Συμφωνω απολυτα !
Δν πρεπει να λειπει κανενας.
Bluezlikακο προσπαθησε ρε να ερθεις.
Αν λειπει ο Σακης,δεν κλεινουμε καν βασικα,οποτε το κανονιζουμε για αλλη φορα.
Τελικα τι θα γινει ρε σεις ?
Bluezlick πες ρε συ τι θα κανεις , για να δουμε αν ειναι να κλισουμε (γιατι τελευταια στιγμη δν βρισκουμαι με τπτ) ή να το ακυρωσουμε.
E ? Yπεροχε bluezlick ?? :hippy:
καλα παλικαρια?? παιζει να ερθω κ γω? η μπα? ψηνομαι.
μπουγατσοjam μαλον δεν θα γινει.Παρολαυτα εσυ μου χρωστας ενα jam :roll:
λοιπον…με Jimmypage κ Shortsman κατι συζητουσαμε για ενα ακομα Jam!
εγω ειμαι ελευθερος καθε μερα πρωι βραδυ εκτως παρασκευης 8 και μετα κ 8 κ μετα. πιθανον μια απο τις 2 να ειναι ελευθερες.ο Jimmy απο οτι ξερω τα ξυνει κ δε παταει σχολη οποτε ειναι οκ
Κλειστε και ειμαι μεσα.Για Τεξας μαλον απο δο και περα δεν μπορει
Δατς ράϊτ.
θα καληψω εγω τη θεση σου!!
ανεπαρκως αλλα δε πειραζει…8)
Αν παιξεις δν νομιζω οτι θα μου πουν να ξαναπαιξω.
Παντως camelspotter πρεπει καποια στιγμη να παιξουμε μαζι για να δουμε ποιος ειναι ο καλυτερος … δν παει αλλο αυτο πια … ενας πρεπει να ειναι ο μπασσιστας του μπουγατσοτζαμ .
:lol: :lol: :lol:
Ακολουθεί Δελτίο Ύποπτου Τύπου:
[I]"Μετά απο την sold-out παρωδία του με την Στέλλα Μπεζαντάκου, ο Σπορτ-Μπίλη, ο ήρωας απο άλλο πλανήτη, τώρα σε μυστική αποστολή κομήτη -κομήτη ναι, μόνο για 4 εμφανίσεις- τώρα και στην πόλη σας! (!^ν)
Σε περίπτωση που παίξει μπουγατσο-τζαμ, με χαρά θα σας δανείσει τις φωνητικές του χορδές για να κάνετε ανακαίνιση στο τζαμ’ του προβάδικου! Σε περίπτωση που δεν παίξει τέτοιο τζαμ, ή που θέλετε να το κάνετε inσΤRUEmental(y ill) jam και δεν θέλετε την ντεμέκ celeb παρουσία του (ρε φιλαράκ, άμα δε φέρεις Ορνέλα, μέσα δε μπαίνεις και τα celeb κλπ τ’ ακούμε βερεσέ…!), οκ, μπορούμε να το πάμε και σε beer-o-jam σε γνωστά στέκια της πόλης (μέχρι Κυριακή λέμε, ίσως και Κυριακή μεσημέρι) για να ξανασυναντηθούν οι μεγάλες μορφές τις πόλης (Led, Therion + Bluez) + να γίνει σύσφιξη σχέσεων και με τις νεότερες.
Μη χάσετε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία!!
υ.γ. 1 μη φοβού: το πιο hip-hop που γράφει το κοντέρ πίσω απο το μικρόφωνο είναι Rage Against The Machine, κατα τ’ άλλα είμαστε σε rock, blues, hardrock, prog, metal κλπ φάση… Α! και με ειδίκευση σε Στέλλα Μπεζαντάκου και στα instrumental σημεία -είμαι εξαιρετικός στο να κάθομαι και να κοιτάω τους άλλους να παίζουν, μπορώ να το κάνω ώρες!!
υ.γ. 2 θα μοιραστούν και αυτοκόλλητα με τις absolute 1,2 & 3 σε king-size μέγεθος (μέγεθος ρώγας Στέλλας Μπεζαντάκου)
BE THERE, OR BE SORRY!!!"[/I]
Οκ επειδη ζαλιστηκα απο το υπερτεχνικο σου σολο,εξηγα ποιες μερες θα εισαι δω ρε ειδωλο να κανονισουμε:lol:
Αυτο ρε ειναι τεραστιο…Κατι σε ποιο μικρο μεγεθος που να χωραει στο δωματιου μου δεν εχει?
Μου 'χουν τελειώσει… Μετά έχω μόνο σε μέγεθος “ενεργό μέρος του εγκεφάλου Στέλλας Μπεζαντάκου”, μέσα στη θήκη για τα ψιλά στο πορτοφόλι μου τα είχα φυλάξει, αλλά δε μπορώ να τα βρω με τίποτα, πού είναι…; λες να τα κρύβει εκείνο το μονόλεπτο που έχω μέσα; θα δω και θα σου πω! :-k
Κυριακή φεύγω με “το Κτελ το τελευταίο”, τραγκαντούν το κτελάκι, ντραγκαντρούν φεύγει στις 11:30 το βραδάκι…
Ασε τις ηλιθιοτητες κομπαρσε και πες ποιο βραδυ θα πιουμε κρασια. :*
Και ποιο μεσημερι θα χαζεψουμε γκομενακια στην Καλαμαρια οπως περσι καλη ωρα.
Ελα ρε…θα βγεις για κρασια;;;
Δλδ παιζει να σε δουμε;;;
Θαυμα εγενετο… :lol:
Θα πληρωσεις την βενζινη πουστη.
Επειδη ειναι οφ τοπικι η συζητηση,παμε στο μπουγατσοτοπικ ρε.
τελικα δεν κανονιστηκε τπτ.την αλλη βδομαδα καντε κατι ρε σεις.εγω ειπα ειμαι ελευθερος κυριακη,καθημερινες εκτως παρασκευης απογευμα βραδυ.
σημερα εγινε ενα ανεπισημο μπουγατσο-jam… λεμε τωρα…δλδ στην προβα μας παιξαμε με τον Θεό Τεξας ενα τζαμ 5 λεπτων που ομως ηταν αρκετο! Καραγουσταρα…ρε πο…τη εχεις τρομερο groove γαμωτο σου…αντε να ξαναγινει μπουγατσο-jam να γουσταρουμε!!!
Ναι η αληθεια ειναι οτι εχεις τρομερο groove.
Καλη φαση χτες και γω γουσταρα αλλα με το κωλο5χορδο δν εβρισκα ακρη. Χανεσαι ρε με αυτο το πραμα.
Χέιλ 4χορδο.
Παντως παιξατε πολυ καλα χτες , το ξαναλεω οτι ειστε πολυ δεμενοι !