, απλα πες μου τι προτιμας. Με φρουτα του δασους, στραγγιστο ή με πέτσα παραδοσιακό?
Αφηστε το Piece Of Mind ησυχο μην γινουμε μπιλιες ε! Επισης, ακουστε το To Tame A Land, στα καπακια βαλτε και κατι απο Tales Of Creation (τυχαιο παραδειγμα) και βρειτε τις διαφορες!
μειντεναδες ρε π*στη μου [-X[-X[-X
τσακωνονται για τα κομματια.
[SPOILER]παντως συμφωνω για “αδυναμα” κομματια στο number of the beast.
somewhere in time ρεε[/SPOILER]
Λεπτομέρειες βρέ, ένα δυό fillers ανάμεσα σε κοσμοιστορικά διαμάντια δε λέει και τίποτα αν και το Powerslave δεν έχει fillers τον κώλο σας να βαράτε αλλά τέλοσπαντων:p
Για Metallica από τα 4 πρώτα εννοείς φαντάζομαι…8)
Ακόμη και τα φίλερς που έβγαλαν εκείνη την περίοδο τσάκιζουν κόκκαλα
εγω ειπα οτι εισαι γρηγορος και αστερι στα ποστ και εσυ προβληθηκες? #-o
εσενα δεν εχει νοημα να σ απαντησω. τα μισα και βαλε που μου μπολνταρες ειναι ηλιθια. αν μια στο εκατομμυριο θες να συζητησεις πες μου ειδικα για τα 3 τελευταια που μου μπολνταρες ποιο ειναι το περιεργο σε αυτο που ειπα? χωρις πλακα.
κοιτα αν δεν εχει το δικαιωμα καποιος να εχει τη γνωμη του και να ειναι διαφορετικη χωρις να ειναι ηλιθιος δεν ξερω τι να σου πω. απο την πρωτη στιγμη ειπα οτι δεν ειμαι ο πιο καλος γνωστης (με την εννοια οτι εχω χρονια να ασχοληθω με τη μπαντα) και ολοι χωσανε λες και εγραψα ριβιου και ειπα ακραδαντα επιχειρηματα. εσενα, χωρις πλακα, τι σε ενοχλησε τοσο?
Συνεχίζεις λοιπόν την ειρωνεια.
εχω καλο δασκαλο υποθετω!
ε γι’ αυτό τα πόσταρα.
τέλος η συζήτηση.
ξύλο ξύλο ξύλο
Α, υποθέτεις κιόλας :!:
Κι εγώ υποθέτω ότι θα βρεθείς με υπόθετο.
εγω για αλλη μια φορα ειχα την προθεση αν συζητησω. εσυ το γαμ***…
@κρις: και “σπιρτο” και “χιουμοριστας”! εισαι τεραστιος!
Οκ παιδες σταματηστε το σπαμαρισμα
το 7th Son ειναι μακραν ο καλυτερος Maiden δισκος
μετα το the number of the beast8)
Deadmeat, έτσι από περιέργεια, ποιά ήταν τα πρώτα metal συγκροτήματα που άκουσες στη ζωή σου;
Απάντα, θέλω να συζητήσω.
τα απολυτως κλασσικα. μειντεν, πριστ, μεταλλικα και το λιγοτερο κλασσικο (οσο τα αλλα) χελογουιν. για πες…
εντιτ: ακουγα και πολυ νου μεταλ τοτε αλλα αυτο δεν το μετραω καν (συστεμ, λινκιν κτλ)…
Αυτο φταιει μαν !!
Ποτιστηκες ανεξιτηλα με το δηλητηριο και οι βλαβες ειναι ανεπανορθωτες, γι’αυτο τους καραφλιαζεις ολους εδω μεσα !!
πιπερι
κοιτα υποθετω κανεις χιουμορ. αν παντως δεν κανεις νομιζω οτι ειδικα οι συστεμ εινια πιτα στους φανς εδω μεσα οπως επισης και το πρωτο των λινκιν παρκ (που τοτε τους ακουγα) ειναι πραγματικα φοβερος δισκος…
manowar ακους??
edit: με ένα ναι αποκτάς σύμμαχο ενάντια στις επικές μάχες που δίνεις με γράκχο και κρισπ