morrison.
Lennon, ελεος…
για μια στιγμη ηλπιζα να εχει καμια εικονα με @@ στο σποιλερ να γελασουμε λιγακι πλαι
αυτο ακριβως.και προηγειται και η… λουτσα κιολας.οχι οτι ο μορισσον δεν αφησε στορια και δεν ηταν καλος,αλλα ειναι χιλιομετρα η διαφορα τους.
Συμφωνώ ότι είναι χιλιόμετρα οι διαφορά τους…Ψηφίζω Μόρισον.
Δεν μάρεσε ποτέ ο Λένον, απεχθάνομαι τους Μπιτλς… no man I can’t f** imagine, you are a dreamer and wake the f up [-X
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Αλλο ενα κωμικο πολλ…
Λεννον εννοειται.Δλδ…δεν τιθεται καν θεμα.
Ακου εκει Λεννον vs Μορισσον…αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχα
Τι έχω δει εδώ μέσα δεν περιγράφεται. Ο ένας τον λέει καραγκιόζη (ακλόνητο επιχείρημα), ο άλλος μιλάει για βούρτσες και για λούτσες, οι άλλοι τον λένε πρεζόνι (αναθρεμένοι προφανώς με εκκλησιαστικά άσματα και κατηχητικά και οπαδοί των beatles ταυτόχρονα, ω Αντρέ Μπρετόν, μάστορα του σουρρεαλισμού, εξήγησε μου και μένα), λες και κρίνεται το έργο ενός καλλιτέχνη από το τι κάνει στην προσωπική του ζωή (κάποιοι έγραψαν και για τη σεξουαλική ζωή του Lennon, ποιον ενδιαφέρει αλήθεια).
Και , εντάξει, μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους ο Mojo, σε κάποιους άλλους ο Lennon, σε κάποιους κανείς απ’ τους δύο. Κατανοητό και φυσιολογικό αυτό. Αλλά τι θα πει καραγκιόζης και πρεζάκιας και κρυφοαδερφή και τα λοιπά και τα τέτοια;
Για να τελειώνω, γιατί όσο ασχολούμαι τόσο εκνευρίζομαι, εγώ απλά και ωραία γουστάρω Mojo Risin και Doors, αλλά και σαν προσωπικότητες να τους κρίνουμε, πάλι πιστεύω ότι ο Morisson έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον.
Μανος Ξυδους Vs Rainbow
Χαχχαχαα χχααχαχα!!!
Το καλύτερο πολλ απο όλα.
Εγω θα έλεγα Ακράτητος - Μπαρτσελόνα…
Μιχαλης Χατζηγιαννης Vs Scorpions:D
Σε αυτο το πολ υπο μερικες συνθηκες θα μπορουσε να κερδισει και ο Χατζηγιαννης
Ισως επειδη κανει περισσοτερες sold out συναυλιες στην Ελλαδα σε αντιθεση με τους Scorpions…:D:D:D
-
Δεν ξέρω τί σας έπιασε και κοροϊδεύετε το poll. Προσωπικά, μου φαίνεται σαν ένα από τα πιο εμπνευσμένα, έξυπνα και σίγουρα από τα πιο δύσκολα. Πρόκειται για δύο θεόρατους καλλιτέχνες που μεγαλουργούσαν την ίδια εποχή και έχουν μεγάλες ομοιότητες ως προσωπικότητες όσο και μεγάλες διαφορές ? ενώ πιστεύω ότι αλληλοεπηρεάστηκαν αρκετά. Πάντως σίγουρα δεν είναι άτοπο το poll.
-
Συγκρίνονται δύο θεόρατοι καλλιτέχνες, επιμένω, δύο rock ποιητές που άλλαξαν για πάντα το μουσικό τοπίο και έχουν φανατικούς οπαδούς παντού. Όμως και πάλι η τιποτοφροσύνη και η γραφικότητα χτυπάνε κόκκινο και τολμάει ο τάδε να γράφει περί βουρτσών και λοιπών…
Άστοχο, πολύ όμως…
Παρακαλώ;
νταξει ισως τα περι λουτσας και βουρτσας που ειπα να ηταν μαλακιτσες(αν και το ειπα χιουμοριστικα),αλλα οπως και να το κανουμε νομιζω τα μουσικα μεγεθη τους εχουν μεγαλη διαφορα.δε με νοιαζει για πρεζονι και μαλακιες,αλλα καθαρα μουσικα νομιζω οτι απεχουν μεταξυ τους:wink:
Σε καμια περίπτωση δεν μπορω να θεωρήσω τον Μορισον σαν “θεόρατο” καλλιτεχνή. Δεν γίνεται. Τι να πούνε άλλοι.
Ο Λεννον, χωρις να είμαι οπαδός του ανήκει σίγουρα στην κορυφή, ο άλλος πάιζει μόνος του (άντε με μερικους ακόμα) στην κατηγορία How the fuck did i get up there?
Βεβαια αυτά είναι προσωπικες απόψεις…
Πες τα ρε Vic Vega για οσους δεν ξερουν ο Lennon θεωρειται απο τους μεγαλυτερους μουσικους του 20ου αιωνα!!!8) Σε συγκριση ο Μorrison ειναι απλα ενας καλος ροκερ…
Τι έχω δει εδώ μέσα δεν περιγράφεται. Ο ένας τον λέει καραγκιόζη (ακλόνητο επιχείρημα), ο άλλος μιλάει για βούρτσες και για λούτσες, οι άλλοι τον λένε πρεζόνι (αναθρεμένοι προφανώς με εκκλησιαστικά άσματα και κατηχητικά και οπαδοί των beatles ταυτόχρονα, ω Αντρέ Μπρετόν, μάστορα του σουρρεαλισμού, εξήγησε μου και μένα), λες και κρίνεται το έργο ενός καλλιτέχνη από το τι κάνει στην προσωπική του ζωή (κάποιοι έγραψαν και για τη σεξουαλική ζωή του Lennon, ποιον ενδιαφέρει αλήθεια).
Και , εντάξει, μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους ο Mojo, σε κάποιους άλλους ο Lennon, σε κάποιους κανείς απ’ τους δύο. Κατανοητό και φυσιολογικό αυτό. Αλλά τι θα πει καραγκιόζης και πρεζάκιας και κρυφοαδερφή και τα λοιπά και τα τέτοια;
Για να τελειώνω, γιατί όσο ασχολούμαι τόσο εκνευρίζομαι, εγώ απλά και ωραία γουστάρω Mojo Risin και Doors, αλλά και σαν προσωπικότητες να τους κρίνουμε, πάλι πιστεύω ότι ο Morisson έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον.
Σίγουρα απέχουν μουσικά και προφανώς θα συμφωνούσα σε μια πιθανή «αντικειμενική υπεροχή» του Lennon, αλλά αυτά τα poll όπως τα καταλαβαίνω, ρωτάνε «ποιόν προτιμάτε, υποκειμενικά;». Η σύγκριση δεν νομίζω πως είναι ιδιαιτέρως άδικη ? πράγμα σπάνιο ? και δεν τη βρίσκω καν άτοπη ? πράγμα ακόμη πιο σπάνιο ? και προσωπικά λοιπόν προτιμώ τον Morrison, παρότι φυσικά και ο Lennon παίζει κι εκείνος πρωταγωνιστικό ρόλο στα μουσικόφιλα αυτιά μου και στη δισκοθήκη μου.