Δεν είναι υποτιμητικός. Maidenάς είναι αυτός που προσκύναγε και προσκυνάει την πλειοψηφία των άλμπουμς τους και που γι’αυτόν είναι το συγκρότημα που χει να πει τα περισσότερα συναισθηματικά και μουσικά (μουσικά για εκείνη την εποχή πάντα. Τώρα πια καβλώνει μεν αλλά δεν θεωρεί πως πρωτοπορούν).
Πραγματικά λυπάμαι που πρέπει να επεξηγήσω τον όρο. Βασικά η συζήτηση είναι τραγική. Ο Quintom θεωρώ πως απλά τρολάρει. Και είναι ότι ακριβώς είπε ο ηΝΙΚ στο τελευταίο ποστ του.
Εγώ πραγματικά χέστηκα τι θεωρούν για μένα (ως μεηντενά) και πολύ περισσότερο χέστηκα για το τι μπορεί να λένε για τους υπόλοιπους ΜaidenΆΔΕΣ. Απλά βρίσκω την λογική του Κουήντομ πολύ αφελή και επειδή δεν νομίζω πως είναι χαζό άτομο απ όσα έχει γράψει (υπάρχει πάντα η περίπτωση να κάνω λάθος), θεωρώ πως τα γράφει επίτηδες έτσι για να ανάψει φυτιλιές. Και γουστάρω να του ρίξω τάπα.
Ουδεμια σχεση. Μαρεσει να γραφω αυτο ακριβως που πιστευω σε οποιοδηποτε θεμα ειναι αυτο. Εσυ με κατηγορησες ως “πονηρο” βασιζομενος στο οτι και καλα λεω επιτηδες προκλητικα πραγματα για να τρολαρω. Δεν το σκεφτηκες καλα ομως, γιατι εχω γραψει παρα πολλα συμβατικα ποστς, και στο Κινηματογραφος section του forum, αλλα και σε αλλα μουσικα θρεντς, στα οποια τυχαινει η γνωμη μου να συμβαδιζει με τη γνωμη των “πολλων”. Ε ειναι καποια πραγματακια στα οποια δυστυχως δε συμβαδιζει, δε θα κατσω να σκεφτω απο πριν ποιον και πως θα ενοχλησει το γεγονος οτι το γουστο του διαφερει με το δικο μου, και το εχω ξεκαθαρισει πολλακις εδω μεσα. Εγω δεν αρπαζομαι με κανενος τη γνωμη, ακομα και για τα πιο αγαπημενα μου συγκροτηματα, γιατι απλα ετσι το βλεπω, τι να κανουμε.
Κόψε ρε! Θ’αρχίσουν πάλι τα delete τα μοντέρια, δεν έχουν το θεό τους…
Ρε “ΦΙΛΕ” το μόνο θέμα που δεν μπορώ να καταλάβω μαζί σου είναι αυτό εδώ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΗΝΤΕΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. (Δεν μιλάς απαραίτητα για την πλειοψηφία εδώ, οκ)
ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. (άρα η πλειοψηφία τους, είναι αυτό που λες. Πάρακάτω σε άλλα ποστς σου λες άλλα όμως, οτι δηλαδή δεν μίλησες για πλειοψηφία. ΑΝΤΙΦΑΣΗ)
ΚΟΥΡΑΣΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.
καμιά ελπίδα… σπριγγς, ναι, όταν λέει ότι γενικά δεν διακρίνονται για την ανοιχτομυαλιά τους, αναφέρεται σε αυτούς τους πολλούς (που δεν είναι πλειονότητα). μάλλον. γίνε καλύτερος άνθρωπος και φορουμίτης, άσε το ξίγκι στη μύγα, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στον κουίντομ κι όχι να τον ΤΑΠΩΣΕΙΣ! είναι ψηλός άλλωστε.
Καλός θα είμαι με όποιον γουστάρω. Κοντά σε άντρες δεν έρχομαι. Το ξίγκι θα το ψειρίζω όσο γουστάρω.
Όσο για το αν θα ρίχνω τάπες, ΑΥΤΟ άστο να το κρίνω εγώ καλύτερα.
Up The Irons. Fuck The Theaters.
Νο χάρμ νταν φοουκς.
Ό,τι και να λέτε εγώ περιμένω με κομμένη την ανάσα τον Quintom να μας πει όταν ξυπνήσει τους τρεις σημαντικούς λόγους που δεν τον νοιάζει η ευρωπαϊκή περιοδεία των Maiden.
peace out bro
Δεν μπορω να κοιμηθω γιατι εχω τεραστιο πονοκεφαλο και μου τη σπαει και ριχνω καντηλια. :papas:
Οι λογοι ειναι οι εξης, με αυξουσα σειρα σημαντικοτητας:
- Δε θα βρισκομαι επι ευρωπαικου εδαφους.
- Δεν θα εχω λεφτα
[SPOILER][/SPOILER]
λολ για το #3.
Σε περίπτωση που δεν κάνεις πλάκα:
Η γκάγκα έχει πιάσει όλα τα μέταλ συγκροτήματα και βγαίνει φωτογραφίες. Anthrax, Saxon, Maiden. Αν βγει με Theater (πράγμα καθόλου απίθανο), θα τους αποκυρύξεις έτσι απλά? Δεν θα κυλήσεις ούτε ένα δάκρυ?
re η gaga μεταλου ηταν…απλά το χρήμα είναι αλλού…
Βασικα δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο να βγαινει η Gaga και οποιαδηποτε Gaga φωτογραφιες με metal μπαντες
Ducks ρε Quintom, πώς κάνεις έτσι, όπως βγήκαν φωτογραφία με τους theater, έτσι βγήκαν και με τη gaga. Δε χαλάνε χατήρι στους fans τους οι maiden.
Βασικα ειμαι τρελος και δηλωμενος φαν της Gaga και ξερω τα μισα κομματια απεξω, με ξενερωσε λιγο ομως με αυτη τη φωτο… :PPP
αν συμφωνήσουμε ότι με αυτό το γαμάτο ποστ που μας βούλωσε όλους είχες την τελευταία λέξη θα σταματήσεις να τρολάρεις εδώ μέσα;
Παιδια το full 2ωρο των Maiden που ανακοινωθηκε για το Sonisphere ειναι αληθεια η μουφες?..Γιατι βλεποντας το σετλιστ του τουρ ως τωρα βγαζει δε βγαζει 1ωρα και 40’…
Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν 2 ώρες.
Μακαρι φιλε μου αλλα δυστηχως δεν το βλεπω.Οσες φορες τους εχω δει παιζουν γυρω στην μιαμιση ωρα το πολυ.
Μακαρι να ισχυσει η ανακοινωση παντως…Επισης ξερετε αν μετα απo αυτο το μηνιαιο break θα αλλαξει καθολου το σετλιστ?
ε καλά το πολύ μιάμιση ώρα είναι υπερβολικό. 1:40 συνήθως.
Setlist δεν το κόβω να αλλάζει