Jethro Tull in Greece

θελω οποιος μπορει να βαλει playlist!:smiley:

Πήρα και εγώ σήμερα το εισητηριάκη μου:D

Ελπίζω να είναι μίξη ακουστικού και ηλεκτρικού.Δεν γίνεται κομμάτια όπως το locomotive breath και ειδικά το Aqualung να παιχτούνε ακουστικά,χαλίεμαι:p .Υπάρχει περίπτωση να πούνε κανένα teacher ή κανένα bungle in the jungle?Ανυπομονώ μέχρι την δευτέρα.Jethro Tull ΩΡΕ!!!8) :smiley: :smiley:

εχω δει γυρω στα 150 μεγαλα ονοματα οι tull ειναι η πρωτη φορα που τους εβλεπα κ με καρααπογοητευσαν. Μετα το “κατακρεουργημενο” aqualung σηκωθηκα κ εφυγα (πρωτη φορα που φευγω απο συναυλια). Ξενερωσα τη ζωη μου με την αναγεννησιακη μουσικη που παιζαν κ τα λαρυγγι του αντερσον που περναγε μεσα απο το οργανο του… Η παρουσα αποψη ειναι αυστηρως προσωπικη οι γυρω μου φανεικαν να γουσταρουν…

Εντάξει απόψεις είναι αυτές, εμένα για παράδειγμα η εκτέλεση του “Aqualung” μου φάνηκε συγκλονιστική. Όπως και γενικά η συναυλία ήταν σκέτη μαγεία! Τι μουσικάρες είναι αυτοί ρε λέμε;
2 ώρες γεμάτες και setlist:

Someday The Sun Won?t Shine For You/ Living In The Past/ Jack In The Green/ The Donkey And The Drum/ Thick As A Brick/ King Henry?s Madrigal (Pastime With Good Company)/ Mother Goose/ Bourée/ Nothing Is Easy/ After You After Me/ Farm On The Freeway/ Aqualung/ America/ My God/ Budapest
Encore: Locomotive Breath

thanks!:smiley:

πολυ καλο setlist τελικα! παροτι περιμενα αλλα! ενα κοματι που ειδα με πορωσε απιστευτα! θελω πολυ να το δω Live αυτο!

Τη φάρμα; :stuck_out_tongue:

Tη μαμά χήνα;

Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που είδα και άκουσα χτεσ … 8O 8O 8O

Μετα την συναβλεία για κανα μισάορο δεν μήλαγα σε κανέναν απο την παρέα μεχρι που νάμιζαν οτι είχα πάθει κάτι (εδώ που τα λέμε δεν είχαν και άδικο…):hippy: :hippy: :hippy: :hippy: :hippy:

που με καταλαβες ρε !:smiley:

ναι ναι!

turin στο ηρακλειο τι εγινε?

O μπαρμπα - Ian, o μπάρμπα - Martin και η υπόλοιπη παρέα των Jethro Tull έκαναν και πάλι το θαύμα τους και περάσαμε δύο υπέροχες ώρες μαζί τους! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ με όλη την σημασία της λέξεως. Η φετινή συναυλία των Tull μου άφησε το ίδιο θεσπέσιο συναίσθημα που μου είχε δημιουργήσει και η συναυλία στο Ηρώδειο το 2003.:wink: 8)

Αν και θα γούσταρα πολύ να ακούσω live και το Dun Ringill, αποζημιώθηκα πλήρως από Mother Goose και Farm On The Freeway. 8) :wink:

Το μόνο που με χάλασε κάπως ήταν η version του “Budapest” η οποία δεν έχωνε όσο το κανονικό. Το “Aqualung” πάντως μου άρεσε, πολύ καλό το βρήκα που το άλλαξαν, αν και γενικά για τη “συμφωνική” τους μορφή είχαμε τη δυνατότητα να δούμε και τον Ian με την ορχήστρα πριν 2-3 χρόνια. Κι εκεί έσπειραν, και στο Ηρώδειο, και τώρα, έστω και με 2.000 κόσμο (περίπου).

Παιδιά Εγώ πάντως γούσταρα απίστετα!!!Το setlist ήταν λίγο πολύ το ίδιο με την Αθήνα(+ Sweet Dreams!)…Πολλοί απογοητεύτηκαν γιατί περίμεναν πιο πολύ ένταση αλλά εγώ διαφωνώ τελείως.Η μουσική και οι εκτελέσεις ήταν εξαιρετικές (και μου άρεσε πολύ και το Aqualung με το φλάουτο!).Ήχος αξιοπρεπής (αν και θα έπρεπε να ήταν καλυτερος,αλλά δεν πειράζε ιδιαίτερα).Ο Ian αεικίνητος όπως πάντα (με το γνωστό γυλέκο που φοραει από το '91:p ).Πέρασα υπέροχα!

ΤΕΛΕΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! ΘΕΛΩ TULL!!!

Μία μέρα και λίγες ώρες μείνανε!!!8O 8O

Πολύ καλό setlist αν και είναι φυσικό να λείπουνε πολλά songs που θα ήθελα,αλλά από τόσο μεγάλο band πάντα θα λείπουνε songs.

Ελπίζω να πούνε κανένα extra songie και εδώ στην συμπρωτεύουσα8) :smiley:

ενα Dun Rignil ε?:stuck_out_tongue: :smiley:

Ναι φυσικά!!!

Έχω πώρωση με teacher αλλά αποκλείετε.Ένα fat man ή ένα bungle in the jungle.Βέβαια και Wind Up θα ήθελα η κανένα Cross eyed Marry(ναι το aqualung το λατρεύω από πάνω μέχρι κάτω:p ) ή ακόμα και songs from the woods ή ή ή ή:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

¶ντε αύριο στη Θεσσαλονίκη ελπίζω να γίνει το έλα να δεις…

Επειδή δεν ξέρω αν θα δημοσιευτούν όλες στην “επίσημη” ανταπόκριση, βάζω μερικές φωτό από το live του Ηρακλείου.

για fat man υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτιτα! γιατι παντα το παιζαν αλλα στα τελευταια setlist δεν ειναι!

τα αλλα νομιζω πως ειναι αδυνατο!:frowning: ελπιζω ομως να βγω ψευτης!

κουρου!
ΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΟΠΟΠ! ΡΕ ΑΑΥΡΙΟ ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕΕΕ:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Τρομερό!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!Τέλεια συναυλία που βάζει τα γυαλία σε πολλές νέες μπάντες.2 ώρες καθαρό set list πραγματικά ανεπανάληπτες.Ο Ian σε τρελά κέφια,να λέει αστεία(smoke on the aqualung:lol: ) να κινείτε πάνω κάτω σαν τρελός να δίνει το στίγμα για τα πάντα.Όλοι απέδωσαν τα μέγιστα δίχως κανένα λάθος.Ο ήχος πάρα πολύ καλός.Γενικά καταπληκτική βραδία…8O

Τα μόνα πολύ μικρά αρνητικά ήταν η καταπληκτική μεν,’‘μισή’’ δε εκτέλεση του Aqualung και στην φωνή του Ian που φάνηκε γερασμένη(πουθενά αλλού δεν φάνηκε ότι ήταν πάνω απο 60).Επίσης είχε ΠΟΛΛΕΣ καρέκλες(όσοι ήταν εκεί καταλαβαίνουν)Επίσης η μπαγκέτα έπεσε 2 σειρές μπροστά μου[-X.Αλλά αυτά όλα μικρή σημασία έχουνε

Set list

Living in the past/jack in the green/the donkey and the drum/thick as a brick/Sweet Dream/King Henry?s Madrigal (Pastime With Good Company)/Mother Goose/Bouree/Nothing is Easy/After you After me/Farm on the freeway/Aqualung/America/My god/Budapest/Locomotive breath