Εσυ τι λες? Δεν θα μπω σε χαζες συζητησεις, γουστα ειναι αυτα και το εχουμε ξαναπει, ειναι μοδα να κραζεις τους Maiden.
Δηλαδη παλια δεν ειχαν μεγαλα σε διαρκεια κομματια? Πες το progressive metal αν θες εσυ, για εμενα παραμενει heavy metal.
Εσυ τι λες? Δεν θα μπω σε χαζες συζητησεις, γουστα ειναι αυτα και το εχουμε ξαναπει, ειναι μοδα να κραζεις τους Maiden.
Δηλαδη παλια δεν ειχαν μεγαλα σε διαρκεια κομματια? Πες το progressive metal αν θες εσυ, για εμενα παραμενει heavy metal.
Όταν τα βρείτε με τις ταμπέλες πείτε και μένα για να αναδιαμορφώσω την δισκοθήκη μου
Μειντεν ρε!!!
πραγματικα ρε γαμωτο ουτε για 15
ΟΚ ενταξει, αν θες να μιλησεις σοβαρα, εγω εδω ειμαι.
'Ηταν περίπου 1994 όταν εγω,γυμνασιόπαιδο,[B][SIZE=“6”]ανακάλυψα[/SIZE][/B] τους Iron Maiden και νόμιζα ότι ανακάλυψα τον [B][SIZE=“6”]κόσμο[/SIZE][/B](ίσως να’ναι και αλήθεια τελικά)αφού μέχρι τότε τα πιο [B][SIZE=“6”]βαριά[/SIZE][/B] ακούσματα μου ήταν ο Micheal Jackson,από τότε και για 2 ολόκληρα χρόνια άκουγα μόνο Maiden,ποτέ ακόμα και τώρα δεν έχω [B][SIZE=“6”]ξαναασχοληθεί[/SIZE][/B] τόσο πολύ με κάποιο συγκρότημα,μετά από αυτά τα 2 χρόνια άρχισα πλέον να έχω κι άλλα ακούσματα(Skyclad,Manowar,Blind Guardian,Grave Digger κτλ.)και [SIZE=“6”][B]σιγά[/B][/SIZE] σιγά οι Maiden άρχισαν να μπαίνουν στην άκρη σαν άκουσμα,θες τα τελευταία άλμπουμ που δεν με εντιποσιάσανε,θες τα όλο και περισότερα [B][SIZE=“6”]καινούρια[/SIZE][/B] ακούσματα,μπήκαν πάντος με ίσως τελευταίο σημείο την συναυλία στο Περιστέρι τον Οκτώβρη του 1999 και ξαφνηκά έρχεται αυτό το History πριν λίγους μήνες να φέρει τα πάνω κάτω μες το κεφάλι μου πάλι,πραγματικά νόμιζα πως άκουγα τους Maiden για πρώτη [SIZE=“6”][B]φορά[/B][/SIZE] πάλι και ένιωσα ίσως ακόμα πιο ενθουσιασμένος από την μουσική τους περισότερο κι από την πρώτη φορα,τελικά οι τύποι είναι Θεοί,όταν δε έμαθα και το ότι θα παίξουν κομμάτια μόνο από τους πρώτους 4 [B][SIZE=“6”]δίσκους[/SIZE][/B] μου έφηγε το μυαλό…δεν είναι τυχαίο που το History έφτασε στο Νο 3,μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ τελικά…Stay Heavy Guys…
Αυτό που ήθελα να ακούσω κι από άλλο κόσμο είναι η γνώμη του γιαυτό το κεφάλαιο των Maiden δλδ οκ σαν fan μαρέσει που έβγαλαν το History όμως κατά πόσο πιστεύει ο καθένας ότι αυτή η [B][SIZE=“6”]κίνηση[/SIZE][/B] έγινε γιατί οι τελευταίοι δίσκοι των Maiden δεν πήγαν καλά,και εμπορικά οι Maiden έχουν πέσει?
[B][SIZE=“7”]UP THE IRONS!!![/SIZE][/B]
Παρολο που το πας σε σημειο που δεν με απασχολει καθολου στη μουσικη, ειδικά στους maiden, θα πεσω επιπεδο(γιατι πεφτεις επιπεδο οταν κρινεις ενα συγκροτημα με τετοια κριτηρια) και θα σου παραθεσω τα εξης:
[B]Final Frontier[/B]
http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=1253
[…]No. [B]4[/B] – USA[…]
[B]A Matter of Life and Death[/B]
http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=273
[…]#[B]9 [/B]USA […]
σπάνια κάνω ορθογραφικά, ψάξου
τι ειναι το History??? εχασα κατι??
πω ρε πρέζα εδώ μέσα, το εισαγωγικό ποστ του θρεντ έκανα copy-paste και έβαλα ένα touch από angus7pl
καλα ντε… μη βαρας!!! ειπα κ γω!!! βγαλανε κ αλλο βεστ καπακια!!!
Σήμερα ξεκινάει το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας με πρώτη στάση τη Φρανκφούρτη. Για να δούμε μην έχουμε καμιά αλλαγή στο σετλιστ.
UP THE IRONS και με τη τσίμπλα στο μάτι!!!
παντως εγω βλεπω τα βιντεακια απο τι συναυλεια των θεων στη χιλη φετος και εχω καυλωσει!!
το κοινο εκει ειναι απιστευτο πραγματικα!
ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ!!!
http://www.setlist.fm/setlist/iron-maiden/2011/festhalle-frankfurt-germany-23d3c07f.html
Δυστυχώς δεν έχει αλλάξει ούτε ένα κομμάτι.
Ε πραγματικά πιστεύατε ότι θα άλλαζαν;;; Εγώ το είδα πριν βδομάδες και δεν το θυμάμαι καθόλου και δεν πρόκειται να το δω μέχρι την άλλη παρασκευή!!!
5 και σήμερα λεμεεεε
Αυτή την Παρασκευή εννοείς, μη μου το απομακρύνεις
eNick βερολίνο είσαι;
σε θέση μάχης
Περιμενουμε αντυπωσεις, αν και ξερουμε ηδη οτι θα τα σπανε οπως παντα.
Ακουγα το αγαπημένο μου Seventh Son… πόσο ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ρε πούστη;;