Jim Morrison vs John Lennon

Η ηχηρη απαντηση θα δωθει ατο γηπεδο μεσα οταν τους ξανακερδισουμε πιο ευκολα την επομενη φορα, η ομαδα των mods που ειναι ο φιλτατος και μισητος karvou θα χανει απο μας παντα, ΠΕΛΑΤΕΣ!!!

Kατ αρχήν στο τίτλο του θέματος δεν υπάρχει το όνομα του Lennon. Λογικό είναι οι περισσότεροι που τον προτιμούν να μην κάνουν τον κόπο να διαβάσουν θέμα με τίτλο το όνομα της υποδεέστερης οντότητας του Jim Morrison

Το είπες πολύ πετυχημένα!!! :lol: :lol: :lol:

[size=1]Rychehead, η ομάδα σας αποτελείται από υποδεέστερες οντότητες!!![/size]

Για να είμαι ειλικρινής, έχω 4 χρόνια να ανοίξω ιστορικό βιβλίο. Με τις εξεταστικές, βαριέμαι πλέον να διαβάσω :frowning: :frowning: .

Άντε να πάρουμε πτυχίο…[/quote]

(ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ 14)

μπορώ να έχω μια ακόμα επιλογή παρακαλώ? ούτε τον έναν ούτε τον άλλον :twisted:
πότε μου δεν τους χώνεψα, εκτός από μερικά τραγούδια τους!
αχ το πα και μου φυγε ένα βάρος

Τωρα συγκρινουμε ενα πρεζακι και ενα αγοραφοβικο … σημειωσατε 3 !!!

εγω παλι δεν ξερω πολλα πρεζακια που εχουν βγαλει τετοιες κομματαρες και εχουν μεινει στην ιστορια και εχουν κυκλοφορησει ποιητικες συλλογες και ειναι απ’τους καλυτερους frontmen στην ιστορια της rock. και αν πρεπει οποσδηπωτε να τον αποκαλειται καπως προτιμηστε το “αλκοολικος” γιατι του ταιριαζει πολυ περισσοτερο απο το “πρεζακιας”, “πρεζονι” η κατι τετοιο τελος παντων.

Αν δεν το αντεχεις , ξεπερασετο … πολυ απλα για μενα ετσι εχουν τα πραγματα. :!:

Αν είναι να μην ακούμε κάποιον γιατί είναι πρεζάκιας καλύτερα να αρχίσουμε να ακούμε δημοτικά ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο

Γιατι δεν μπορεις να το δεχτεις ??? Αν θες αρχισε να ακους και τσαμικα , δεν νομιζω οτι ειναι κακο να τιμας και την παραδοση της χωρας οπου γεννηθηκες και ζεις …

Γιατι δεν μπορεις να το δεχτεις ??? Αν θες αρχισε να ακους και τσαμικα , δεν νομιζω οτι ειναι κακο να τιμας και την παραδοση της χωρας οπου γεννηθηκες και ζεις …[/quote]

τι να δεχτει?? οτι αν καποιος κανει καποιες καταχρησεις δεν αξιζει να τον ακουμε?

Γιατι δεν μπορεις να το δεχτεις ??? Αν θες αρχισε να ακους και τσαμικα , δεν νομιζω οτι ειναι κακο να τιμας και την παραδοση της χωρας οπου γεννηθηκες και ζεις …[/quote]

Mας δουλεύεις ρε φίλε. Τί να ακούω; Έτσι πως μου τα πες δεν μπορώ να ακούσω Rollin g Stones, Beatles, AC/DC , Led Zeppelin , Soundgarden, GNR, κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ…κτλ κτλ. Τί μένει;;; Τα τσάμικα;; Δεν ξέρω ίσως ούτε κι αυτά. Μάλλον μόνο τους παπαροκάδες. Αλλά και γι αυτούς δεν είμαι σίγουρος

ενώ ο Lennon ας πούμε ήταν πρόεδρος του “18άνω”???
sex drugs rock’n’roll ήταν κάποτε,και αν δεν υπήρχε ένα από αυτά,δεν υπήρχαν και τα άλλα…

Όχι φυσικά. Για ποιον λέτε γράφτηκε το Dr. Robert ?

Jimakos 4 good. lol

Re pate kala…?Milate sovara otan krinete enan kallitexni apla kai mono epeidi kanei kataxrisi LSD…?Gia Rock milame edw pera,dn nomizw na exoume tetoia miala…Egw tha proteina na sizitame gia tin douleia pou afise o kathenas me ton thanato tou k oxi gia to ti ekane ston elefthero tou xrono…

ΤΖΙΜ ΜΟΡΙΣΟΝ

Χαλαρα ομως LENNON!!! :slight_smile:

Aλλαξτε τιτλο να καταλαβαινει ο κοσμος.

…προπαγανδιστες :stuck_out_tongue:

μποουθ οβ δεμ :stuck_out_tongue:

αλλα οι αδυναμιες δε κρυβονται…:roll:[SIZE=“1”]Λεννον[/SIZE]