__“Are you talking to me?” (Scarface)
__OK! 8) Cool 8)
__“Are you talking to me?” (Scarface)
__OK! 8) Cool 8)
Hi νέος αλλά σε βρίσκω κάπως επιθετικό και απληροφόρητο! Η καλοκαιρινή περιοδεία είναι αφιερωμένη μόνο στα 4 πρώτα αλμπουμ του συγκροτήματος και θα έχουμε την τύχη (όπως πιστεύεις) να μην ακούσουμε το FOTD. Αντιθέτως θα έχουμε να κάνουμε με ένα εντελώς διαφορετικό playlist.
Παρεπιπτόντως το ίδιο συγκρότημα που έχει γίνει όπως λες “απλά βαρετό” έκανε το 2003/2004 τη μοναδική στην ιστορία του 100% sold out περιοδεία.
nai 8a exoume “terasteia” tyxh pou den 8 akousoume to fotd :evil:
Και εγω θελω maiden live,Και εγω θελω maiden live,Και εγω θελω maiden live,Και εγω θελω maiden live…ΣΑΣ ΛΕΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ LIVE TΩΝ ΜΑIDEN…ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ…Εκτος του οτι ειμαι απο κρητη και ειναι λιγο δυσκολο να ανεβω(πραγμα που εννοειται δεν θα ειχα κανενα προβλημα να κανω για τους maiden)εχω και αλλα “οικογενειακα” προβληματα και τελος παντων το χανω…Με ακουτε;;;;ΤΟ ΧΑΝΩ…
re paides an exete akoysta, yparxoyn alla eishthria gia maiden?
Fysika kai yparxoun. Mono 6.000 poulisane.
teilika 8a gini kamia sinavlia sold out??
ε καλα τωρα μην εισαι και τοσο σιγουρος για τον αριθμο…
tosa einai
san ypervolika liga moy fainetai poylhthhkan. mhpws telika kapoioi varethhhkan toys maiden? 'h mhpws einai ligo ypshlh h timh toy eishthrioy(ti na poyn ki oi sabbath…)?
ε καλα τωρα μην εισαι και τοσο σιγουρος για τον αριθμο…[/quote]
Ksereis kati parapano pou den kseroume?
Giati mou to epivevaiosan 2 yperaksiopistes piges… :roll:
I’ mporei o kosmos na min kserei pou na protopaei…
Leo ego tora…
Ναι. Duran-Duran. Μέχρι τέλος της εβδομαδας, αρχές της άλλης αν συνεχισουν να πουλανε έτσι. Και με 45 ? εισητήριο, καθολου ασχημα.
PIKRA FILE!
Re: Duran2, gia na apodeixtei gia allh mia fora pws o,ti paizei sthn TV poulaei, oso skata kai nanai. Kwloellhnes… kala elege o Savopoulos, pou sigoura de fantazotan poso st’ alitheia dikio tha eixe…
(Prin ourliaksei kaneis, de lew kai kala oti oi D2 einai mapa group, aplws an den eixan thn TV arxidia tha poulousan)
Ναι. Duran-Duran. Μέχρι τέλος της εβδομαδας, αρχές της άλλης αν συνεχισουν να πουλανε έτσι. Και με 45 ? εισητήριο, καθολου ασχημα.[/quote]
…oi sabbath??!
Για τις μεγάλες “σκληρές” συναυλίες, όπως αυτές των Sabbath, Iron Maiden κλπ, δε μπορεί να γίνει το ίδιο; Είτε με σποτάκια στην τηλεόραση, είτε με αναφορά στο δελτίο ειδήσεων.
Εχεις δίκιο, μπορεί και έχει γίνει στο παρελθόν,αλλά άλλο τα σποτάκια κι οι αναφορές στα δελτία, και άλλο το Fe S*y και οι λοιπές παπαριές του Ant1…
Ασε που δεν είναι trendy για τα κανάλια να διαφημίζουν Sabbath και τέτοια…
PIKRA FILE! :([/quote]
Ασε μεγαλη πικρα…Πολυ μεγαλη…Τεραστια…Παρεπιπτοντως ειναι “φιλη” και οχι “φιλος”…Αλλα δε πειραζει σε συγχωρω…
To θέμα μη διαφήμισης συκροτημάτων όπως οι Black Sabbath , Black Label Society, Marilyn Manson κ.λ.π. έχει και θετικά και αρνητικά.
Από τα θετικά είναι πως δεν πάνε κάτι ξεκάρφωτοι σκυλάδες, χιπχοπάδες και άλλοι τέτοιοι που δεν θα τους άρεσε η συναυλία και θα έλεγαν και ένα κάρο μλκίες μετά για τη συναυλία, και ούτε θα έφτιαχναν ωραίο κλίμα σε μια τέτοια συναυλία…
Από την άλλη όμως αν δεν γίνει κάποια τέτοια συναυλία sold out είναι αβέβαιο αν θα προτιμήσει το management κάθε συγκροτήματος να τους ξαναφέρει…