Iron Maiden

Ισως και να εχεις δικιο ενταξει δεν μετραγα και χρονο αλλα και παλι τι 1:30 ωρα τι 1:40 λεπτα ολοι μας πιστευω θα θελαμε να ακουσουμε maiden για πολυ περισσοτερη ωρα:D

ε και 1 μέρα ολόκληρη εμένα δεν μου έφτανε αλλά τι να κάνεις;;; :stuck_out_tongue:

σε κανεναν δεν εφτανε μια μερα αλλα θα ειχαμε τις αντοχες για τοση διαρκεια?:stuck_out_tongue:

[B][U]Bruce Dickinson & Lady Gaga[/U][/B]

Εντάξει η φώτο είναι…ούτε και εγώ ξέρω τι.
Τόσο άκυρη που καταλήγει να έχει άποψη!

Εγώ πάντως το ίδρωνα γερά, γιατί είναι μούναρος.

Lady GaGa ρε μουνιά!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μαζί σου…είναι κορμάρα ρε! Από φάτσα οκ κλείνουμε τα φώτα άμα θέλει…:stuck_out_tongue:
Ον τόπι θεός ο Μπρους! 8)

η βαζουμε σακουλα στο κεφαλι:p

Ρε ας παιζανε αυτη τοσο και μην ανησυχεις θα της βρισκαμε και με το παραπανω:D

ντοπα?:–:stuck_out_tongue:

Ναι με αφθονη ποσοτητα red bull:wink:

Ρε γαμωτο δεν ειχα μπει καποιες μερες στο forum και τωρα βρηκατε να πιασετε κουβεντα για τους [B][SIZE=“3”]ΘΕΟΥΣ[/SIZE][/B]? Ενταξει επικο thread, εχουν βγει μαχαιρια, εχουν γραφτει [B]ΤΑ[/B] ακυρα…

Η αληθεια ειναι μια και οποιος δεν την βλεπει ειναι τυφλος. Οι Iron Maiden ειναι η μεγαλυτεη και καλυτερη heavy metal μπαντα και εχει επηρεασει τους παντες και τα παντα. Εχουν βγαλει 7 αψεγαδιαστους δισκους και 8 ακομα δισκαρες. Period.

[B][SIZE=“3”]IRON FUCKIN’ MAIDEN ΡΕΕΕΕΕ…[/SIZE][/B]:metal:

οποιος πιστευει οτι οι μειντεν τα τελευταια 15 χρονια οχι μονο παιζουν χεβυ μεταλ αλλα και καλο χεβυ μεταλ ειναι κουφος και αυτη ειναι η αληθεια. κατα τα αλλα ναι, εχουν παιξει το καλυτερο χεβυ μεταλ που χει παιχτει ποτε.

Οι 4 δισκοι μετα το reunion ειναι δισκαρες, ακουστε τους χωρις προκαταληψεις και κολληματα και νιωστε μονοι σας γιατι ακομα το 'χουν…

Μωρε δισκαρες ειναι, HEAVY METAL ειναι ομως;;;

(Οχι οτι εχω καμια καψα, αυτο ομως πιστευω εννοει ο Vangelis.)

Ωχ ωχ, ξύπνησε πάλι το κτήνος.

Άνγκους αγόρι μου πρέπει να ξέρεις ότι λατρεύω τους Μέηντεν (όπως και όλα τα κλασσικά συγκροτήματα old-school heavy), αλλά με προκαλείς και εσύ φταις που θα πω ότι εμείς που λέμε ότι το καλύτερο χέβι έβερ παίχτηκε από τους Πριστ μπορεί να είμαστε λίγοι σε σχέση μ’ εσάς που λέτε Μέηντεν, αλλά αν είμαστε εμείς τυφλοί, εσείς είστε σαν την Έλεν Κέλλερ.

Είμαστε λίγοι, αλλά ΞΕΡΟΥΜΕ.

Μην τσακώνεστε και 2 είναι για απόσυρση…εδώ και χρόνια! :slight_smile:

[B]@GRACCHUS
[/B]
Εδω μεσα θα 'ρθεις να ξαναγραψεις, οταν βρεις τον ΚΚ που αγνοειται.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Παλτο.