Iron Maiden

Κάνεις κλικ πάνω στο όνομα του, πας στο προφίλ του και πατάς view all his posts :slight_smile:
Διαβάζεις μερικά και έτσι βγάζεις το συμπέρασμα πως είναι πονηράκιας.

Έλα μωρέ χρόνια τώρα όλοι μας έχουμε παραδείγματα με κολλημένους Maiden-άδες. Τι κάθεστε και τρώγεστε τώρα? Ανακαλύψατε την Αμερική…

σορρυ αλλα πιστευω πως στη ζωη οι πονηρακηδες δεν φαινονται διαβαζοντας 5 ποστ. μπορει να ειναι απλως η γνωμη του. θεωρω ΗΛΗΘΙΟ καποιος να μπει σε ενα φορουμ και να εχει διαθεση πονηριας μιας και δεν εχει να κερδισει κατι…

http://www.youtube.com/watch?v=jfZ2ad6tw5Y&feature=relmfu :expressionless:

*στα άλλα κομμάτια απο queensryche, dream theater και λοιπά, έπαθα αυτόματη αφωνία…

Φιλαρακι, προσεχε πως μιλας, σου μιλησα μια χαρα και περιμενω το ιδιο απο σενα, αλλιως κανε αλλου διαλογο, τα gtfo αφησε τα για αυτους που σου μιλανε ετσι. Δε νομιζω να σε ρωτησα για το τι αποψεις θα εχω για οποιαδηποτε μπαντα και οποιονδηποτε οπαδο της, και ουτε με ενδιαφερει.

Οι αποψεις του Mike Portnoy και των DT γενικως για τους Iron Maiden δε με αγγιζουν καθολου, φυσικα και τους εκθειαζουν καθως ειναι τεραστιο συγκροτημα. Επισης η καταθεση αυτων των αποψεων εδω περα ειναι παντελως οφφ τοπικ και ασχετη με αυτο το οποιο ειπα εγω. Και εν πασει περιπτωσει, με αυτα που γραφεις απλα επιβεβαιωνεις το αρχικο μου ποστ.

@springsBBQ, ουτε για πλειοψηφεια μιλησα ουτε για τιποτα τετοιο, μιλησα πολυ συγκεκριμενα για καποιους maidenαδες φιλους μου αρχικα και τις αποψεις τους. Τις οποιες παρατηρω κατα κορον και σε αλλο κοσμο. Το ποσοι ειναι και το τι ποσοστο του κοσμου ειναι, δε με ενδιαφερει και δεν το εθιξα. Πραγματικα, απο τα ποστς που εχω κανει ομως φαινεται οτι ειμαι πολυ πονηρος ανθρωπος.:lol: Οσο για το αν το παιζω ιστορια, φυσικα και το παιζω ιστορια. Ολοι το παιζουν ιστορια γραφοντας τις αποψαρες τους. Αν εννοεις οτι η δικη μου αποψη ειναι πιο ιστορια απο αλλων, εξηγησε το.

πάρε πούλο ρε

Οι Μεηντενάδες τελικά πιστεύω ότι είναι σαν τους ανυπόταχτους Γαλάτες στον Αστερίξ:

Ξεροκέφαλοι,
φωνακλάδες,
οι ξενέρωτοι Ρωμαίοι τους αποκαλούν βάρβαρους,
αλλά μα την Παναγία, δεν είναι αξιολάτρευτοι;

Του έχει φάει Maiden-ας τη γκόμενα.

γαμω τις απαντησεις. ευστοχη, ευγενικη και πανω απο ολα με επιχειρηματα! :slight_smile:

Όχι.[COLOR=“White”]-[/COLOR]

Οχιά να σε δαγκώσει.

Συζητούσα λίγο με Crimson σήμερα το απόγευμα και το θυμήθηκα.
Είναι το καλύτερο heavy metal συγκρότημα.Αυτά που έκαναν στα 80s(δίσκοι-περιοδείες το ένα το άλλο) δεν ξαναγίνονται.-

Να προσέχω τι ακριβώς ‘φιλαράκι’; Παρεξηγήθηκες;
Το φόρουμ είναι εξισού ανοιχτό για σένα να πεις ό,τι μαλακία θέλεις και για τον οποιονδήποτε να σου απαντήσει. Αν δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς το δημόσιο λόγο στο ίντερνετ δε σου φταίει κανένας άλλος.

Εσένα σε ρωτήσε κανείς αν χάρηκες που ακυρώθηκαν οι maiden το 2000 και μπήκες να μας το πεις με ύφος χιλίων καρδιναλίων;

Έχεις μια άποψη για τους με maidenαδες, την οποία παρουσιάζεις με αντιφάσεις: τη μία λες ότι δεν πιστεύεις ότι είναι όλοι σαν τους φίλους σου, μετά λες ότι οι maidenάδες είναι γνωστοί για την μουσική στενομυαλιά τους.
Σου λέω ότι και το αγαπημένο σου συγκρότημα, αυτό που προτιμάς εσύ να δεις ανά πάσα στιγμή περισσότερο από maiden, είναι maidenάδες και μου λες ότι δε σε νοιάζει κι ότι είναι οφ τόπικ.
Κατά τ’ άλλα οι maidenάδες (όχι όλοι, οι περισσότεροι, μόνο οι φίλοι σου, whatever) είναι στενόμυαλοι…

Με εγκαλείς ότι δεν κάνω διάλογο, ενώ έθεσα μια ερώτηση στο αρχικό σου ποστ (το οποίο τελείωνε με τη φράση “και σε όποιον αρέσει” και μετά μιλάς και για διάλογο…) και εσύ ειρωνεύτηκες χωρίς καν να απαντήσεις. Μου λες να προσέχω πως μιλάω και τελειώνεις λέγοντας ότι επιβεβαίωνω το αρχικό σου ποστ, ενώ ούτε ο ίδιος δεν έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις να πεις.

Αυτά που λες εσύ δεν είναι οφ τόπικ, αλλά είναι εκτός λογικής και το κατάλαβαν κι άλλοι απ’ ό,τι είδες. Στα παπάρια μου οι έμμεσες προσβολές σου, όπως και η άποψή σου εν τέλει, αλλά μην περιμένεις ότι θα λες ό,τι να ναι εδώ μέσα και δεν θα σου απαντάει κανείς. Σε φόρουμ γράφεις κι όχι στο ημερολόγιό σου, δέξου και τον αντίλογο.

Κι όλα αυτά επειδή πιάστηκες από ένα σωστό πόιντ που θεωρήσες ότι είχε γράμμα 17χρονου στο χάμερ το 2000… :thumbup:

Κατά τ’ άλλα σε λιγότερο από δύο βδομάδες ξεκινάει η ευρωπαϊκή περιοδεία, άντε να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά…

συγνωμη αλλα εσυ του απαντησες “[B]ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ[/B]” χθες και στο εσβησαν οι μοντς. αυτος δεν ξερει να διαχειρηστει το δημοσιο λογο???

Τί θα πει “maidenάδες” ρε παιδιά; Κ εσύ ρε eNick τί προσβάλλεσαι άμα ο άλλος τους βρίζει; Κ μόνο ο χαρακτηρισμός είναι υποτιμητικός άν δεν κάνω λάθος, θεωρεί τον κολλημένο με τους Maiden. Μ’αρέσουν πολύ οι Maiden αλλά άν μ’έλεγε κάποιος “Maidenά” θα μ’ενοχλούσε κ τπτ άλλο να μη μου’λεγε. Κ Priestά να μ’έλεγε δλδ κ βάλε ό,τι θες (μην πάρετε ότι εννοώ μόνο τους Maiden).

ΩΡΙΜΑΣΤΕ! :wink:

ΠΟΤΕ!

Είμαστε Πριστάδες, Μεηντενάδες, αγροίκοι μεταλλάδες! 8)

Εσένα σε ξέρω… Στους άλλους απευθυνόμουν don’t worry :stuck_out_tongue:

Γιατί δηλαδή, οι υπόλοιποι δεν έχουν δικαίωμα στην απόρριψη της σοβαροφάνειας; :frowning:

Καλως, αφου θελεις αναλυσεις επι αναλυσεων, αν και ειναι 5 το πρωι εδω περα, παμε, δε βαριεσαι.

1. Σιγα μην παρεξηγηθω απο καποιον που δεν εχω δει καν στη ζωη μου και δεν προκειται να δω, ποσο μαλλον οταν αυτος ο καποιος μιλαει με ασφαλεια μεσω της οθονης του.

2. Σιγα μην περιμενω να με ρωτησει καποιος για να πω τη μαλακια μου. Ο καθενας λεει τη μαλακια του, εγω γιατι οχι δηλαδη. Οχι απλα χαρηκα που ακυρωσαν οι Maiden, ΚΩΛΟΓΟΥΣΤΑΡΑ.

3. Δεν ειπα ποτε οτι οι Maidenαδες ειναι γνωστοι για την στενομυαλια τους στο συνολο. Αν μαλιστα θελεις να παιξουμε με τις λεξεις, ειπα ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ αυτο:

Προφανως δεν πιστευω οτι ειναι ολοι οι μεηντεναδες ετσι. Δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι ΠΟΛΛΟΙ ετσι. Γενικα δε διακρινονται για την ανοιχτομυαλια τους στη μουσικη.

Με ρωτησες αν εννοουσα ΟΛΟΥΣ τους μεηντεναδες, και σου ειπα ΣΤΑ ΙΣΑ πως οχι. Το τελευταιο σχολιο ειναι κατι το οποιο ειναι προσωπικη μου παρατηρηση, και θεωρω πως ειναι και σωστη παρατηρηση μαλιστα. Αν εσυ γνωριζεις πολλους μεηντεναδες που να ειναι ανοιχτομυαλοι, μαγκια σου, εγω δε γνωριζω, πως θα γινει τωρα? Δεν ειπα κατι προσβλητικο ουτε για σενα, ουτε για τους μεηντεναδες. Αν ειχα πει οτι φημιζονται για την στενομυαλια τους, ειναι κατι εντελως διαφορετικο.

1. Συγγνωμη για την ειρωνεια, ειλικρινα. Οσον αφορα τα αλλα, οπως μου μιλαει καποιος ετσι του απευθυνομαι. Μου λες gtfo, σου λεω οτι με επιβεβαιωνεις, τι θελεις, κοκκινο χαλι και υποκλιση?

2. Τον αντιλογο τον δεχομαι μια χαρα, οταν εχει βασεις. Το να μου λες οτι:

Ο Μike Portnoy αποθεωνει Ιron Maiden —> ειμαι φαν των Dream Theater ----->
θα πρεπει να αποθεωνω τους Iron Maiden και οτι λεει ο Mike λες και ειναι κανας Μεσσιας,

δεν εχει απολυτως καμια λογικη βαση, ποσο μαλλον οταν εχω ηδη αναφερει σε αλλαο θρεντ οτι θεωρω τον Mike Portnoy κολλημενο ατομο και δε συμφωνω με πολλες απο τις αποψεις του. Το οποιο δεν εισαι αναγκασμενος να το ξερεις, αλλα υποθετωντας το ακριβως αντιθετο χωρις να ξερεις, εκανες λαθος γιατι πολυ απλα δεν ισχυει.

1. Κατα τα αλλα, cool story για την ευρωπαικη περιοδεια, αλλα δε με νοιαζει καθολου, για τρεις πολυ σημαντικους λογους