Iron Maiden

Ε όχι ρε φίλε, για κάτι τέτοιες πομπώδεις δηλώσεις ζούμε :!:

Καλά και τα επιχειρήματα, αλλά αν δεν πεις μια φορά με στόμφο “To Reign In Blood είναι μια κλανιά μπροστά στο ντεμπούτο” χάνεται όλη η μαγεία.

Άν προτιμάς τέτοια ν’αλλάξεις τόπικ σε πρώτη φάση φίλος! Κ φόρουμ σε δεύτερη… :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Εδώ όλοι έχουν δίκιο κ ένα υπέρμετρο εγώ κ όσους δε συμφωνούν μαζί τους τους βγάζουν άμπαλους. Άν θες σοβαρό φόρουμ τράβα αλλού :wink:[/SPOILER]

τρομερα εξυπνος

Σε μένα πάει αυτό;

ναι…

Είμαι τρομερά έξυπνος ναι

Δε τραβας κι εσυ μαζι του;

είμαστε εχθροί πλέον κι αυτό αλλάζει μόνο αν προσεύχεσαι με το crown and the ring επί ένα μήνα πριν κοιμηθείς. δε βγάζω το σπαθί μου γιατι δεν αξίζει να λέρωθεί από το infidel αίμα σου.

τέλος το οφτοπικ.

Εσένα ποιός σου μίλησε πιτσιρίκο; :slight_smile:

κοιτα το οτι εχεις καποια χρονια παραπανω μη το λες και πολυ γιατι λειτουργει αρνητικα.

Καθένας συμπεριφέρεται ανάλογα με την ωριμότητά του. Τα παραπάνω χρόνια δεν κάνουν την ωριμότητα. Η παράθεση εμπεριστατωμένων απόψεων την κάνει. Για τις ατάκες τύπου “είσαι άμπαλος” κ “είσαι τρομερά έξυπνος” μάλλον μιλάει το πιτσιρίκι μέσα σας. Αιτιολόγησέ μου τώρα γιατί ειρωνεύεσαι άν έχεις τ’αρχίδια ΜΕΓΑΛΕ.

παρακαλω να ηρεμησουν τα πνευματα.μην ξεχνατε βγαινετε και οφ τοπικ

δεν εχω τα αρχιδια

Ξερω γω ρε ωριμο αγορι,τι στο διαολο κανεις σ’ενα φορουμ που το θεωρεις ασοβαρο,τιγκα στους εγωιστακους και τις αποψαρες τους;Πιο δηθεν πεθαινεις.

Κάνω το χαβαλέ μου. Δήθεν δεν είμαι. Συνειδητοποιημένος είμαι. Όσο έπαιρνα στα σοβαρά τις βλακείες κ τις καγκουριές σπαζόμουν. Μόνο χαβαλέ πλέον

Ενταξει τοτε, ας συμμετασχω κι εγω. 8)

Το X-Factor με Dickinson ανετα θα ηταν τοπ3 των αλμπουμς Maiden, ενω το Chemical Wedding ειναι μακραν καλυτερο απο οποιοδηποτε δισκο τους, οπως πιθανοτατα και το Accident Of Birth. Και δεν τρολαρω, ανετα το πιστευω, γενικα το Chemical Wedding το θεωρω μια αψεγαδιαστη ωρα μουσικης.

καλως η κακως εχεις απολυτο δικιο φιλε μου. χεστηκα για οσους διαφωνουνε μαζι σου και τους ακομη περισσοτερους που διαφωνουνε μαζι μου. υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα φορουμ που χαιρεσαι τη συζητηση και δεν υπαρχει η παραμικρη αναγκη για bitching που λενε και οι ξενοι. και αυτο δεν το λεω για να “πληγωσω” αυτο το φορουμ με κακη εννοια αλλα γιατι θα ηθελα να βελτιωθει. ειναι ενα απο τα λιγα ελληνικα μουσικα-ροκ-μεταλ φορουμ και νοημα εχει μονο να γινει καλυτερο, οχι το αντιθετο.

ενα παραδειγμα ειναι οτι ειναι το μονο φορουμ που εγω εχω δει που ειναι τοοοσο “ντροπη” και συζητιεται τοοοοσο πολυ το “οφτοπικ”. οταν καποιος ποσταρει καποιο ασχετο πραγμα του την πεφτουν ολοι, “εισαι οφτοπικ”, μετα αυτος ερχεται και λεει “συγνωμη για το οφτοπικ” λες και ειναι ντροπη να κανεις συζητηση (τι στο πεος, πρεπει ολοι να συζηταμε κατω απο στενα ορια και πλαισια για να μην ξεφυγουμε εκτος θεματος)??? και φυσικα η μεταφορα των οφτοπικ ποστ στα αναλογα τοπικ. αι τι εγινε ρε παιδια? αντι να ασχοληθειτε με τις “κατινες” κλπ και οσους ποσταρουν χωρις να προωθουν τη συζητηση, ασχολειστε με το αν καποιος ειναι εντος η εκτος θεματος λες και ειμαστε στο σχολειο.

εγω ξερω πολυ καλα οτι πολλες φορες ειμαι εριστικος και μπορει να εχω καπως ακραιες αποψεις αλλα προσπαθω να τις τεκμηριωνω και εχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαθεση να τις συζητησω. δεν ειρωνευομαι και τον πιο ηλιθιο. προσπαθω να “κερδισω πραγματα” ακομη και απο αυτον…

και ναι, ξερω οτι ειμαι 100% οφτοπικ αυτη τη στιγμη αλλα ολες οι συζητησεις ξεκινανε απο καπου. μεταφερετε η πεταξτε το ποστ μου. ειναι η αληθεια ομως. δεν λεω ψεματα. ισως ειναι η μια μονο πλευρα αλλα και η αλλη δεν ειναι καλυτερη.

εισαι οφτοπικ

και εσυ εισαι το παραδειγμα μου…

αν ελεγες “απο οποιοδηποτε δισκο τους μετα τα 80’ς” θα συμφωνουσα, αλλα γενικα δεν μου καθεται καλα. οχι απο απο αποψη γουστου, αλλα μιλαμε για διαφορετικες εποχες και συγκριση δεν μπορει να γινει.