Ρε φίλε μας δουλεύεις ??? Καταρχάς να αρχίσω από την αμοιβή που διαμαρτύρεσαι…ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΓΑΜΩ !!! Ούτε κάνας διαγωνισμός έγινε για να δώσουν κάνα τρελό δώρο , ούτε καμιά ηθική π΄ραξη που να αξίζει έξτρα έπαινο ! Σταματήστε επιτέλους τις βλακείες …Ψάχνετε να βρείτε τι θα ήταν καλύτερο να δώσει ο Smith ή η μπάντα σε αυτόν που την έκλεψε ή θα ξέρει ποιος έχει την κιθάρα και θα του την δώσει? Με ποιο δικαίωμα εσύ επιλέγεις ποιο πρέπει να είναι το “έπαθλο” για την ανεύρεση ενός αντικειμένου που κλέψανε από κάποιον άλλο άνθρωπο και συ δεν είχες καμία συνεισφορά στο να το αγοράσει? Έλεος πια.ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ !
όταν ο Μπους πήγε στην Αλβανία και του κλέψανε το ρολόι stone cold μετά δεν έγινε της πουτάνας στα media και ενισχύθηκε τέλος πάντων η άποψη ότι εκεί γίνεται χαμός από παρόμοι εγκλήματα ε ? προφανώς εδω νομίζεις έχουμε πάντα κάποιον που διαγράφει ότι μαλακία έχουμε κανει και μετά είναι όλα τέλεια και συνεχίζουμε να ζούμε χωρίς τύψεις…Αν όχι γιατί το θεωρείς ασχολίαστο?
“Όλοι οι φανς νο βοηθήσουνε στην ανεύρεση της κιθάρας”…Αυτό είναι ένας ευγενικός τρόπος για να πούνε να φέρουν πίσω την κιθάρα αυτοί/αυτός που την έκλεψε…Αυτός είναι ένας πιο έμμεσος τρόπος έτσι ώστε να δείξουν ότι ο,τί κι αν έγινε τώρα ακόμα κι αυτοί που την έκλεψαν δε θα τιμωρηθούν.
Η ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ…ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΑΝ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?? ΑΜΑ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ??
Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά… δηλαδή αν έκλεβαν την κιθάρα του Adrian Smith, τι θα κάνατε;
Όποιος βρει την κιθάρα των Maiden, παίρνει δώρο την κιθάρα των Maiden! Μόνο έτσι θα μπορούσε να επιστραφεί.
Εγω εκλεψα την κιθαρα ειμαι ειμαι ενας τεντυ μποις…θελω 50.000 ευρωπουλα των 20 και των 50 (κσι σημαδεμενα να ειναι θα μπορεσω να τα σπρωξω στην αγορα μη την πατησω σαν τον παλαιοκωστα ειπαμε…)
Ζητω συγνωμη που αμαυρωσα την εικονα των ελληνων μεταλλαδων σε ολο τον κοσμο…
Ρε ημαρτον δεν θα ξαναερθουν και ξεφτιλιστηκε η ελλαδα και μπλα μπλα μπλα…σιγα ρε με εναν χρυσο δισκο θα τους ξαναδουμε μην ανησυχειτε…
Κυριοι maiden αν δεν ψηνεστε για τα λεφτα το μπουφανακι ειναι original ε?
αν μου ειχα κλεψει το αυτοκινητο και καποιος μου το επεστρεφε,θα προτημουσα να του πω 1 απλο ευχαριστω,παρα πχ να του δωσω 1 αυγο που γεννησε η κοτα μου(πραγματικα θα ενιωθα αστειος)…(γιατι μπροστα στα χρηματα που εχει ο smith το τζακετ ειναι κατι αντιστοιχο με το αυγο της κοτας(αμα ειχα κοτα:D)…
πιστευω να με καταλαβαινεις…πραγματικα να ελεγε απλα οτι ξαχνει της κιθαρα και οποιος εχει πληροφορια ας την πει οκ…(και μετα πχ ας το εστελνε 1 ευχαριστιριο γραμμα ή οτιδηποτε…)οχι να χρησημοποιεις σαν κινητρο αυτο…(φανταστητε μια ‘αγγελια’…χαθηκε αυτοκινητο(ταδε μαρκα,χρωμα,πινακιδα),οπως δωσει καποια πληροφορια θα εχει και σαν ανταμοιβη 2ευρω…(ε καλυτερα θα ηταν να μην υπηρχε καν ανταμοιβη)…
Aυτο ακριβως ηταν λιγο αστειο. Οχι το οτι δινει ενα μπουφαν για να του επιστρεψουν κατι δικο του αλλα γιατι το δινει σαν κινητρο. Μπορουσε απλα να βγαλει μια ανακοινωση χωρις να προσφερει κανενα κινητρο περα απο την ανιδιοτελεια αυτου που θα το επεστρεφε και οτι εδινε ο Σμιθ να το εδινε εκ τον υστερων.
Συγνώμη, αλλά με ένα μπουφάν κι ένα σημείωμα περιμένει να την πάρει πίσω;;; Δεν νομίζω…
Πάντως, δεν μας έφτανε που ήρθαν (πάλι), έπρεπε να τους κλέψουμε κιόλας! Σα δεν ντρεπόμαστε λέω γω…
Χα χα…πολύ δελεαστικά όλα αυτά αλλά είμουν στο Live και δεν παίζει να πήγε κάποιος να του την κλεψει με τόσους φουσκωμένους μπράβους…όπως πάντα…Τέσπα… και αυτοί οι Maiden με μία ευχαριστήρια τσίφρα και ένα μπουφανάκι πάνε να την βγάλουν για μία Custom κιθάρα ! Τουλάχιστον να μήν γίνει αφορμή να μας αρνηθούν το 2009!!
Δεν μου έκανε εντύπωση η κλοπή (ε καποιος τρελαμενος ξερω γω που μαλλον δουλευε στα παρασκηνια ειχε την ευκαιρια και την αρπαξε). Αλλα το να τη ζητησει πισω αυτο ηταν εκπληξη. Ποσες κιθάρες εχει τελος παντων? Αυτην και αλλη μια?? ελεος#-o:lol: