Jinjer

Εγώ ψιλοσυμφωνω με την Τατιάνα… Τα λέει σωστά η φιλενάδα… Πόσες φορές κάθομαι στη δουλειά και χαζεύω τις γάτες απέναντι τι ζωαρα κάνουν και εμείς τις ενοχλούμε + του ότι καμία φορά πατάνε και τα γατάκια που είναι μικρά και δεν ξέρουν πως να αποφύγουν τα αυτοκίνητα :smirk:

Καλωσταπαιδιά.

4 Likes

Ωραίο το άσμα, “κόλλημα” το break στο 3:30. Πάντως, δεν τρελάθηκα, ρε γαμώτο. Περίμενα περισσότερα (δώσε πιο πολλές από αυτές τις τρελές αλλαγές, μωρή μπαντάρα). Εντυπωσιακό το video.

Στο πρώτο 1:30 σκέφτηκα ότι “μαλάκωσαν” και “πήρε η μπάλα” και τα brutal φωνητικά της Tatiana. Πού να 'ξερα;

1 Like

Τι ΥΠΕΡΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ειναι αυτη.

Πω πω απλα επος. Παιζει να ειναι απο τα καλυτερα τους εβερ για μενα.

Stop.

Go.

5 Likes

GO OOON

Γιες, δις ιζ ε κομπλίτ σέντενς φόρουμ.

1 Like

Κομματαρα

Μου το πέταξε προτεινόμενο το youtube, συνήθως τέτοιες συνεντέυξεις σε πιο ερασιτεχνικό επίπεδο είναι ωραίες

1 Like

J

2 Likes

Δεν είμαι φαν αλλά αυτό που το άκουσα είναι ωραίο τραγούδι!

Ακουσα σημερα το νεο αλμπουμ και ειναι πολυ καλο… αλλα εχει τοσες νεες κυκλοφοριες ( neal morse , btbam , sepultura ,leprous κλπ) και δεν ξερω αν θα βρω χρονο να το ακουσω οπως χρειαζεται …

1 Like

Με ποιον δισκο να ξεκινησω;

King Of Everything.

Τα επόμενα 2 είναι οκ, αλλά ειδικά με το τελευταίο ένιωθα ότι ακούω το ίδιο και το ίδιο τραγούδι συνέχεια. Καλό τραγούδι μεν, κάπου βαρέθηκα δε.

Όχι με τον πρώτο, σύμφωνα με το άλλο τοπικ δεν είναι ο καλύτερός τους

1 Like

Τελικα τι κανω;

Ο,τι είπε ο atlas

Ευχαριστω

1 Like

@Clairvoyant

Αν δεν έχεις ήδη ξεκινήσει, θα πρότεινα να τα πας αυστηρά με χρονολογική σειρά, συμπεριλαμβάνοντας και τα EPs. Αν ξεκινήσεις από το “King of Everything” (το οποίο είνα αριστούργημα), υπάρχει η πιθανότητα να απογοητευτείς στη συνέχεια. Υπάρχει μία εξέλιξη στον ήχο, η οποία θα σου είναι περισσότερο εμφανής αν το πας βήμα-βήμα. Αν θες, διάβασε και το αρχικό μήνυμα του topic, μήπως βοηθηθείς περισσότερο. Μοιράσου εντυπώσεις.

Βγαίνουν και περιοδεία. Δεν είδα κάτι για εδώ.