Iron Maiden

απο 5:10 και μετα

Εγώ από Μέηντεν έχω ακούσει ολόκληρα τα No Prayer for the Dying και Seventh Son of a Seventh Son!! Και επίσης, διάφορα άλλα τραγούδια από άλλους δίσκους…!! Γενικά, πρέπει να το ψάξω εκτενέστερα το θέμα…!! Δεν έχω πολυασχοληθεί, αλλά κάποια στιγμή θα τους ακούσω πιο προσεχτικά…τι κομματάρα που ναι πάντως το Seventh Son of a Seventh Son!! ε;; :slight_smile:

Μωρέ έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά να το ακούγαμε και live κιόλας ε???..:frowning:

Το 7th Son είναι απίστευτη κομματάρα στο μουσικό κομμάτι, αλλά αυτό το επαναλαμβανόμενο ρεφραίν πάντα με χάλαγε ρε γαμώτο.

Τι λεες τώρα ρε, πωω. Ήταν το πρώτο μου μέταλ λάιβ και ειδικά εκείνη η στιγμή με το FUCK YOU, εντάξει. Συγκινήθηκα.

Πριν ξεκινήσει το 2 minutes λέει για τα καπνογόνα και με το που αρχίζει το κομμάτι ανάβει ένας κάφρος μπροστά του :lol::lol:
αρχίζει να βρίζει, πάει στην άκρη και συνεχίζει κανονικά ε και μετά φτύνει κάποιος τον Harris, ο οποίος Harris του έδειχνε το μπάσο του σα να του λέει: ρε φίλε, κοίτα ποιον φτύνεις…

Dickinson:
We re gonna have a fucking word with you as well… Let me tell you something, Ιn my country (x2) it’s not cool to spit on people you love.

Ε και μετά 3 στις 5 λέξεις είναι fuck.

Ήθελε να ξαναπαίξει το 2 minutes ξανά, αλλά είχαν ήδη στήσει το ακουστικό μπάσο για το Clansman οπότε είπε κάτι σαν “αν τολμούσατε να το κάνατε σ’ αυτόν θα σας έκοβε το κεφάλι”.

Οκ dr. stein, εκείνη τη στιγμή βρίζεις και τον Dickinson, τους βρίζεις όλους βασικά, αλλά αν ήταν αλλοι θα είχαν φύγει, οπότε αναλογικά με το τι γινόταν πάλι καλά να λέμε.

Μετά δεν είχε παρατράγουδα, μόνο τραγούδια και ξύλο :smiley:
Βασικά δεν ήταν τόσο το ξύλο, όσο η πίεση από τους πίσω, όλοι ήταν αλαφιασμένοι να φύγουν μπροστά, ειδικά στην αρχή. Μετά το Wasted Years άφησα το κάγκελο, γιατί νόμιζα ότι θα μου σπάσει το χέρι, το οποίο το είχα βάλει ενδιάμεσα στο κάγκελο και το σώμα μου για να μη μου σπάσει κανένα πλευρό. Ε, αυτό δεν το έχω ζήσει ποτέ!

Για τα οποια καπνογονα ειχαν δικιο γτ λογω του αερα,ολο το ντουμανι πηγαινε καρφι στην σκηνη και τους φλομωνε…

Με τα fuck που λες εγω θυμαμαι πως ο Μπρους μας μπινελικωνε κανονικα και καποιοι μπροστα μου σε καθε “fuck you” κανανε yeaahhh ,yeaahhh χωρις μαλλον να καταλαβαινουν τι λεει.Οποτε μολις ο Μπρους παει να φυγει πεταγεται μια μορφη και λεει

• Που παει ρε ?Τον πειραξαν τα πιτογυρα ? :lol: :-s

κανεις δεν αναφερει βλεπω τον πυροσβεστηρα με τον οποιο βγηκε ο Ξιφομαχος :stuck_out_tongue:

Λυπάμαι, αλλά εγώ το πρώτο μισό τουλάχιστον του X Factor με φωνητικά Blaze ΔΕΝ το αλλάζω με Bruce, τα γουστάρω πολύ περισσότερο έτσι. Προσωπική άποψη.

Νομίζω ότι κανένας Maidenάς δεν το αλλάζει. Αν και Lord of The Flies, Sign Of The Cross τα απογειώνει ο Βρασίδας ε θα προτιμήσω το στουντιο βερσιον με τον Bayley. Μιλάμε για ΣΚΟΤΟΣ!!!

Χθες επιτέλους τσίμπησα το [B][I]X Factor[/I][/B], την παλιά έκδοση του cd κιόλας.
Το πιο σκοτεινό τους σε ατμόσφαιρα.
Bruce με Paul για τα τραγούδια των 2 πρώτων αλήτικων αλλάζω.
Αλλά τον γαμιόλη δεν τον αλλάζω για το[I] Sign of The Cross[/I] στο Rio και όποτε και αν το ξαναπαίξουν.

μάλλον δεν βλέπεις καλά…

Καλά μη λυπάσαι κιόλας. Μια χαρά είναι και με Blaze, αλλά ήταν πάντα ενα wild dream αυτό, να τα ακούσω σε studio version από Bruce.

Γενικά δεν είναι μόνο επικός τροβαδούρος ο Βρασίδας, έχει και τη σκοτεινή πλευρά του. Όσο για Blaze, αν θέλετε πραγματικό σκότος (όχι ότι το X Factor δεν είναι…) ακούστε το τελευταίο του που το έγραψε αφού πέθανε η γυναίκα του.

Δεν εκφραστηκα σωστα, Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι τα πρωτα 4-5 εχουν καποια κοινα γνωρισματα μεταξυ τους ενω τα μεταγενεστερα εμφανιζουν καινοτομιες οπως πληκτρα. :-k .[B] Για μενα λοιπον,[/B] “αυθεντικος ηχος”, ειναι αυτος στα πρωτα αλμπουμ. Φυσικα και μου αρεσει και ο μεταγενεστερος, απλα οχι τοσο πολυ.

Η παραγωγη στα πρωτα φυσικα και ειναι χαλια, αλλα αυτο δε μειωνει την αξια του αλμπουμ :wink::wink:

Ελπιζω να περασα αυτο που ηθελα να πω πιο σωστα αυτη τη φορα.:slight_smile:

Ναι, είναι ανάλογα την εποχή που έχει ζήσει κανείς φυσικά, αλλά τα πλήκτρα όντως είναι ένα ορόσημο στον ήχο τους. Οπότε εκεί ο διαχωρισμός γίνεται από το Powerslave και μετά μάλλον.

Γενικά, όποιο και από τα 7 πρώτα τους να παρουσιάσει κανείς σαν κορυφαίο με βρίσκει σύμφωνο, τέτοια συνέπεια δεν είχε κανένα άλλο συγκρότημα στο μέταλ ποτέ για μένα.

Διαφωνώ, δεν μπορώ να δεχτώ το[I][B] Number of The Beast[/B][/I] ή το[I][B] Piece of Mind[/B][/I] ή το [I][B]Powerslave[/B][/I] σαν κορυφαία.
Δηλαδή έκαστο έχει 2 φιλερς σίγουρα μέσα, αλλά το εκπληκτικό είναι ότι και τα 3 περιέχουν κομμάτια που άλλοι αν έβγαζαν σε ολη την καριέρα τους μόνο αυτά θα είχαν ένα ηλίθιο χαμόγελο για όλη τους την ζωή.
Και δεν λέω για κάτι Number of the Beast, Aces High, Trooper …

Συνέπεια με σερί έχουν οι [B]Metallica[/B], όποιος μου πει από τα 5 πρώτα ποιο θεωρεί κορυφαία στιγμή θα του πω με το δίκιο σου.

Πρόσεχε, μην βγεις σημερα απ’το σπίτι, θα χω γιαούρτια μαζί μου…

να υποθεσω οτι το ενα φιλλερ στο Piece ειναι το Die with your boots on…

το αλλο ποιο ειναι;;;:-k

για το Powerslave ρωτα, για το powerslave.

ρε… φίλερ το die with your boots on? ρε σοβαρευτείτε λίγο…

ούτε στα b-sides δεν έχουν φίλερς οι maiden τη δεκαετία του 80.

Ε να πχ το [I]“Quest for Fire” [/I]δεν μ’αρέσει καθόλου.
Ούτε το [I]“Flash of the Blade”[/I] μ’αρέσει από το Powerslave.

Το “Die With Your boots on” γαμάει.

δεν ειπα ρε οτι ειναι φιλλερ…

ειπα “να υποθεσω”.

συμφωνω οτι δεν υπαρχουν φιλλερζ ναουμ το 80…

“πιο “αδυναμα” τραγουδια διπλα σε αριστουργηματα” θα το ελεγα.

υγ: προσεξε τα διπλα εισαγωγικα μη παρεξηγηθουμε παλι:D