Κλέψανε την κιθάρα των Iron Maiden!

Nταξ δικη του ειναι και τη θελει πισω.Δε λεω

Αλλα δεν μπορουσαν να δωσουν ενα εισητηριο για μια συναυλια τους ή τη φουλ δισκογραφια τους αυθεντικη;:smiley:

Ποσο να πιάνει άραγε σε 10 χρόνια από τωρα?

Καμμια πεννηνταρια χιλιαδες ευρω αρχικη τουλαχιστον.

Με αυτα που διαβαζω εδω μεσα, λεω να παω να κλεψω κανα πλουσιο, καλη φαση, τοσα εχει, να μην παρω και εγω τιποτα?

Α και εσεις που γραφτε αυτες τις κολοσσιαιες μαλακιες, αμα ερθει κανας αστεγος και σας παρει το PC απο το οποιο τις γραφετε και το πουλησει για να φαει, δεν θα εχετε προβλημα φανταζομαι ε?

Εγω παντως δεν θα το ζητουσα πισω…

Ουτε εγω! θα έπερνα άλλο…#-o

Βασικα θα εβγαζα ανακοινωση οτι οποιος μου το φερει πισω θα του δωσω μια τσιχλα!:stuck_out_tongue:

σκέφτομαι και την πιθανότητα να την έχουν μαζέψει πουθενά από μόνοι τους και να μην θυμούνται που την έβαλαν λόγω ηλικίας… άτιμα γεροντάματα…

Ε, δεν μου το δινεις εμενα αφου εισαι τοσο κουβαρντας? Το δικο μου για πεταμα ειναι#-o

Ρομπεν των Δασων εκ’του ασφαλους ολοι μπορουν να το παιξουν.

Και οχι, αν μου εκλεβαν το PC δεν θα εβγαζα καμια ανακοινωση για τσιχλες, αμα εβρισκα αυτον που το πηρε θα του εσπαγα το κεφαλι. Δεν φτανει που θελει να επιβραβευσει τον κλεφτη, του την λεμε γιατι δεν μας φαινεται αρκετα καλη η επιβραβευση. Λες και κανετε διαγωνισμο μαλακιας ωρες ωρες.

Αυτό είναι το αστείο στην όλη υπόθεση.

Απλα περιμεναμε να ειναι λιγο πιο λαρτζ, λιγο πιο απλες ρε παιδι μου…

Κοντα 100.000.000 δισκοι ειναι αυτοι.:smiley:

Ρε σεις, αυτο με την επιβραβευση το λεμε επειδη κανεις δεν προκειται να ψαξει και να δωσει τον κλεφτη για ενα μπουφαν… Αν εδιναν πασο για ολες τις συναυλιες τους θα το σκεφτοντουσαν περισσοτεροι…
Λες και ειμαστε υποχρεωμενοι να ψαχνουμε εμεις την κιθαρα του Smith!#-o

Γιατι ηρθε ο Smith να σε υποχρεωσει να ψαχνεις για την κιθαρα του?

Κουβαρντας αν ειμαι ειναι δικο μου θεμα. Και εκ του ασφαλους δεν μιλησα. Απλα η ανακοινωση λυπαμαι αλλα ειναι γελεια. Οσο για τους διαγωνισμούς τους αφηνω σε σένα.

Εγω τη πήρα,να τη πουλήσω να πάρω 100 κιλά πάτσα να έχω να τρώω !

Και τι σας κάνει να νομίζετε ότι κάποιος θα γίνει ιδιωτικός ντέντεκτιβ και θα αρχίσει να ψάχνει τη κιθάρα του smith? Απλά αν τη πετύχει κατά τύχη κάπου θα μπορεί να ενημερώσει το group… κι εγώ θα το έκανα.Δηλαδή αν δίναν τσάμπα πάσο για τις συναυλίες τους θα βγαίνατε έξω με τα δίκαννα να ψάξετε τη κιθάρα? Μη λέμε κι ότι θέλουμε…

Καλά έχει τρελή πλάκα εδώ. Για να καταλάβω τι θέλουν οι Μέιντεν; Αν βρούμε την κιθάρα να την παραδώσουμε; Ή μήπως αν ξέρουμε αυτόν που την πήρε; Ή μήπως να βγούμε στους δρόμους door to door και να κάνουμε ελέγχους; “Όλοι οι φανς νο βοηθήσουνε στην ανεύρεση της κιθάρας”; Να οργανωθούμε και να “χτενίσουμε” περιοχές… Λίγο κλάιν-μάιν η ανακοίνωση, εντάξει κλέψανε την κιθάρα, είχε συναισθηματική αξία… κρίμα. Δεν κλέψανε και το πρώτο μπάσο του Κλιφ. ας ηρεμήσουμε:D

Όσο για το γεονός πως κάποιος μπορεί να πει τους Έλληνες “μαλάκες”, επειδή ένας (που παίζει να μην ήταν και Έλληνας) έκλεψε την κιθάρα… τι να πω. Ασχολίαστο

*Εγώ που δεν είμαι φαν να ψάξω ή μόνο οι φανς επιτρέπονται;:stuck_out_tongue:

*Όσο για το reward… ένα μπουφάν; Τόσο πολύτιμη του είναι; Δώσε κάτι παραπάνω αδερφέ, γιατί να ξέρεις πως αυτός που θα στην φέρει πίσω θα είναι μόνο ο κλεφτης…Γίνεται το μπουφάν να είναι Metallica?

Η κίνηση σαν κίνηση είναι η χείριστη.
Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική ενήργησε ο δράστης;
Με σκοπό να την πουλήσει; Αν ναι, σε κάποια σίγουρα ιδιωτική συλλογή, διαφορετικά, αν κυκλοφορήσει θα γίνει γνωστή και η θέση της, καθώς είναι από τις εύκολα ανγνωρίσιμες, μιας και έχει γίνει τόσος ντόρος.
Να την κρατήσει; Να την κάνει τι; Να την χαίρεται μοναχός του, ή με δύο-τρία άλλα άτομα; Συλλεκτική αξία;
Νομίζω η αξία του να σε θεωρεί ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του κόσμο σαν τους Iron Maiden, ως έναν από τα καλύτερα κοινά στον κόσμο είναι ανεκτίμιτη, και δεν αξίζει ούτε όσο 1 εκατομύριο τέτοιες κιθάρες.

Πραγματικά είναι κρίμα για έναν ηλίθιο (Έλληνα ή όχι, ποσώς με ενδιαφέρει) να αμαυρώνεται η εικόνα της χώρας.

ναι και λες να μην ξαναρθουν;:-k

Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο είναι πρόθεση του συγκροτήματος να ξαναέρθει Ελλάδα μετά από αυτό το γεγονός.
Αλλα πιστεύω θα ήταν κρίμα και άδικο να την “πληρώσει” ολόκληρη χώρα για έναν (από την στιγμή που δεν μπορούσαμε -σαν fans των Maiden- να αποτρέψουμε την κλοπή -οι αρμόδιοι μπορούσαν).
Από την άλλη, θα καταλάβω και θα σεβαστώ απόλυτα την πιθανή επιθυμία τους να μην ξαναέρθουν Ελλάδα. Η ελλειπής οργάνωση, η ανέχεια σε παρόμοια γεγονότα οδήγησε σε μία τέτοια πράξη. Είναι καιρός οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Φτάνει πια.