Κλέψανε την κιθάρα των Iron Maiden!

Τελικα ξερει κανεις τι απεγινε η κιθαρα και αν…τη βρηκανε?(ναι καλα…):p:-k

Kαθε μερα που ξυπναω, με τη μια μπαινω στο youtube και ευχομαι να δω εναν σπορο να σπαει τη κιθαρα σε κομματακια και να την πεταει στο τζακι και απο πισω να παιζει το “You Suffer” απο Napalm Death (εννοειται στο replay :P)

Ακόμη τίποτα δυστυχώς. Αλλά γουστάρω τρελά ακόμη (:

Αυτοί δεν ντρέπονται με τα εισητήρια των 75? κάθε χρόνο γιατί να ντραπεί ο κλέφτης. Εκατομμύρια 'εχουν βγάλει, και περιοδεία με δωρεάν είσοδο θα μπορούσαν να κάνουν.:!:

Πλάκα είχε το σχόλιο κάποιου σε ένα περιοδικό “Είναι Φεντερ και μοναδική στο είδος της, δεν θα αργήσει να βρεθεί”.:lol:

1)Όλες οι Φέντερ στρατς είναι λίγο πολύ οι ίδιες και απλά η Φέντερ βάζει διαφορετικό όνομα. Ελάχιστα αλλάξαν τα τελευταία 40 χρόνια από άποψη υλικών η προοδου στην κατασκευή…#-o
2)Μοναδική η κιθάρα του τύπου? Τι λέει το άτομο, βγαίνουν χίλιες κόπιες κάθε μήνα αυτού του μοντέλου με το ίδιο χρώμα και τα ίδια χαρακτηριστικά (λες και είναι καμιά δύσκολη κιθάρα στην κατασκευή). Γιατί είναι μοναδική?:-k

Ας την ξεχάσει την κιθάρα του δεν θα την ξαναδεί, σιγά την απώλεια έτσι και αλλιώς. Επίσης η Φέντερ του τις φτιάχνει δωρεαν, ας ζητήσει μια καινούργια ο τσιγγούνης.

ναι και να μοιραζουν και τσαμπα αμαξια και κανοε καγιακ στην εισοδο

καλα και σενα αμα σου κλεψουν το κινητο μη χαλιεσαι!με 20? περνεις ενα πολυ ωραιο απο το πλαισιο.

Bacillus :lightsabre:

Δε ξέρω για τον Smith αλλά όποιος μου έκλεβε την κιθάρα μου θα τον έπαιρνε ξέρετε ποιος :stuck_out_tongue:

Δοξα και τιμη σε αυτον που την εκλεψε.

Καλά, δε νομίζω ότι στεναχωρήθηκε και τόσο πολύ… Του κλέψανε μία από τις 500 κιθάρες που παίρνει τζάμπα ξέρω γω και όποτε γουστάρει του φτιάχνουν άλλες τόσες :stuck_out_tongue: Αν και μένα μου δίναν τζαμπέ κινητό, δε θα καιγόμουν κιόλας αν μου κλέβαν αυτό που έχω τώρα :stuck_out_tongue:

Νταξει κλεψαν την κιθαρα του smith και χεστηκε η φοραδα και ο σμιθ μαζι (ελπιζω…), λες και δεν εχει λεφτα να παρει αλλη…

Σε λιγο θα ζητανε πληροφοριες για το μαντηλι με τις χλεπουλες του Gers που χαθηκε μεσα στον πανικο, γιατι και αυτο πρεπει να εχει μεγαλη συναισθηματικη αξια…
Για ανταμοιβη θα μας αφησουνε να κρατησουμε τις μυξουλες.
Διατηρουνται καλα στη φορμολη αραγε?? :-k

Δηλαδη ελεος τι αλλο θα ακουσουμε?

Παντως παρα το υπερβολικο της ολης υποθεσης με την ανακοινωση κλπ, συμφωνω οτι ειναι καφριλα να κανεις κατι τετοιο και δε μας τιμαει ιδιαιτερα…

Ποια κανο ρε? Τόσο απίστευτο και ακραίο είναι τα πλουσιόπαιδα να κάνουν και μια δωράν συναυλία ή να ρίξουν την τιμή? Ε μπράβο σου και εσένα και τους υπόλοιπους φανατίλες των μαιντεν που τα σκας κάθε χρόνο λες και δεν υπάρχουν άλλα συγκροτήματα…:!:

Κομμάτι δύσκολο να μου κλέψουν το κινητό. Τόσο διαλυμενό που είναι μαλλον θα μου το φέρουν πίσω.:lol:

Επιμένω στην δωρεαν συναυλία, θα ειναι σαν συγχώρεση που μας ανάγκασαν να ακούσουμε λαιβ την κόρη του Χάρις. Παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τα αυτιά μας. Ωραίος κώλος πάντως…:roll:

αμα κοβαν τον τελειως περιττο μισθο του gers ,θα χε αγορασει το εργοστασιο της Fender μεχρι τωρα.

Καλα ο GErs πρεπει να ειναι ο πιο χιλιοθαμενος κιθαριστας του μεταλ:)

μας αδικεις φιλε του μακαρονα?

Προσωπικα πιστευω πως ειναι ταλαντουχος κιθαριστας και συνθετης. (καλα ντε… μια κουβεντα ειπα:)

Το θαψιμο βασικα αρχισε μετα το reunion με το σκεπτικο οτι αφου εχουμε τον αλλο τι τον θελουμε τον ασχημο κουλο χοροπηδηκτουλη?

Το κακο με τον gers δεν ειναι οτι δεν μπορει να παιξει κιθαρα. Μπορει και παρα πολυ καλα. Αν ακουσει καποιος παλιες δουλιες του (πριν τους maiden) θα διαπιστωσει οτι μονο κουλος δεν ειναι(οταν πρωτοεμφανιστηκε τον ειχαν χαρακτηρισει υπερβολικα βεβαια ως το νεο blackmore8O).
Μπορει η προσληψη του στους maiden να του εφερε δοξα, χρημα, γιγαντιες περιοδειες, μπορει να του εδωσε τη δυνατοτητα να παιξει κομματια που δεν μπορουσε να φανταστει, βγηκε απο την αφανεια και την ανεργια αλλα το προσωπικο του στυλ ηρθε σε συγκρουση με αυτο της μπαντας και ιδιαιτερα του σμιθ(χυμα,ποζερι, ο ενας πιο μελωδικος, προσεγμενος, mainstream ο αλλος).
Δεν ειναι ομως κουλος. Εχει παιξει πολυ ωραια σολο, ειδικα στο virtual και στον rock in rio πραγματικα ηταν Εξαιρετικος (ειδικα στο σολο του hallowed be thy name που το προτιμω απο του ΣΜιθ)

Το κακο με τον GErs ειναι πως χαρην εντυπωσιασμου καταφευγει μερικες φορες σε υπερβολες παικτικες με αποτελεσμα να μην ειναι… ευηχος. ΑΥτο δεν αρεσει καθως οι αλλοι δυο δεν ειναι ετσι ειδικα ο ΣΜιθ. Αν κουλαρει λιγο θα αρεσει πιο πολυ…

Πολυ εμπαθεια ρε φιλε μου…
Τι εγινε?Τι σε τσουζει?Σε πειραξε καποιος?Ασχολησου με κατι αλλο αφου βλεπεις οτι δεν σαρεσει, δεν ειναι κακο:wink:

Ενα lock και delete plz. :slight_smile:

:thumbup::bye: