Μπουγατσο-jam!

Ποιοί είναι οι WC; :-k

Γράψτε τα ρε παιδιά! Κάντε κάτι και για εμάς που μένουμε μακριά! :wink:

Oι WC ειναι οι Without Condom και ειναι χαλαρα το χειροτερο γκρουπ της Θεσ/νικης! :smiley:

Πραγματικα παιχτηκαν καποια παρα πολυ ωραια πραγματα!

Τα μπασσα αν και ηταν 2 ηταν πεντακαθαρα και εννοειται οτι γκρουβαραν απιστευτα, ο Θανασης (που τον ακουγα μια χαρα) εδωσε ρεσιταλ, η Bossa και το Shuffle εσπειραν και χαλαρα θα μπορουσαμε να ειχαμε 2 κομματαρα αν τα δομουσαμε σε μορφη κομματιου, το funk τα ΕΣΠΑΣΕ πολυ ασχημα, ειδικα το τελυταιο ηταν σωστη ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!!

Τεσπα την επομενη φορα να ειμαστε πιο οργανωμενοι ε! :wink:

Ε εισαι αδικος ε…εχει κατι τρισχειροτερους που πηδανε και τηλεπαρουσιαστριες και βγαζουν και δισκους.

:lol::lol::lol:

Aυτό πήγαινα να ρωτήσω και εγώ, αν είναι χειρότεροι και από αυτούς που λες, αλλά μάλλον ο σορτσάκιας τους έχει πολιτογραφήσει Αθηναίους πλέον -και όχι άδικα- αφού όλη την ώρα εδώ είναι…

Παιδακια ποτε θα κανουμε νεο jam session! Πρεπει να παιξουμε ε…αντε μπραβο! Και να το γραψουμε!!! Αντε μπραβο…λετε ποτε μπορειτε…

για κυριακη ειμαι μεσ αρκει να τελιωσουμε κοντα στις 10 το βραδυ:wink:

Κι εγω ειμαι μεσα για Κυριακη! Αλλοι;;;

Eγω δυσκολα.για το αλλο σαβατοκυριακο αν θελετε

Κυριακη εμενα με βολευει,μπασιστα θα χουμε??

λογο αλλαγης σεχδιων ισως να μην τα καταφερω κυριακη!
γιατι μαλλον θα εχω 9 - 11 προβα
αλλα αμα κλεισουμε νωρις απογευμα ειμαι μεσα!

Νωρις απογευμα ψηνομαι και γω.Μετα δυσκολο και δυσκοιλιο.Πεητζ αντε ελα ωρε!

Επισης Jimmypage τι διαολο κολλημα εχεις φαει με τα λιονταρακια ρε λουτρινε αγαπουλη???:stuck_out_tongue:

αμα ρε δεν μπορει ο σελιδας παμε το αλλο σκ!:wink:

Μπασιστα θα φωναξουμε τον Beast! Δλδ γαμω! Αντε ρε Σελιδα ελα να γουσταρουμε!!!

Παιδια πολυ δυσκολα εγω τωρα το ΣΚ.Για το αλλο ομως ειμαι μεσα.Παρολαυτα μπορειται να πατε και χωρις εμενα,δεν θα στραβωσω :stuck_out_tongue:

Χοκαμ οι τιγρεις και τα λιονταρια ειναι το κολυμα μου.Θελω εξημερωμενη τιγρη,ζηταω πολλα??:lol::lol:

Λοιπον λετε… να παρω τηλ να δω για στουντιο απογευμα Κυριακης; Χωρις τον Θαναση και κανουμε και αλλο τζαμ την αλλη βδομαδα με τον Θαναση! Δεν χανεται και ο κοσμος! Αντε λετε…απο τον Χοκαμ ξερω οτι ψηνεται! Σακη για λεγε! Αν ειναι για να παρω και τον beast!

καλυτερα παμε το αλλο σκ ολοι μαζι! :wink:
αμα δεν ειναι ο Θανασης με την κιθαρα παπιον δεν μπορω να παιξω καλα… :lol::lol:

Ετσι κι αλλιως δεν θα παιξεις καλα! Whatever…παμε το αλλο ΣΚ τοτε :frowning:

το αλλο σκ θα εχω προλαβει να φτασω τον μετρονομο στο 150 οποτε θα σου δειξω εγω! :lol:

Σωστος…:lol: εγω ζεσταινομαι απο τωρα να σας διωξω ολους απο το beat! Θα ξεπατωθω στα σολο λεμε! Ας φροντισουμε να τραβηξουμε το τζαμ αυτη τη φορα, οχι οπως τις προαλλες με τα 2 μπασα!

Δειτε και κανενα θεμα να τζαμαρουμε επανω! Να εχετε καμια ιδεα! Ειναι πολλα υποσχομενο αυτο το τζαμ παντως! :wink:

Βασικα απο αυριο θα ειμαι θεσσαλονικη μεχρι τη Δευτερα που θα κατεβω Αθηνα. :wink::smiley: