Κλέψανε την κιθάρα των Iron Maiden!

Τι είναι το “thats why”? :-s:roll:

Ένας χρήστης θρύλος :stuck_out_tongue:

Το πιθανότερο είναι όμως ο κλέφτης να την πήρε απλά γιατί είναι fan της μπάντας. Σωστά; Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν το θέμα είναι η αντίδραση του συγκροτήματος σε μία λάθος κίνηση ενός φίλου του συγκροτήματος. Η κλοπή σαν πράξη από μόνη της είναι κατακριτέα, αλλά εδώ έχουμε έναν οπαδό ο οποίος πήρε κάτι για ενθύμιο. Η πράξη δεν είναι σωστή αλλά η μπάντα θα μπορούσε να δείξει μια πιο cool στάση και να μην ασχοληθεί και πολύ…

Δηλαδή αν εγώ είμαι πλούσιος και έρθεις σπίτι μου και πάρεις κάτι μεγάλης αξίας για ενθύμιο να μην αντιδράσω? Εναλλακτικά,αν ήσουν μουσικός σε κάποιο συγκρότημα και σου κλέβανε τον εξοπλισμό,δεν θα αντιδρούσες?

Δεν είπα ότι ήταν σωστό αυτό που έκανε το παλικάρι, αλλά επειδή οι Maiden είναι από τις μεγαλύτερες μπάντες είναι αναμενόμενο ότι θα έχουν σε διάφορες φάσεις και τέτοια περιστατικά. Απλά η αντίδραση της μπάντας μου φάνηκε άκυρη

Όχι φίλε μου,δεν θεωρώ λογικό να έχουν ανάλογα περιστατικά.Λογικά θα έχουν άτομα υπεύθυνα για τον εξοπλισμό τους.Όταν κλέβουν ολόκληρη κιθάρα πάει να πει ότι κάποιος δεν έκανε καλά τη δουλειά του.Όσον αφορά την αντίδραση…ντάξει ο άνθρωπος ζήτησε ότι του ανήκει.Όργανο είναι,στο κάτω κάτω μπορεί να έχει δεθεί συναισθηματικά με την κιθάρα.

Και στην Αυστραλία τον Μάρτιο, πήδηξε ένας και έπιασε-έκλεψε την σπασμένη (μετά το Rock And Roll All Nite) κιθάρα του Paul Stanley όταν έσβησαν τα φώτα και πριν προλάβει ο τεχνικός του να την πάρει. Ξέρουν όλοι ποιός είναι. Δεν έγινε τίποτα. Η κιθάρα αυτή να την πάρεις καινούργια, κάνει γύρω στα 2.500-3.000.
Παρόλα αυτά, ο Smith έχει δίκιο, απαιτεί αυτό που του ανήκει.
Σχόλια του είδους “έχει λεφτά αυτός” κλπ., είναι άκυρα και καθόλου σοβαρά.

+1 κυρ Drifter

Εγώ πιστεύω ότι τον ξέρουν κι εδώ ποιός είναι.
Κουκιά μετρημένα είναι οι άνθρωποι πίσω από τη σκηνή.

To πήρες το cd Μητσάρα?

Εσύ τι λές?
Θα τα πούμε απο 27 του μήνα στο γνωστό μέρος…

Αντι να δωσει σε οποιον τη βρει τα μισα τουλαχιστον χρηματα της αξιας της(οπως ισχυριζεται ειναι η μοναδικη στον κοσμο και ως εκτον πραγματων πολυ σημαντικη για τον Smith),εκεινος χαριζει ενα tour jacket κι ενα ευχαριστηριο σημειωμα υπογεγραμμενο μαλιστα απο τον ιδιο(!!!..τι λε ρε αδελφε τωρα!!!)…Aυτος σ’ενα live βγαζει οσα ενας μεσος υπαλληλος σ’ενα χρονο!Ελεος…!Αρκετα λεφτακια δεν εχετε παρει απο τα DVDs???
Οποιος την εκλεψε παρακαλω οπως την κρατησει…Λαλακας ειναι?..Αν και ειμαι σιγουρος οτι βρισκεται στην αποθηκη καποιου συλλεκτη!

Συγνώμη, είσαι της εφορίας ή τέλος πάντων έχεις αρμοδιότητα να κρίνεις μέχρι πόσα μπορεί να βγάζει κάποιος? Το λέγω για σένα και για όσους έχουν κάνει παρόμοια σχόλια. Τι μας νοιάζει εμάς πόσα βγάζει? Να είναι καλά να βγάζει όσα γουστάρει, μαγκιά του. Κανονικά τίποτα δεν έπρεπε να δώσει, ούτε τζάκετ.
Του πήραν κάτι και το θέλει πίσω ο άνθρωπος.

Όχι ρε,όποιος δώσει τη κιθάρα να τον κάνουνε και μέλος της μπάντας.Είχαν 3 κιθάρες,τώρα θα έχουν και 2 μπάσα.Να του δώσουν και καμιά εκατοσταριά χιλιάδες ευρώ(γιατί το δολάριο έχει πέσει) να του δώσουν και τα δικαιώματα των cds/dvds και λοιπού merchandise να ανταμειφθεί ο άνθρωπος.

Που κολλας κι εσυ DRIFTER?Στο κατω κατω τι θιξαμε?

Δεν μπορώ να συμμετάσχω στο διάλογο?

Ωπ,online σε πετυχαινω αδερφε?
Σαφως και μπορεις,γι’αυτο το λογο ομως υπαρχουν και τα forum!Ποιος μπορει να σου στερησει το δικαιωμα!Καθε ομως χρηστης εχει το δικαιωμα να πει την αποψη του χωρις να προσεχει μην παρεξηγηθει η κακολογηθει!Αν ολοι ειχαμε ιδιες αποψεις δεν θα υπηρχε διαλογος και ανταλλαγη αποψεων!Εχει εξαντληθει το εν λογω θεμα πιστευω!

Ε ναι…και η άποψή μου είναι ότι με άλλες απόψεις ταυτίζομαι και με άλλες όχι.
Ας μιλήσουν και οι σκληροπυρηνικοί fans της μπάντας. Πολύ θα με ενδιέφερε να δω τι θα πουν.

Ότι λές και εσύ!

Προφανως υπαρχουν καποιες διαφορετικες αποψεις εδω αλλα δεν ειναι κατ αναγκη μια απο αυτες σωστη μονο.Και εννοω οτι φυσικα αν την ειχα τη κιθαρα θα την κρατουσα(που δεν διαφερει πουθενα απο μια κοινη κλοπη αυτο οκ) αλλα οχι και να ζηταμε τα ρεστα απο πανω που ψαχνει ο σμιθ τη κιθαρα του.Δικια του ειναι κ αμα γουσταρει δεν δινει και ανταλαγμα.Οτι του ανηκει θελει το δικιο ειναι με το μερος του.ετσι κ αλλιως επειδη εχει πολλα λεφτα δεν σημαινει οτι ΠΡΕΠΕΙ να τον κλεβει ο οποιοσδηποτε.μαγκια του που ειναι ενας απο τους λιγους αξιοπρεπεις μουσικους στα 50 του και βγαζει τοσα.Μακαρι να την ειχα παντως την κιθαρα!!!

Υ.Γ. Η αποψη μου μπορει να συμπερηληφθει σε αυτη των σκληροπυρινικων παντως…

themis_1986 καλώς ήρθες! Τα greeklish απαγορεύονται, οπότε γράφε με ελληνικά άμα μπορείς, εκτός άμα υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Διάβασε και τους κανόνες του φόρουμ άμα δεν το έχεις κάνει ήδη.

Καλά ποστ!:slight_smile: