Jag panzer - 23/4 Κύτταρο, Αθήνα

Κι εκεί που λες ότι, μετά από ΟΛΑ αυτά, και μετά από γαμημένο Shadow Thief(!), σου χει σκάσει και ένα Chain of Command κι έχεις παραδώσει πνεύμα, μπουμπουνάνε ξαφνικά απ’ το πουθενά ένα Fast As A Shark και καταλήγεις μετά να μην μπορείς να κουνηθείς σχεδόν. Ακόμα κι οι γυναίκες του κοινού μάλλον έγιναν άντρες σήμερα. Ο Τύραννος είναι ότι πιο τρελό έχει σκάσει στον μουσικό χάρτη αυτού του πλανήτη και η ενσάρκωση του μέτσαλ. Αυτά. Και Μαδριλένοι, σκάει η μπόμπα στη μάπα σας.

Μεγάλο λάιβ.

Και με το παραπάνω.

Απίστευτο live! Καυτό ατσάλι. Ατελείωτο χεντμπάνγκινγκ. Φοβερός Tyrant. Nα μην έσκαγε και ένας άμπαλος stagediver με καράτε κλωτσιά αρβύλα στο κεφάλι μου στο fast as the shark θα ταν too much to be true το σκηνικό.

…ααα κιέλεγα έτσι όπως έπεσαν, ποιος ‘‘τυχερός’’ τους υποδέχθηκε:):!:

10 λεπτά ζαλάδας αξίζανε γι αυτό το ολοκαύτωμα…αλλά είναι αλήθεια ότι οι μεταλλάδες δεν έχουν ιδέα από stage diving :slight_smile:

απλά πράγματα.

έχεις την ψυχή και την τιμιότητα του Briody.
έχεις το πραγματικά πηγαίο ταλέντο του Conklin.
βάζεις και την στόφα του Tafolla.

έχεις μια σπουδαία μπάντα, με δεδομένα σπουδαία τραγούδια, οπότε και το live δε θα μπορούσε να μην είναι αντιστοίχως καλό.

Σας ζηλευω για τις κομματαρες που ακουσατε και τις λογικα αξεχαστες στιγμες που θα ζησατε, αλλα μετα το χθεσινο[B][SIZE=3] ΕΠΟΣ[/SIZE][/B] του Θρυλου ευτυχως δεν μετανιωνω για την επιλογη που εκανα. Το setlist ηταν best-of οχι αστεια…

Αν δεν ήταν το Up the Hammers του 2015, θα συμφωνούσα! Αν και η αλήθεια είναι πως έχω ξαναπεί αυτή την ατάκα μετά το live που παίχτηκε όλο το Open the Gates…
Μέχρι το επόμενο λοιπόν!

Εκεί θα μαστε κι εμείς.

Απλά, πώς να το κάνουμε, αυτό που έγινε χτες απαιτούσε και μια ανάλογα γραφική δήλωση!

Ναι, σίγουρα χρειαζόταν. Με υπερκαλύψατε μπορώ να πω :slight_smile:

fixed

:thumbup:

Βρήκα και μια γιουτιουμπιά από τη Θεσσαλονίκη και συγκινήθηκα και ζήλεψα πάλι (ευτυχώς παρηγόρησε η Θρυλάρα)

Δεν υπάρχει το λαρύγγι, έτσι; Από τους απολύτως κορυφαίους… ΑΚΟΜΑ. Τι είναι αυτό ρε…

Πείτε κάτι και για το υπερθεϊκό frontman-ιλίκι στο “Shadow Thief” με την κουκούλα και τα μαχαίρια :smiley:

Στο μυαλό μου είσαι! Πριν κάνα δεκάλεπτο μπήκα στο youtube μπας και το χει ανεβάσει κανείς αλλά δεν παίζει… :frowning:

Τον βλέπεις και κυριως τον ακούς στη σκηνή, λες “ΠΩΠΩ ΤΙ ΦΩΝΑΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ”, μετά σκέφτεσαι ότι το “Ample Destruction” βγήκε πριν 30 (ΤΡΙΑΝΤΑ) χρόνια και ο τύπος το τραγουδάει λες βγήκε πριν κάνα τρίμηνο και προσπαθείς να καταλάβεις πώς στο διάολο τα καταφέρνει.

O τυραννος εχει ξεχασει τι σημαινει η εννοια χρονος Chris. Μακαρι να μεινει ετσι ανεγγιχτος.

http://www.youtube.com/watch?v=o6fyYZ03YUk δες εδω…δεν ειναι ολο ομως

Θένξ! Πόσο θεός! Εκεί που έλεγα ότι το τερμάτισε μέχρι να παίξουν το Reign Of The Tyrants με το under the knife , σκάει ο “shadow thief”! Μέγας φροντμαν τι να λέμε

γαμήσανε και βιάσανε γαλαξίες οι πάνζερ, μιλάμε για μυθική εμφάνιση που θα έχουμε να λέμε.

κρίμα όμως τέτοιες συναυλίες να γίνονται μπροστά σε τόσο άνευρο και λίγο κόσμο, πραγματικά κρίμα. επιτρέπεται να παίζει harder than steel και να μην τρίζει το κύτταρο?? για μένα τραγικό.-

Η τριτη φορα που τους βλεπω λαιβ και μαλλον παντα θα αναρωτιεμαι πια ηταν η καλυτερη μεχρι την επομενη.ΘΕΟΣ για αλλη μια φορα ο HARRY,πραγματικα μενεις μαλακας με τη φωναρα του,στα 52 του πλεον.φοβεροι και τρομεροι BRIODY,TAFOLLA,ενω ο TETLEY πρεπει να ειχε χτυπησει,αφου ηταν καθιστος σε ολη τη διαρκεια.Στα πρωτα 10 λεπτα οi BRIODY,CONKLIN ειχαν πεταξει καμια 10ρια μπλουζες στο κοινο.Απιστευτο σετλιστ λοιπον και η διασκευη στο τελος μας εστειλε αδιαβαστους.πιστευω οτι αν δεν ειχαν το προβλημα για να προλαβουν τη πτηση για αυστρια,θα παιζανε και εδω αλλο ενα κομματι.Στο τελος TAFOLLA,BRIODY βγηκαν για υπογραφες ενω την ωρα που βγηκε ο Χαρυ του εκανε νοημα ο Καραζερης να βιαστει για να προλαβουν τη πτηση.Α και να ξεθαψω το αλμπουμ του TAFOLLA

Το ζήτημα είναι ότι ενώ πλέον έχουμε πληθώρα από λάηβ, αυτά με την ένταση του χτεσινού σπανίζουν όλο και περισσότερο. Και το κακό είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν “δικαιώνονται”. Το χτεσινό πχ κανονικά θα έπρεπε να έχει γίνει σολντ άουτ εδώ και κάναν μήνα και γω ο μαλάκας που ξεχάστηκα και πήγα για εισιτήριο μόλις την προηγούμενη βδομάδα να έπαιρνα τ’ αρχίδια μου.

Θα μπορούσε στην περίπτωση των PANZER να ειπωθεί το επιχείρημα ότι είχαν μεγάλα δισκογραφικά κενά, ότι τα πηγαινέλα από Tyrant και Tafolla ανέκοψαν την προοπτική μιας στρωτής πορείας κτλ, και ως εκ τούτου δεν κατάφεραν να εισχωρήσουν μαζικά στο μέταλ κοινό, αλλά τα ίδια χάλια (από πλευράς προσέλευσης) υπάρχουν σε ένα σωρό άλλα πρόσφατα παραδείγματα (AURA NOIR, PRIMORDIAL, TRIPTYKON, ακόμα και ENFORCER μου έρχονται αβίαστα στο μυαλό -όλες μπάντες δυναμικής Gagarin τουλάχιστον, σε μια άλλη εποχή).

Στην τελική καλύτερα για μένα που απεχθάνομαι την πολυκοσμία, να είμαι σε χώρους που αναπνέω άνετα, απλά μετά μην κλαίτε που δεν γίνονται μέταλ φεστιβάλ τα καλοκαίρια με κάποια από τα 10 ονόματα που ξέρετε και ασχολείστε.