Για 28 ευρώ μια χαρά ήταν. Κρίμα πολύ κρίμα που έλλειπε ο Barre. Γενικά η συναυλία ήταν πιο “συμβατική” σε σχέση με πριν 2 νομίζω χρόνια και τις ακουστικές εκτελέσεις. Δεν μπορείς όμως να πρωτοτυπείς πάντα. Και δεν ξέρω τι παραπάνω θα μας δίναν αν ήταν μαζί τους και ο Barre.
Πάντως έπαιξαν το “Farm On The Freeway” και γούσταρα τρελά.
Και αυτό το πράγμα με τις καρέκλες στην αρένα ήταν μεγάλο καραγκιοζιλίκι. Τι είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Παίζει Locomotive Breath και είναι καρφωμένοι και άφωνοι λες και βλέπουν Ταρκόφσκι. Και σε όπερα να πας, πιο χαβαλές γίνεται στο ακροατήριο. Δεν ξέρω αν ήταν του διοργανωτή ή του συγκροτήματος η ιδέα, αλλά οποιανού και να ήταν, από εδώ και στο εξής όταν έχει ιδέες να τις κρατάει για τον εαυτό του.
AΠΙΣΤΕΥΤΗ συναυλία με τον ian και τη παρέα του(πλην του Barre:( ) σε μεγάλα κέφια.Ωραίο setlist, πεντακάθαρος ήχος και… μάπα κοινό. Όντως όπως προαναφέρθηκε ήταν μεγάλη ηλιθιότητα αυτό με τις καρέκλες και ακόμα μεγαλύτερη η αποχώρηση μέρους του κοινού πριν το encore #-o .
Πάρτε και ένα δείγμα http://www.youtube.com/watch?v=rsdBJ6j35wc
Το change of horses είναι καινούργιο κομμάτι εε ? :-k
Ξανθός μαλιάς με λεπτό μουσάκι (σαν του Barre). Florence κάτι τον λέγαν, Γερμανός. Ο Barre σύμφωνα με τον Anderson έκοψε το χέρι του και έπρεπε να μπει νοσοκομείο.
Πανέμορφα ήταν χθες, πραγματικά χαίρομαι που ήμουν εκεί =)
Όλο το κλίμα βέβαια είχε κάτι ξενέρωτο, λίγο και άψυχο κοινό κλπ αλλά δε βαριέσαι, απλά αφιερώθηκα στην εξαιρετική μουσική και πέρασα υπέροχα.
Ειδικά στο bourée
Παιδιά λένε για ασθενείς βροχές και ακούγονται βροντές απ’ έξω… Μην έχουμε τα χτεσινά, δεν θα αντέξω 2 ακυρωμένες συναυλίες σε 2 μέρες. Αν μάθει κανείς τίποτα ας το γράψει…
Λοιπόν πριν ακόμα φτάσω Σαλόνικα πιάνει μιαααα βροχάρα άστα να πάνε. Να φανταστείτε αναγκαστηκα να σταματήσω στην μέση της Εγνατίας Οδού από την 0 ορατότητα. Όπως καταλαβαίνετε… τρελή ξενέρα. Ευτυχώς μετά από μία ώρα περίπου σταμάτησε και άνοιξε ο καιρός με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πολύ καλό βράδυ…
Στην Μονή Λαζαριστών έφτασα κατά τις 7:30 ένεκα meet and greet το οποίο έγινε τελικά στις 9 αλλά anyway.
Μέχρι εκείνη την ώρα ο κόσμος ελάχιστος αλλά συνέχεια μεγάλωνε το πλήθος (αν και ποτέ δεν τα πετυχαίνω αυτά υπολογίζω πως είχε κανένα 2χίλιαρο). Κατά τις 9:30 βγήκαν λοιπόν στην σκηνή οι θρύλοι Jethro Tull… ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ από την αρχή έως το τέλος. Δεν κούρασαν καθόλου νομίζω και το κοινό σε αντίθεση με της Αθήνας (όπως διάβαζα χτες) ήταν αρκετά ενθουσιώδες σε κάθε τραγούδι. Πολύ καλή απόδοση της μπάντας και του Ian που τον περίμενα πιο πεσμένο αλλά με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Γενικά από τα πολύ καλά live φέτος!!!
Υπέρτατο τελείωμα με My God, Aqualung και για encore Locomotive Breath!!! Αν έπαιζαν και ένα Budapest θα ήταν τέλεια αλλά τι να κάνεις…
Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο rocking.gr που μου έδωσε την δυνατότητα να δω από κοντά έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους κατα τη γνώμη μου στο χώρο της ροκ!!!
Πάρτε και 2 φωτό!!
[SPOILER]
[/SPOILER]
Εδώ πρέπει να τονίσω ότι είναι λίγο ιδιότροπος γιατί έδωσε οδηγίες για καμία χειραψία, αγκαλιά ή τπτ τέτοιο και υπογραφή μόνο σε ένα αντικείμενο ο καθένας παρ’όλο που είμασταν 5 άτομα αλλά οκ κλάιν!!!
Iσχυει απο παλια αυτο.Θυμαμαι τον Παναγιωτοπουλο επι εποχων Jammin να παει να του κανει χειραψια και ο Αντερσον να του δινει τον αγκωνα του.Ειναι σχεδον προληπτικος με το θεμα απ οσο ξερω.
χαχαχαχαχα ναι μτο έλεγε ένα παλικάρι από εκεί αυτό με τον αγκώνα!!! Αλλά οκ Anderson είναι αυτός. Αν δεν ήταν τόσο ιδιότροπος σιγά μην ακούγαμε όλα αυτά που έγραψε!!!
Εξαιρετική συναυλία μάγκες! αψογοι ολοι τους. Μοναδικό μελανό σημείο η φωνητική απόδοση του Ian στην πλειοψηφία των κομματιών! Έχει σπάσει πολυ η φωνή του. Δεν πειράζει. εγώ τους έβλεπα και πρώτη φορά οπώτε ήταν τρέλα! Αναμένουμε το φθινόπωρο για Anathema, Porcupine Tree, Prodigy, Shadow Gallery, Archive και Jeff Martin! αψογαα!!