Iron Maiden

Όλα μονοκοπανιά θα τα ακούσω;; :stuck_out_tongue:

θα ειναι ολη δικη σου ρε:lightsabre::stuck_out_tongue:

ναι!να βγει ο βρασιδας να πει rime(που δεν θα το πει) και να μη το ξερεις?[-X
ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

razor εκλεισε :stuck_out_tongue:

:yes::stuck_out_tongue:

telos…

κοιτα εγω στην ελλαδα της κακοοργανωσιας δεν θα εδινα 100ευρω πχ για να παω να δω μειντεν παλι (τους εχω δει ηδη μια φορα πιο παλια). ειναι ομως μια φοβερη εμπειρια συναυλιας και κατ εμε ειναι ισως και καλυτεροι απο τους μεταλικα παρα την ηλικια τους (απο την αποψη οτι και οι 2 κανουν “σοου”… αν τα εχεις λοιπον, σκαστα!

@λοστ παρανταις: οχι οτι εχω απορριψει τη μουσικη τους αλλα γελαω οταν καποιος μου λεει πραγματα του στυλ “death to false metal”! αντε μετα να πορωθω με αυτον και τα ξυρισμενα βυζακια του!:lol:

Deadmeat βάλε τα δύο πρώτα για αρχή, είναι πιο maiden κι από τα maiden ασχέτως αν σου αρέσει ο di anno, που θα σου αρέσει στο τέλος, θα δείς, σε όλους συνέβει, θα συμβεί και σε σένα, δεν είναι κακό!! Με το πάσο σου, το κάθε τους άλμπουμ μέχρι το 7th son είναι ένα ολόκληρο ταξίδι, κάθε φορά σε διαφορετικό προορισμό, διάλεξε ένα και απόλαυσε το με το πάσο σου και θα δείς. Και μην κολλάς με την φωνή του Dickinson, μπορεί να είναι το πιο γνωστό αλλά ταυτόχρονα είναι το χειρότερο “όργανο” των maiden, αλλού είναι το μεδούλι, you know…music.

Εισαι sober;

Πως μπορείς να βάλεις τις λέξεις Dickinson και χειρότερος στην ίδια πρόταση και μάλιστα ο χαρακτηρισμός να αφορά τον ίδιο;;;;

Παρακολουθω τις τελευταιες σελιδες και τα εκατερωθεν ποστς, τα οποια εχουν ολα ενα κοινο αξονα. Βασιζονται ολα σε μια 100% υποκειμενικη θεωρηση της μουσικης και στην αναγωγη αυτης σε αντικειμενικη αληθεια απο οποιον εκφραζει τη γνωμη του.

Χαλαρωστε λιγακι, η μουσικη περαν του οτι ειναι καθαρα προσωπικο ζητημα και δε θα πρεπε να μας καιγεται καρφακι για το κατα ποσο συμφωνουμε με τον εναν ή τον αλλον, ειναι επισης απο τα λιγα πραγματα το οποιο δεν επιδεχεται κανονες. Ο καθενας μπορει να θεωρει οποιοδηποτε τραγουδι των Iron Maiden filler αν το θελει, ή να θεωρει το No Prayer For The Dying το καλυτερο τους αλμπουμ (δεν μπορω να το κατανοησω, αλλα το δεχομαι, εχει και ψηφους). Γιατι πρεπει να καθεστε να προσπαθειτε να πεισετε τον εκαστοτε χρηστη οτι εσεις ξερετε περισσοτερα για τους Maiden?

Προσωπικα εχω ακουσει ολα τους τα αλμπουμ επανειλημμενως οπως καθε rocker/metaller/Idontknowwhathehell και καλως ή κακως ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ πλεον. Δεν αντεχω να ακουσω παραπανω απο 4 τραγουδια στη σειρα, απο οποιοδηποτε τους αλμπουμ. Θελει να με πεισει κανεις οτι ειμαι “αντικειμενικα λαθος”, να μου ριξει γιαουρτια με φρουτα ή να μου φτιαξει μια λιστα με κανονες να ακολουθησω για να καταλαβω τι δεν εκανα σωστα και να το διορθωσω?

:-k

Η απάντηση είναι ότι αν δεν γίνονταν όλα αυτά δεν θα υπήρχε και λόγος να γράφουμε στο φόρουμ.

Οχι, θα ταν βαρετο. δεν εισαι ο ντεντμιτ.

οπως και να το κανουμε “το εχω” πιο πολυ σε τετοιες συζητησεις! φτιαχνω ατμοσφαιρα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πέραν καναδυό κομματιδίων ποτέ δεν το συμπάθησα… Η πιό αδύναμη στιγμή των Maiden στη χρυσή τους περίοδο. :wink:

το ομοτιτλο γαμαει:wink:

Έχεις δίκιο…!! Δεν το σύγκρινα φυσικά με άλλους δίσκους…!! Αναμφισβήτητα, οι Μέηντεν έχουν βγάλει δισκάρες πολύ ανώτερες απ’το No prayer… και παρ’όλο που δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη δισκογραφία τους, όπως έχουν κάνει οι περισσότεροι - για να μην πω όλοι - εδώ μέσα, τους σέβομαι απεριόριστα…!! Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ παραπάνω…Απλά την πρώτη φορά που άκουσα τον συγκεκριμένο δίσκο μου φάνηκε αρκετά συμπαθητικός…!! Όχι κάτι το ιδιαίτερο όμως…!! Σήμερα, έβαλα και πάλι να ακούσω κάποια κομμάτια απ’το δίσκο…αλλά νταξ, μέτρια πράγματα…πιο πρίν βέβαια άκουγα την κομματάρα Chidren Of The Damned - απλά ΤΕΛΕΙΟ!! - και κόλλησα μ’αυτό…!!

Προσωπική αδυναμία παραμένει το Seventh Son και ακολουθεί το Moonchild…!! Με την πρώτη ευκαιρία, όμως, θα ακούσω ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα piece/number…κλπ, καθώς σε κάθε ακρόαση ‘ανακαλύπτω’ και κάτι νέο και ‘κολλάω’…!! :slight_smile:

μεγα λαθος[-X
κοπηκες,κατω απο την βαση:p

Χαχαχαχ θα τους ‘μελετήσω’ καλύτερα την επόμενη φορά…!! :stuck_out_tongue:

Ναι, ρε συ…δεν είπα ότι ξέρω και λοιπά…άσχετη είμαι…!! Πέρα από κάποια ‘κλασικά’ Μέηντεν κομμάτια (βλ. Fear Of The Dark κλπ) και δύο δίσκους…δεν έχω ακούσει κάτι άλλο…!! Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα τελευταία 2 - 3 χρόνια ασχολούμαι κυρίως με αυτό το είδος μουσικής (και ξεκίνησα τελείως μόνη μου) και πάνε ούτε δύο χρόνια από τότε που άρχισα να κατεβάζω δισκογραφίες…!! Τέλος πάντων, δεν απολογούμαι απλά λέω πώς ξεκίνησα να ακούω και φυσικά βιάστηκα να τα ακούσω όλα και έτσι δεν αφιέρωσα αρκετό χρόνο για να ακούσω ένα συγκεκριμένο συγκρότημα…!! Ποτέ δεν είναι αργά…τώρα ξεκινάω και έχω αρκετό χρόνο για να ασχοληθώ εκτενέστερα…!! Πολύ καλή εντύπωση μου 'καναν - πέρα από το φοβερό τέλειο 7th son - και κάποια κομμάτια απ’το Number και μάλλον με αυτό θα αρχίσω…:!: Εσένα ποιό σου αρέσει; Με ποιό θα 'κανες την αρχή;

οχι και μαλλον!με το number ξεκινα και μετα οποιο θες:wink:[SPOILER]ειναι το αγαπημενο μου απο μειντεν:D[/SPOILER]

Ενταξει εχεις ενα δικιο ετσι οπως το εθεσα, αλλα θα προτιμουσα να ακουω επιχειρηματα απο οποιαδηποτε μερια υποστηριζει μια αποψη, και οχι πομπωδεις δηλωσεις για το ποιος εχει δικιο. :stuck_out_tongue: