Μπουγατσο-jam!

Moλις ειδα το βιντεο.Μιλαμε ειναι επος :lol: Εννοειται οτι δεν ανεβαινει πουθενα!!!

Εμ τα λεγα εγω…:stuck_out_tongue:

Το βιντεο βασικα σας αδικει τρελα,εχει πολυ χειροτερο ηχο απο αυτον που ακουγαμε οι γκρουπηζ.
Δεν φταιει ο καμεραμαν γι αυτο φυσικα.Η ακουστικη του χωρου και η καμερα τα κανανε ολα!

Oντως μας αδικει ολους αλλα φαινεται πολυ εντονα αυτη η γαματη, χαλαρη, τελεια ατμοσφαιρα!!! Μαλλον δεν θα το ξαναδω το βιντεο γιατι θα σας πρηξω απειρα να ξαναπαμε!!! :lol: Τι καυλα που ηταν αυτη;!;! Τι γαματοι που ειστε ολοι σας!!! Ξαναλεω οτι θα ημασταν το απολυτο γκρουπ (οπως ειπε και το δεχτερ βλεποντας το βινδεο) Την επομενη φορα θα ειμαστε καλυτερα εξοπλισμενοι για βιντεοσκοπηση! Ελπιζω την αλλη φορα να μου βγει και τπτ καλο (τα σολο μου ηταν ΟΛΑ για τον Πεο!!!)

Guys ηταν οντως γκαυλα η φαση !!
Αυτο το παρασκευοσαββατοκυριακο δν μπορω , ισως με δυσκολια κυριακη απογευμα και μονο. Το αλλο νομιζω οτι μπορω ! :smiley:

Jimmy με το βιντεο πως θα γινει να το δω ?

Ωραια αμα ειναι παμε το αλλο σ/κ.Θα σου υο γραψω σε CD ειπαμε

Ναι καλυτερα το αλλο σ/κ.

(Α οκ ,σορρυ το ξεχασα οτι το 'παμε :stuck_out_tongue: )

το βιντεο απλα δεν υπαρχει…
καλυτερα να σβηστει :lol: :lol:
γινομαι ρομπα…:lol: :stuck_out_tongue:

πφφφφ. εγώ προτείνω να το ανεβάσετε στο utube, και να το ονομάσετε
μπουγατσο- jamming: the early days.

Κανένας… Μπουγατσοκομιστής δεν παίζει να το δούμε και εμείς οι νότιοι; :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Δώστε ρε το βίντεο!

Φιλοι μου ηρεμηστε. Αυτο δν προκειται ΠΟΤΕ να δοθει σε κανεναν , μονο σε αυτους που πηραν μερος.
Αλλωστε θα υπαρξουν κιαλλα μπουγατσοjams και ισως βγει καποιο bootleg καποια στιγμη. Ως εκεινη τη στιγμη αρκεστειται με τις φωτος. :smiley:

Δεν υπαρχει περιπτωση.:stuck_out_tongue:

Δεν υπαρχει βιντεο ουτε κομιστης,Ειναι μονταζ.

Τόσο άσχετοι είστε?

Aστα να πανε? :stuck_out_tongue:

Ειμαστε απο τους μουσικους τους οποιους σιγουρα δεν θες να δεις live! Κατανταμε πιο βαρετοι και απο τους Esoteric (καρα-doom metal μπαντα με μιση αλλαγη σε 15λεπτο κομματι!), και αυτο γιατι τα σολα πανε κι ερχονται!!! Συγγνωμη που θα σου το πω αλλα αν δεις Χοκαμ, Τζιμι Πεητζ να σολαρουν θα σου φυγει το σαγονι και θα το ψαχνεις!!!:stuck_out_tongue: Με τον Bluezlick τα πραγματα ειναι αλλιως…θα αναρωτιεσαι γιατι τρεχει μελι απο τα αυτια σου… :respect: Τελος με τον Τεξας μαλλον δεν θα ξερεις τι ειναι αυτο που σε κανει να χορευεις!!! Ο τυπος ειναι ΑΛΛΟΥ!!!

ΓΑΜΟΣΠΕΡΝΕΙ!!!

Προσθετω επισης πως οταν δεις τον σορτσακια να παιζει αυτα που λεει και να κανει σολο , θα νομιιζεις πως ακους εναν ηχο συνεχομενο. Καλα αμα κανει και battle με τον page στην ταχυτητα εκει δν μαζευονται με τπτ και οι 2.

παιδια…θα σκασω αν δεν ακουσω εστω και ενα λεπτο απο το jam… καντε κατι…το εχασα…πετουσα χαρταετο εγω.για να μην πεταξω εγω δωστε μου κατι… πλιζζζζζζζζζζζ

[-X [-X [-X