Jethro Tull in Greece - 2010

Μωρέ δεν είναι τόσο η απόσταση, κι αυτό βέβαια, αλλά η ξενέρα ότι θα είσαι πίσω από α΄τομα που κάθονται…Χάνεται και η αίσθηση της αρένας…Καθώς και του “κάγκελου”,όχι ότι με ένδιέφερε το τόσο μπροστά αλλά…

Ναι και μ’αρέσει. Πανικός για ακόμα μια φορά στην Μονή Λαζαριστών!!! :smiley: :smiley:

τι καινουργιο θεατρακι κ μαλακιες… καρεκλες θα βαλουν στη μικρη σκηνη…
ειδα το σχεδιαγραμμα χτες κ ξενερωσα, δηλαδη δεν μπορουσαν να βαλουν μπροστα τους ορθιους οπως ειναι παντου? εξ’αλλου ετσι οπως ειναι εκει ο χωρος ανετα θα εβλεπαν οι πισω απο τα καρεκλακια… ας εβαζαν περιορισμενο αριθμο ορθιων…

Μα τι παπαριά είναι αυτή με τις καρέκλες; Τους είχα γουστάρει τρελά πριν 2 χρόνια που είχαν έρθει και ανυπομονούσα να τους ξαναδώ. Με το ίδιο ακριβώς setlist, κανένα πρόβλημα. Και μπήκα μετά στο forum και είδα τα posts για τις καρέκλες. Είδα και το διάγραμμα με τις θέσεις των ορθίων. Που αν είναι σωστό, θα βρίσκονται πίσω από καμια 45αριά καρεκλάκια. Ρε εδώ είναι Ελλαδιστάν*, δεν είναι UK να βλέπουμε τους dire straits και τους status quo από καρεκλάκια στην αρένα.
Ξενέρωσα. Παρ’ όλα αυτά, μάλλον θα πάρω ορθίων και θα δω μπας και μπορέσω να κινηθώ προς τα μπρος. Σε καρέκλα πάντως δεν κάθομαι.

*συγκρίνετε βίντεο από sonicsphere anthrax σε Ελλάδα και Βουλγαρία να γελάσετε

Τσίμπησα σήμερα και το τικετάκι!!!

Ποιοι από εδώ θα είναι Σαλόνικα;;

εγω θα μαι σαλονκα…δεν εχω παρει ακομα ειητηριο ομως…ας μου πει καποιος…για να και μπροστα μπροστα δηλαδη ποιο εισητηριο παιρνω γιατι εχω καταμπερδευτει…

και οπα μισο λεπτο…σην σαλοικη δεν θα εχει διαζωματα και μαλακιες…ολα μαζι…πιο πολυ γουσταρω αλλα ετσι ειναι???

Ναι paul. Το ticket ίδιο είναι παντού. Απλά στη Μονή Λαζαριστών έχει και κερκίδες και αρκετά μεγάλο χώρο μπροστά στη σκηνή. Εγώ σήμερα έστειλα να με πάρουν και είχε ακόμα τα 28άρια!! :smiley: :smiley:

Μα τι μαλακία είναι αυτή με τους ορθιους πίσω.

Για το καινούριο θέατρο στη Μαλακάσα, ξέρει κανείς, πώς ακριβώς είναι η διαμόρφωσή του?

Έτσι! [-X

επειδη τους εχω δει εκει Live μπροστα μπροστα θα εχει καρεκλες! :wink:

αλλη λαλακια…

Και γω τους έχω δει εκεί (το 2005 νομίζω) και δεν είχε. Πωωω μη με ξενερώνουν τώρα.

Εντομεταξύ η προπώληση εδώ πάνω δεν πρέπει να πηγαίνει και πολύ καλά. Μια έβδομάδα πριν το live και ακόμα έχει τα 1000 πρώτα “φτηνά” τικετάκια.

εγω τους tull τους ειδα το 2007 στην μονη λαζαριστων και ειχε καρεκλες στην αρενα…παλι ετσι θα ναι ρε???

τεσαπα αρα astaldo παω και λεω ενα εισητριο για Τull οχι μαλακιες με διαζωματα…φιλος ψχησου να βρεθουμε μεσα…

Καρέκλες ξεκαρέκλες στα @@ μου εγώ θα πάω να μπαστακοθώ όπου βρω καλύτερα!!! :stuck_out_tongue:

Κανένα πρόβλημα buddy γιατί και γω τελικά μόνος βλέπω να πηγαίνω

οκ ρε μαν εγω θα μαι σιγουρα…θα σου στειλω μυνημα στο pm αν ειναι

Ξέρει κανείς πως πάει η προπώληση για αθήνα?Θα ανέβει κανείς?
Δε βλέπω να κινούνται και πολλά πράγματα ούτε από διαφίμηση ούτε από κουβέντα,θα είναι κρίμα να παίξουν π.χ. σε1500-2000 άτομα.Και παίζουν πολύ καύτερο σετλιστ από τις άλλες φορές που ήρθαν αθήνα.
Και σίγουρα είναι μέσα στα 5-6 μεγαλύτερα συγκροτήματα των 70ς.

Παιδιά τί ώρα είναι η συναυλία;

Meet & Greet φάση!! Ωραία πράγματα!!! :smiley: :smiley:

παιδια τι ωρα ανοιγουνε οι πορτες για σαλονικη/???

sosssss

19:30 πόρτες, 21:30 έναρξη.

απιστευτη βραδια… καταπληκτικη μουσικη, τελειος ηχος, τελειος καιρος, σε καλα κεφια ο Ian και πανω απ’ολα χωρις ταλαιπωρια και κινηση στο φευγα… με λιγα λογια επειδη τους ειδα κ πρωτη φορα, ενα απο τα καλυτερα live που εχω δει… αντε… καλα να περασετε σημερα πανω!!!:):slight_smile: