Johnny Depp

Προσκυνάμε Johnny Depp :roll: εγώ ψήφισα Ψαλιδοχέρη γιατί είναι κ ο αγαπημένος μου χαρακτήρας αλλά πιστεύω ότι και στο Fear and Loathing in Las Vegas ήταν Θεός :smiley:

Ο καλυτερος ηθοποιος!!! Ολες οι ταινιες του ειναι πολυ καλες αλλα η αγαπημενη μου ειναι το Pirates of the Caribbean!!!

και αν θυμαμαι καλα,σημερα το βραδυ εχει τον επισκεπτη απο την κολαση :smiley: την ιστορια του Τζακ του χοιρομερη,του μαχερη,του σιωπηλατη…του αντεροβγαλτη ντε

Toυ Μπαμπη του Σουγια, του Νικου του Πεταλουδα, του Γιαγκου του Δρακου

:stuck_out_tongue:

Οκ ον τοπικ, αγαπημενη ταινια θα ελεγα μαλλον το Sleepy Hollow αλλα για καλυτερη ερμηνεια ψηφιζω Secret Window

Τελικά η κορυφαία ερμηνεία του Τζόνι Ντεπ είναι πανεύκολα ο ρόλος του Ραούλ Ντιουκ στο Φόβος Και Παράνοια Στο Λας Βέγκας. Φανταστική ταινία και ακόμα πιο φανταστική ερμηνεία (ή μπορεί και το αντίστροφο).

(ελαχιστα) οφ τοπικ: και ακομη πιο φανταστικο το βιβλιο

Secret Window Ψυχοπάθεια. Τα σπάει βέβαια και το scenario αλλά και ο Τζώνης το πλαισιώνει τελεια :smiley:
υγ. The Demon Barber στο profile image τραβηγμένο πριν 2 χρόνια εντελώς τυχαία πριν δω το συγκεκριμένο topic hehehe.

Υπέροχο… τώρα που το σκέφτομαι ίσως βιάστηκα να ψηφίσω πφφτ.!

Μεγαλη αγαπη ο Johnny, απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους, εχω δει ολες του τις ταινιες… :respect:Ψηφισα την ερμηνεια του στο Blow, που ηταν πραγματικα [SIZE=“3”]Α Ν Ε Π Α Ν Α Λ Η Π Τ Η[/SIZE] και θεωρω μαγικες τις ερμηνειες του και στα 9th Gate, Dead Man, Pirates Of The Caribbean, Secret Window, ενω το Libertine ηταν γενικα απογοητευση…

Aγαπημενο μου τραγουδι του Johny Depp

http://www.sodahead.com/music/hey-johnny-depp/blog-80343/

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Btw, οταν τον εβλεπα πιτσιρικας στο Jump Street
( http://www.youtube.com/watch?v=olqCUeZMJy4&fmt=18 )

ηθελα να γινω τοσο κουλ οσο αυτος. Μετα ομως ειχα την μοιρα να δω σε πειρατικο Mtv το Eyes of a Stranger, οποτε Tate for Idol figure!!!

ο καλύτερος ρόλος του είναι μακράν στο fear and loathing in las vegas.
από τις καλύτερες ερμηνείες ever.και επίσης από τις καλύτερες ταινίες ever.
η σκηνή που ο ραούλ ντούκ λέει “the possibility of physical and mental collapse is now very real.buy the ticket take the ride” με κάνει να ανατριχιάζω.

Στον ‘‘Εφιάλτη Στον Δρόμο Με Τις Λεύκες’’ τον θυμάτε κανείς;:):!:

Ναι ρε εννοειται, που ηταν πιτσιρικας…