Να το συμμερίζονταν αυτο η μπάντα μαζι μας και να μην μας ειχαν φλομωσει στο “The Evil that Men Do” τι καλα που θα ταν ε?
συγνωμη που χαλαω την οποια ροη της συζητησης αλλα εβαλα να ακουσω αυτο
και θυμηθηκα οτι θα εκαναν εναν διαγωνισμο για το ποιος μπορει να ειναι ο “Benjamin Breeg”…
εγινε τελικα κατι τετοιο; ξερει κανεις τιποτα;
τι τραγουδαρα θεε μου!!!
Τι σετλιστ είναι αυτό ρε γαμώτο.
Θα πάω μόνο και μόνο επειδή δεν τους έχω ξαναδεί,αλλιώς σιγά μην πάταγα(με τόσες άλλες συναυλίες).
Προσωπικα, δε θα παω, γιατι παροτι δεν τους εχω ξαναδει, με τα τοσα αλλα που υπαρχουν φετος, δεν υπαρχει μια και προτιμω να τους δω σε μια πιο best-of περιοδεια.
Βεβαια, αν εξαιρεσουμε τα καινουρια, το υπολοιπο ειναι ενα καλο Maiden σετλιστ.
Με τα κλασικα του, με τα καινουρια του, με τις εκπληξεις του.
1)δεκτο εννοειται.
2)κακη λογικη. εφοσον σ αρεσουν τιγκα, μπορει να μη σου ξαναδοθει η ευκαιρια να τους δεις. Μπορει να σπασει ο διαολος κανα ποδαρι, και να μην υπαρχουν μεθαυριο
E καλά δεν έχει και καμιά τρελή έκπληξη! Όλα ξαναπαιγμένα πρόσφατα. Τα έχο ακούσει από 1 έως 5 φορές το καθένα σίγουρα αλλά οκ πάλι εκεί θα είμαστε!!!
Μόλςι τώρα θυμήθηκα ένα setlist (ψεύτικο βέβαια) που είχε ανεβάσει ένας καημένος οπαδός (σαν και μας ένα πράγμα… στο setlistfm και είχε βάλει μέσα όλα τα απωθημένα του. Δηλ. άρχιζε -αν θυμάμαι καλά- με το Loneliness of a long distance runner (!!!) και είχε μέσα επίσης Flight of Icarus, Remember Tomorrow, To tame a land κλπ. ένα τεράστιο respect στο παλικάρι. Κάποιοι από δω ίσως να θυμούνται κάτι…
ρε παιδια ελεος το σετ λιστ δεν ειναι σαν προπερσι αλλα ρε παιδια εχει τα κλασσικα εχει το υπερτατο dance of death εχει blood brothers και φυσικα θα εχει και καποια απο τ καινουργιο!!
μια χαρα ειναι και γω θα ηθελα το the loneliness of the long distance runner αλλα δε γινετε να τα εχουμε ολα…δε καταλαβαινω τοση απογοητευση για το σετ λιστ…
και ειναι και μια μπαντα που ξερεις… οτι και να παιξουνε θα σου ανταποδωσουν και το τελευταιο ευρο…
Ρε συ worst, θα ανεβω Αθηνα για Rockwave και Waters.
Mετα απο σκεψη κατεληξα οτι ειναι οι καλυτερες επιλογες (ο Waters ως once a lifetime φαση, το RW, γιατι παιζει μπολικη παρεα και τεραστια καυλωτικη μερα).
Δεν εχω λεφτα για τριτη φορα σε λιγοτερο απο μηνα και σκεπτομενος οτι ανα δυο χρονια μας επισκεπτονται, παω εκει.
Νταξ, τους γουσταρω, τους λατρευω, ηταν η πρωτη μου αγαπη (γιατι πλεον δεν ακουω), αλλα αν δεν τους δω λογω αυτης της επιλογης ΠΟΤΕ, θα 'μαι ενταξει με την παρτη μου.
Αν και αν βρεθουν φραγκα, ισως το προσπαθησω.
[I]“Montsegur”[/I] (ή [I]“Paschendale”[/I]) αντί [I]“Dance Of Death”[/I] και [I]“Nomad”[/I] αντί [I]“Blood Brothers”[/I] και θάμασταν υπέροχα :!:
[spoiler]To Montsegur διεκδικει τον τιτλο του πιο αθλιου Maiden κομματιου …οχι να βγαλουμε και τον υμνο για τη μαλακια.
ΥΓ.: Βαλτε και σεις spoiler.[/spoiler]
Εσύ μου απάντησες στο νούμερο ένα το οποίο το δέχομαι και το καταλαβαίνω.
Εγώ στάθηκα στο ότι ντάξει είναι μαλακία να χιώνεις ένα λαιβ μιας πολύ αγαπημένης μπάντας μόνο από το σέτλιστ, που στη τελική είναι και μαλακία να κοιτάμε το σετλιστ πριν από το εκάστοτε λαιβ.
Απερίγραπτο fail.
Είναι τραγικό να παίζουν τα 2/3 του σετλιστ από 2000 και μετά και να μην έχει το PASCHENDALE γαμώτο γαμώτο γαμώτο. Παίξτε μια φορά αυτό το υπερέπος πλιζ.
Θα σκαγα αν δεν το λεγα.
Υ.Γ. +1 στα κομμάτια που είπε ο κρισπ.
Δεν ειναι ΜΟΝΟ το σετλιστ, ειναι συνδυασμοι.
Τα λεφτα που δεν εχω, το καινουριο αλμπουμ που δεν παλευω κτλ.
Οσο για τα σετλιστ, προσωπικα δεν το θεωρω λαθος να το κοιτας.
- Γιατι οταν δεν ξερεις τα παντα για μια μπαντα (δε μιλαω για τους Maiden εδω), ειναι καλυτερα να ξερεις τι θα σου 'ρθει, ωστε να ζησεις πιο εντονα εκεινη τη στιγμη.
- Γιατι οταν εισαι στο “παω/δεν παω”, σε διευκολυνει στην αποφαση σου και καλως ή κακως οταν εισαι απο επαρχια, δεν ειναι ολα ευκολα.
Καταλαβαινω πως το λες, αλλα απλα διαφωνω.
E, αφου το παραδεχεσαι, δεν υπαρχει προβλημα ρε.
μετα το live στη μοσχα ηταν αυτο
για τα λεφτα και οτιδηποτε αλλο μπορεις να δεις και δεν βγαινεις οικονομικα σε καταλαβαινω…απολυτα!
αλλα μονο και μονο που [B]ΔΕΝ[/B] τους εχεις ξαναδει και σκεφτεσαι στο οτι δεν ειναι καλο το τελευταιο(αποψη σου) εισαι λαθος. παω στοιχημα οτι και με το AMOLAD παλι το ιδιο θα ελεγες και για το DOD (αμα περναγανε).
Περιμενεις ενα best-of για να τους δεις;
Δηλαδη οι maiden για σενα ηταν μονο 1979-1988; το 2005 γιατι δεν πηγες; το 2007; το 2008;. Σε τυχον history tour της νεας συλλογης θα πας;
Οσον αφορα το σετλιστ. Ειναι σχεδον σιγουρο το τι θα παιξουν, ο καθενας το ξερει και το φανταζεται. οπως κανουν ολα τα συγκροτηματα. ετσι και οι maiden παιζουν τα ιδια, με αλλαγες τυπου, καινουργια τραγουδια, μια-δυο εκπληξεις και το υπολοιπο set να κινειται στα ιδια μοτιβα.
επειδη ΔΕΝ εχεις παει σε live των maiden ξεχνα οτι ειπα πριν.
Ακου μονο αυτο:
[B]μεχρι και τα πιο “[B]απαλευτα[/B]” τραγουδια τους ακουγονται [B]τοσο [/B]μα [B][SIZE=“4”]τοσο [/SIZE][/B][B][SIZE=“6”]γαμηστερα[/SIZE][/B].[/B]
iron_aris απλα επρεπε να τους ειχες δει το 05
Βασικά το 08,εκεί μόνο κλάμα,40άρηδες μόλις άκουσαν τον πρόλογο για το Mariner έβαλαν τα κλάματα.
Και μετά Fear Of The Dark και ήρθαν στα ίσα τους.