Τώρα το είδα τούτο!8O
Κλασσικό παραμύθι και να παίζει και ο Τζόνι μας τον τρελό καπελά??\:D/
Περιμένουμε εναγωνίως!!!:D:D
Τώρα το είδα τούτο!8O
Κλασσικό παραμύθι και να παίζει και ο Τζόνι μας τον τρελό καπελά??\:D/
Περιμένουμε εναγωνίως!!!:D:D
Εμενα μ αρεσε και στην 9η πυλη. Αλλα και στους πειρατες της Καραιβικης ειναι πολυ καλος. Εχω παρει να δω το blow κι ολας. Ειδομεν.
Εγω απογοητευτηκα οταν ειδα οτι θα παιξει και στην Αλικη…Λιγο κουραστικο καταντησε πια αυτο το ζευγαρωμα με Τιμ Μπαρτον, ηλπιζα μετα το Public Enemy να ακολουθησει παρομοιο δρομο και να τον δουμε σε διαφορετικες ερμηνειες απο τα Τιμπαρτονικα.
Αφου του πανε αυτοι οι παραξενοι ρολοι ρε συ.Και με τον Μπαρτον παντα οι συνεργασιες τους καταληγουν σε ενα υπεροχο αποτελεσμα.Εγω πιστευω θα ειναι γαματος στην Αλικη στη χωρα των θαυματων ως καπελας. Γκοου Τζονι γκοου (που θα λεγε και καποιος:p)
Απλα πιστευω πρεπει να δοκιμαστει και σε λιγοτερο καρτουνιστικους/παραμυθιαρικους
ρολους, γιατι ειναι ηθοποιος με δυνατοτητες και ειναι κριμα να πσοφηκει και οι μισες ταινιες του να ειναι τετοιες.
Πιστεύω ότι έχει αποδείξει την αξία του σαν ηθοποιός και θεωρώ ότι κάτι τέτοιοι ρόλοι είναι αυτοί που τον κάνουν αγαπητό και σε πιο νεαρές ηλικίες.Εντάξει,σίγουρα σε πιο “σοβαρές” ταινίες φαίνεται το πόσο καλός ηθοποιός είναι,αφού μπορεί και προσαρμόζει τους ρόλους του πάνω του,αλλά αυτοί οι καρτουνίστικοι ρόλοι είναι που “μένουν”,να το πω έτσι,αν και δεν ακούγεται όπως θα ήθελα να ακουστεί.
Εξάλλου,σε συνέντευξη που είχα διαβάσει πριν από λίγο καιρό,αυτοί οι ρόλοι είναι που του αρέσουν περισσότερο,γιατί τον φέρνουν πιο κοντά στα παιδιά και αυτό του αρέσει,καθώς και αυτός θεωρεί τον εαυτό του παιδί.
Αλλος Τζακσον ?!?
Ας μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα…[-X[-X[-X
Παντως εγω,αν και Μπαρτονικος,ξενερωσα αρκετα(πρωτη φορα) με τρεηλερ αλικης…Πολυ εφετζιδικο,πολυ γυαλισμενο…ο Ντεπ δεν με χαλαει παντως,ακομα και σε μλκιες να παιζει-πειρατες κτλ-,εχει την πλακα του…απλα μην το γ@μησει με τα μπλοκμπαστερ καμια ωρα και ας παιξει και σε καμια παρακμα οπως παλιοτερα…
Ναι αλλά το τρέιλερ είναι μια πτυχή μόνο. Κάτσε να δούμε την ταινία ολόκληρη. Άραγε θα έχει μέσα Helena Bonam-Carter να ολοκληρώνει το απίθανο τρίο που έχουν συνθέσει στις άλλες ταινίες του Μπάρτον?
Κατά τ’ άλλα Edward Scissorhands φυσικότατα. Μια ερμηνεία τόσο δυνατή όσο οι παλιές του βωβού κινηματογράφου…
δεν μπορω ιδιαιτερα Μπαρτον,με πολλα εφε κτλ κτλ…ποσο μαλλον,που ειδα οτι και οι πιο πολλοι χαρακτηρες ειναι ψηφιακοι(αλα γκολουμ)…ναι,οκ,στον ΑΡΧΟΝΤΑ ηταν γαμω,αλλα ενταξ,σε ταινια του Μπαρτον περιμενω κατι πιο προσωπικο,πιο παρακμιακο,πιο σκοτεινο…ο τυπος ηταν συντελεστης σε Nightmare before christmas,εκανε με ιδια τεχνολογια Νεκρη νυφη,που παει και μπλεκει τωρα με 3-d και μλκιες…ειναι και η σφαργιδα DISNEY που με ξενερωνει(DISNEY=περιορισμος νταρκιλας και γκοθιλας οσο δεν παει)…τεσπα,οντως ισως το τρεηλερ να το αδικει,ιδωμεν και εννοειτε αναμενουμε…τον Ψαλιδοχερη τον ειδα πρωτη φορα σε σινεμα(πρωτη ταινια εβερ)…αιωνια λατρεια σε αυτη την εργαρα…
[QUOTE=sofi-k;676401]Απλα πιστευω πρεπει να δοκιμαστει και σε λιγοτερο καρτουνιστικους/παραμυθιαρικους
ρολους, γιατι ειναι ηθοποιος με δυνατοτητες και [SIZE=“4”]ειναι κριμα να πσοφηκει και οι μισες ταινιες του να ειναι [/SIZE][SIZE=“4”][SIZE=“5”]τετοιες.[/SIZE][/SIZE]QUOTE]
:lol: Μουαχαχαχα!!!να δοκιμαστει?Σε τι ακριβως να δοκιμαστει?Ειναι ηδη 46 χρονων και παιζει τουλαχιστον 25 χρονια.Τωρα θα δοκιμαστει?Σε τι παραπανω να δοκιμαστει βρε Σοφι?Και το οτι οι μισες ταινιες (και λιγοτερες βασικα) που χει παιξει ειναι ‘‘μπαρτονικες’’ σε χαλαει δηλαδη?
Εγω ενα ξερω.Η ‘‘Αλικη’’ ακομα δε βγηκε στη μεγαλη οθονη και αρχισατε τη κριτικη. Μη κρινετε απο ενα τρειλερ.Αφηστε να το δειτε ολοκληρωμενο πρωτα κ μετα πειτε γνωμη.
Γνωμη ειπαμε,για αυτο που ειδαμε(και αφου ειναι τρεηλερ,υποτιθετε προιδεαζει για το τι ταινια θα δουμε:wink:)…και αυτο που ειδα εγω με απογοητευσε λιγακι…ιδωμεν…
ελπιζω να ειναι ωραιο και να αλλαξεις γνωμη
Ναι, με χαλαει, γιατι νιωθω οτι υπαρχουν ειδη ταινιων και ρολοι που θα μπορουσε να παιξει με επιτυχια και που θα μπορουσαν να μας “μεινουν” περισσοτερο. Ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του και πρεπει να την σεβομαστε χωρις ειρωνειες.:)
Αλάνια, από Rum Diary του δρ.Gonzo κατέχει κανείς;
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Rum_Diary_(film)
Θα το περιμένω σαν καψούρης όταν με το καλό είναι να βγει στους σινεμάδες…
Δεν ημουν ειρωνικη.
Απλα μου φαινεται οτι εχει δοκιμαστει σε διαφορους ρολους.Εσυ που χεις και το παραπονο,για πες για παραδειγμα σε τι ρολο θα ηθελες να τον δεις.
:p:pΚαι γω ελπιζω,ειμαι μπαρτονικος τερμα,απλα νομιζω πως παραεχει γινει τρεντυς και γυριζει τα παντα στον αυτοματο πιλοτο
Σε μια διαλεγμενη, καλη,εξυπνη, συγχρονη κωμωδια π.χ. (οχι σε στυλ Πειρατων) ή σε ενα συγχρονο δραματικο εργο.
Τεσπα, ας βγει η ταινια και βλεπουμε =)
ο τζονισ πρεπει να ναι ο μονος ηθοποιος που δεν μπορω να τον καταλαβω ευκολα…σε καθε ταινια ειναι σαν διαφορετικος ανθρωπος.