:-s :-s
Τεξας ασε το γλειψιμο.Μεταλ(ου μακρια απο σενα) παιζαν τα παιδια.Σαβουρα δηλαδη.Απορω πως αντεξες να κατσεις στην προβα ε:!:
Με καλοπιασανε με το Perfect Strangers που παιξανε στην αρχη.
Απο που γραφεις τωρα ? Στην ιδιωτικη αποβαθρα στο υποβρύχιό σου εισαι ?
Οχι,πεταχτηκα μεχρι το Λας Βεγκας για κατι καζινο που σκεφτομαι να αγορασω.
Αντε κατσε διαβασε ρε ψευτοροκα!:lol:
Οταν ξαναγινει μπουγατσοτζαμ (μετα απο καιρο δλδ) θα βαλω το κεφαλι σου κολημενο στον ενισχυτη ενω θα κανω φιντμπακ. :naughty:
Με το που τελειωσεις τις Πανελληνιες παμε ΑΜΕΣΩΣ για τζαμ…οκ Τεξας;;;
:yes: :yes: :naughty:
κανενα αλλο πριν τελειωσουν οι exams δε παιζει ε παιδια??
την τριτη τελειωνει νομιζω ο Texas… αντε απο τριτη τοτες!! κι εγω μεσα.
εε
εσυ εχεις εμας… εχεις και την πτυχιακη … θα τρεχεις στα τζαμς?
αυτοι ειναι πιο ομορφοι απο μας δλδ???
εκτος εαν θες και λιγο μινιμαλιστικη μουσικη να ξελαμπικαρεις τοτε με τις ευχες μου
-
Είμαστε πολύ πιο όμορφοι από εσάς!
-
Τι μινιμαλισμους και κολοκυθια…εχω βγάλει κατι grooves που θα μελανιασει να τα παιξει!!! Θα σκατώσει το βρακάκι του…με εμένα στα τύμπανα να ξεχάσει μινιμαλιστικές προσεγγίσεις!
-
Μr. Evarian να έρθεις αποψε 11.15 το βραδυ στο Φανκυ να μας δεις! Θα είναι και ο Camelspotter λογικά!!!
Μαλακία υπογραφή έχεις!
χαχαχαχαχαχα η δικια σου παντος ειναι κοριφη!!!
δε σε θελω ρε αν ειναι να ζοριζομαι κ σε τζαμ…
εχω τον evarian να μου γυριζει τα μυαλα με τα μετρα που γραφει…
εκει θα ειμαι ρε! λες να το χασω?
[SIZE=“4”]ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!![/SIZE]
Το σημερινο jam ηταν απλα ΘΕΙΚΟ!!!
Ενας τυμπανιστης, ο καλυτερος κιθαριστας της πολης (μαζι με Χοκαμ) με τους 2 καλυτερους και πιο groov-ατους μπασσιστες της πολης!!!
3 ωρες δεν ηταν αρκετες… Bossa Nova, Blues, Metal και την περισσοτερη ωρα Funk…ενα πραγματικο πανηγυρι!!
Ανελεητα σολος κυκλικα, απειρο κοπανημα απο το groove που ποτιζε το στουντιο, απιστευτα θεματα που προεκυπταν κυριολεκτικα απο το πουθενα!
Παιδια ευχαριστω πολυ για αυτες τις απιστευτες ωρες που μου προσφερατε!!!
Jimmy Page, Texas Flood, Super Special James Beast
:respect:
(Ενα Respect για τον καθεναν σας!)
Mία κιθάρα και δύο μπάσα; :roll:
Παίζει κανένα βιντεάκι;
:oops::oops:
Εσπειρε χτες η φαση ! Φοβερα ηταν ! Σορτσακια δν σε εχω δει να ξαναπαιζεις ετσι … θερισες !
Ενα ρισπεκτ και για σενα ! :respect: !
Οχι δν τραβηξαμε βιντεο.
Τα σπασε το jam χτες:!: Παροτι οι κανιβαλοι με βαλαν να παιζω 2+ ωρες φανκ :lol::lol: Παντως αν παιζεις με καλους μουσικους οτι και να παιζεις καλο ειναι
Ευχαριστω πολυ ρε Τεξας! Η αληθεια ειναι οτι χθες μου βγηκαν πολλα πραγματα! Ειχε πολυ πλακα παντως και εσεις κρατουσατε ο,τι κι αν παιζαμε παρα πολυ καλα και στα σολο και παντου!
Επισης γουσταρα παρα πολυ το οτι παιξαμε διαφορετικα στυλ! Σιγουρα δεν παιξαμε πολυ ωρα τα υπολοιπα περα του φανκ αλλα τα παιζαμε σχετικα καλα τα αλλα στυλ! Καλα εσεις θερισατε στο σαφλ…ο Θανασης επαιξε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και παρα μα παρα πολυ μελωδικα στο λατιν! Πρεπει την επομενη φορα να το γραψουμε ολο το τζαμ και να το εχουμε! Θα γαμει η φαση!
Thanks ρε αλλα το σολο μου στο λατιν ηταν τοσο αθλιο που θα προκαλουσε γελιο και στους WC :lol:
Χαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
Τι λεει;;;;;;;
Μαζευτε τον!
Τα σολο σου ηταν απιστευτα!!! ΟΛΑ ΟΜΩΣ!!! Πραγματικα αν εσυ αρχισεις να βγαινεις σε λαιβ…οι κιθαριστες της πολης θα παθουν η εγκεφαλικο η πολυ απλα δεν θα ξαναβγουν σε λαιβ!!!
Μακαρι να τα ειχαμε γραψει ολα αυτα! Με τα πραγματα που παιχτηκαν χαλαρα θα μπορουσαμε να εχουμε γραψει 2-3 κομματια! Βγηκαν καποια παρα πολυ ωραια πραγματα!