Ταινια σαν το blow που εχει παιξει ο Τζονι Ντεπ δν υπαρχει αλλη!!!
ΑΠΛΑ ΕΠΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ!!!και εργο που βασιζεται σε αληθινη ιστορια…8)
Τι να λεμε τωρα jonny depp τα παντα ολα!!
Αγαπημενο το blow
8O 2 λατρείες μαζί!
Παρόλο που ποτέ δε μου άρεσε η συγκεκριμένη ιστορία με τέτοιους ηθοποιούς δε θα τη χάσω!
Με τα πολλα μαλλια δε φερνει λιγο σε Jim Morrison;:-k
Είμαι ακόμα μεγαλύτερη groupie απ’ όσο νόμιζα, καθώς σύμφωνα με το imdb δεν έχω δει 2-3 ταινίες του μόνο :-s
Για το πολλ, ήμουν ανάμεσα στους δύο Ed και σε δύο Burtonικές ταινίες δλδ αλλά κατέληξα στον Ψαλιδοχέρη γιατί είναι πιο classic και αυτή η φάτσα του δεν υπάρχει απλά.
Mιας και το ανεφερε ο darth…Tο χει δει κανενας αυτο?
Αν οχι αξιζει
Ντεπ κοκκινωπο μαλλι και καμπριο μικρος και καθυστερημενος…
Γενικως εχω βαρεθιε με ολο το σαλο γυρω απο το Ντεπ…Νταξει…Νταξ.
Αλλα το sweeny μ αρεσε πολυ.
Και λιγο κουτσομπολιο…Εκτος του οτι λεγεται οτι ειναι αρκετα…εχμ εχμ…κοκακιας…Λενε οτι στα 80s τριγυρναγε πολυ sunset boulevard και ετσι…Με ποζεραδες και τα τοιαυτα…
Ο DiCaprio είναι ρε μάστορα…
'Οσο για τα περί ναρκωτικών ειδικά την περίοδο που έβγαινε με την Κέιτ Μος ακούγονταν πολλά για το τις ποσότητες που κατανάλωναν. Επίσης σε ένα club (Viper room?) που είχε στην ιδιοκτησία του ο Depp πέθανε από υπερβολική δόση ο River Phoenix, αδερφός του Joaquin και στενός φίλος του Johnny.
Απο υπερβολικη ταχυτητα…σορρυ:D
Κρίμα και είναι γαμάτη ιστορία.Αλλά ναι και μόνο για τους ηθοποιούς αξίζει να την δει κάποιος, τεράστια ονόματα όλα τι να πεις!
Now playing: Nocturnal Rites - Fools Never Die
via FoxyTunes
βασικα και τιποτα ασχετοι να παιζαν αφου την εχει σκηνοθετησει ο λατρεμενος αξιζει να την δεις:p
κ φυσικα αγαπω τον Johny αφου τον αγαπα κ ο Tim
το Ed wood ψηφισα απο το poll αλλα μετα απο πολυυυ σκεψη. με αυτον τον ανθρωπο ειναι πρακτικα αδυνατον να διαλεξεις μονο μια ερμηνεια
εεε νταξ πως ξέχασα τον υπερτιτανομέγιστο Burton…έχεις δίκιο!
Now playing: Iced Earth - Pure Evil
via FoxyTunes
χμ μαλλον φταιει το οτι οταν βλεπεις πλεον σε μια ταινια μαζεμενα τα ονοματα Deep-Carter-Rickman θεωρειται αυτονοητο το οτι στην καρεκλα του σκηνοθετη καθεται ο Burton
μονο αυτο μπορω να σκεφτω για να σε δικαιολογησω
Οπου και να παιζει ο Τζονι ειναι κορυφη :lightsabre:
Το 2010 ο Τιμ Μπαρτον θα κανει ταινια την Αλικη στη χωρα των θαυματων (Alice in wonderland) και ο Τζονι θα κανει τον τρελο καπελα χουχουυ!!! :bounce::razz:=D>:yahoo: ΤΕΛΕΙΟ?
Παρτε μια γευση να πορωθειτε…
http://www.imdb.com/title/tt1014759/
Πάντα αυτοί οι δυο κάτι καλό θα κάνουν:!:
Λες να κάνουν και την ζωή του Michael Jacson;:!:
ed wood ηταν κορυφαιος!
'Οποιος δει Πάμπλικ Ένεμιζ ας ρίξει ένα μίνι ριβιού.
Ειδα εγω,αμα πας στο θρεντ με '‘τι ταινια ειδατε σημερα στο σινεμα’'εχω γραψει 2-3 πραματα…
το blow
Απο τις μεγαλες αντιπαθειες μου