Iron Maiden

Όχι οκ, μπορεί να μιλήσει, αφού τον αντικαταστήσανε με τον κιθαρίστα της κόρης του Harris, όλα εντάξει.

Ντάξει μωρέ, ο Harris έπρεπε κάπως να ξεπληρώσει το δάνειο της εισαγωγής του Wicker Man. :razz:

ωραία μπάντα οι running wild

και μια που το έφερε η κουβέντα, πάντα την είχαν την απορία.
μόνο εμένα μου μοιάζει η μελωδία του wasted years με την μελωδία που έχει γύρω στο 4ο λεπτό το horsemen of the apocalypse των saracen??

Θυγατρικη. 8)

http://copyofwhat.wordpress.com/tag/judas-priest/

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ MAIDEN ΡΕ…:roll:
OI REUNION ΔΙΣΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΑΡΕΣ ΑΠΛΑ.ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ:lol:

αντικειμενικοι εκει που θελει ο καθενας:p

Για μενα οι Maiden ειναι η αρχη και το τελος, το τελειοτερο συγκροτημα, μια τεραστια πηγη εμπνευσης, ενα αθανατο ειδωλο. Χωρις καμια υπερβολη. Πριν 2,3 χρονια που τους πρωτοακουσα (μαζι με priest) δε μου αρεσαν καθολου, ουτε καν ηθελα να τους ξανακουσω. Να ομως, που εδω και 1,5 χρονο τα πραγματα εχουν αντιστραφει. Αν δεν υπηρχαν οι IRON MAIDEN πολυ πιθανον να μην ηξερα ουτε να ακουγα (οπως ακουω τωρα) μεταλ ουτε να γραφω εδω και να σχολιαζω αυτη τη στιγμη. Ειναι μοναδικοι. Ειναι απο τους πρωτοπορους του χεβι μεταλ και για εμενα θα πορευονται παντα πρωτοι. Δεν ξερω αν μερικοι σκεφτονται οτι τους ακουω λιγο χρονικο διαστημα η ο,τι ειμαι υπερβολικη μιας και η πλειοψηφια στην Ελλαδα ακουει Maiden, σημασια εχει ομως η ουσια και το συναισθημα που σε γεμιζει ενας δισκος τους η τραγουδι τους. ειναι αυτο που λεμε σημασια εχει η ποιοτητα οχι η ποσοτητα. αυτο ισχυει και για εμενα.
Καλυτερο αλμπουμ; Ποιο να πρωτοπω; Το καθε αλμπουμ εχει το δικο του υφος και στυλ, εχει κατι διαφορετικο να σου προσφερει και να σου δωσει. Τωρα οσον αφορα τις τελευταιες τους κυκλοφοριες … οκ, εγω δε θεωρω οτι εχουν πεσει τοσο οσο αλλοι θελουν να λενε αλλα το βλεπω σαν να απευθυνονται ισως σε ενα ευρυτερο κοινο, σε ενα αλλο κοινο. δεν ξερω πως να το θεσω. αλλα σιγουρα δεν εχουν πεσει, και μονο το οτι ακομη βγαινουν σε περιοδειες και αντεχουν και συνεχιζουν σημαινει οτι ακομη ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ. επισης δεν ξερω αν αυτη η περιοδεια τους θα ειναι η τελευταια η οχι (αν και πιστευω πως σιγουρα θα ξανακανουν reunion αργοτερα αν ισχυει) αλλα για μενα το σημαντικοτερο ειναι οτι τετοιου τυπο μπαντες-θηρια δεν προκειται να ξεχαστουν ποτε και παντα θα “καιγομαστε” και θα πορωνομαστε ακουγοντας τους. οι καιροι αλλαζουν, η ζωη συνεχιζεται … αλλα οι αναμνησεις μενουν.

To από πάνω quoted for truth λέμε. Τέλος!

Up the f’cking Irons 13 και σήμερα γαμώ για το πρώτο live φέτος!!!

@ dem_relentless:Συμφωνω σε ολα αυτα που λες!Τους ακουω μολις…17 χρονια(ναι,εκεινα τα ‘‘πετρινα’’ με το παντοτινα σκοτεινο διαμαντι The X Factor)!:wink:

Μην ανησυχεις,αν αποφασισουν να διαλυσουν θα το καταλαβεις γιατι θα γινει [B][SIZE=“3”]ΣΕΙΣΜΟΣ[/SIZE][/B]!!!Για μερικα χρονια ακομα αποκλειεται οποιαδηποτε τετοια περιπτωση καθως η δημοτικοτητα που απολαμβανουν αυτη τη στιγμη κοιταει στα ισα και ισως ξεπερναει τη δημοτικοτητα που ειχαν στα 80’s!!!

[B][SIZE=“6”]UP THE IRONS[/SIZE][/B]

:bow2::bow2::bow2::papas::papas::papas:

1st Bold : Πάντα απευθύνονταν σε ευρύτερο κοινό. Θεωρώ πως ο πιο ενδοσκοπικός τους δίσκος τους ήταν το X-Factor και ακόμα και αυτό δεν μπορείς να πεις πως έχει δύσκολες δομές στα τραγούδια. Τώρα στα 2 τελευταία μπορεί να έχουν ανέβει οι διάρκειες των τραγουδιών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ούτε ότι απευθύνονται σε πιο ανοικτά, προοδεύτικά μυαλά ούτε πως απευθύνονται σε ευρύτερο κοινό. Το ίδιο έκαναν πάντα πάνω κάτω. Απλά τώρα μπάζουν οι συνθέσεις.

2nd Bold : ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ MAIDEN, ΟΧΙ!

Σημείωση : Τους θεωρώ και γω το μεγαλύτερο ΜΕΤΑΛ συγκρότημα. Ναι ακόμα κι απο Σάμπαθ. Πήγαν τον ήχο πολλά βήματα πέρα.

Λατρεύω όλους τους δίσκους των Mainden, ο καθένας έχει κάτι το διαφορετικό (καλά, οι 2 πρώτοι ήταν από άλλο πλανήτη), εκτός από τον τελευταίο. Δυστυχώς με έχει απογοητεύσει και μάλιστα το refrain του Mother of Mercy με εκνευρίζει :thumbdown:. Άλλη αίσθηση να μπαίνουν σε live με π.χ. το Wickerman και άλλη με το φετινό ακατανόμαστο. Φέτος τους περιμένω με λιγότερη ανυπομονησία σε σχέση με άλλες χρονιές και θα ήταν πολύ καλύτερα αν έλειπαν από το setlist τα 5 κομμάτια του πρόσφατου δίσκου.

record collectors magazine. 7.25 euro μαζι με ταχυδρομικα…ενδιαφερον οπως παντα. :slight_smile:

http://www.recordcollectormag.com/issues/issue-detail/389

Μια χαρα και Heavy και Metal ειναι…

Μου το εχουν πει και αλλοι αυτο, αλλα εγω το θεωρω απο τα καλυτερα του δισκου, μου προκαλει ενα κατι…

angus πραγματικα περα απο μειντεν, χεβυ μεταλ εχεις ακουσει ποτε?

Αν εσενα κομματια των 7-8 λεπτων με 2-3 σολο και ακουστικη εισαγωγη σου φαινονται HEAVY METAL, δεν μπορω να κανω κατι παραπανω.

(Ξαναλεμε ομως οτι ειναι ΔΙΣΚΑΡΕΣ, ολα πλην του τελευταιου.)

δεν μπορειτε να κατανοησετε την μοναδικοτητα του χεβι μεταλ των μειντεν8)

Θυμαμαι το Somewhere In time και No prayer of the dying ποσο HEAVY METΣΑL ηταν…

ακριβως το ιδιο πραγμα φιλε ο μεταλας των 80’ς και ο σημερινος. ολοιδιες περιπτωσεις.