Johnny Winter Live At Greece τον Μαιο

τετοιες συναυλιες στο Ελλαδισταν γινονται μια φορα τα 100 χρονια!
δεν ειναι scorpions!:stuck_out_tongue:

Φοβερός ο Θεός, μακάρι να τον είχαμε δει πριν 10 χρόνια αλλά και πάλι εμένα προσωπικά και μόνο που τον είδα Live στη σκηνή αρκεί. Το πολύ θετικό κατ’εμέ είναι που είχε προσέλευση, φίσκα το Gagarin μπράβο μας, πάντα τέτοια σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Ο κιθαρίστας που ήταν μαζί του είναι ο Paul Nelson από τους πιό γνωστούς session κιθαρίστες και με συγγραφική συμμετοχή στο τελευταίο δίσκο του Winter.

Συγκίνηση. Μου αρέσει που βλέπω αυτή τη λέξη να επαναλαμβάνεται σε περισσότερα posts γιατί περγράφει ακριβώς αυτό που νιώσαμε όλοι χθες.
Και μία ώρα να είχε παίξει αντί για μιάμιση, με δεδομένη την κατάσταση του και το πόσα χρονια ήθελα να τον δώ, πάλι τα ίδια θα έλεγα.
Αυτά που έπαιξε με το slide στο Highway 61 στο τέλος δεν τα ακούμε κάθε μέρα live σε αυτή τη χώρα.

Χάρηκα πολύ και με την μεγάλη προσέλευση. Δεν έχουμε δεί αρκετό blues rock/νότιο ροκ στην Ελλάδα και προσελέυσεις σαν την χθεσινή δέιχνουν πως αν μη τι άλλο υπάρχει κοινό. 8)

Φοβερος ο Johnny!!Μεγαλη εμφανιση απο τεραστιο καλλιτεχνη!!
… bluezlick καλο ειναι ο,τι δεν καταλαβαινεις,να μην το κατηγορεις…και αναλογες blues συναυλιες,εχουν γινει…αν δεν εμαθες,μαλλον εχασες…

σωστος ο six-string-sting κα8ε συναυλια ειναι διαφορετικη,μακαρι να βλεπουμε τετοιες συναυλιες πιο συχνα .
καθε χρονο να ερχονται οι scorps πχ με uli jon roth δεν νομιζω οτι 8α πειραζε κανενα8)

συμφωνώ με six string sting

τι να πει κανενας για τετοια λαιβ…???
απλα να ευχαριστουμε την θεα τυχη που μας δινει την ευκαιρια να απολαμβανουμε τετοιoυς θρυλους απο κοντα, εστω και τωρα 35 και βαλε χρονια απο την περιοδο της ακμης τους…
τι κι αν δεν εβλεπε σχεδον τιποτα, τι κι αν οι αρρωστιες και τα χρονια τον εχουν εξοντωσει αυτος δεν καταλαβαινε τιποτα…
φοβερο λαιβ, θεορατη μορφη επι σκηνης και εγω μπροστα μπροστα να φωναζω και να ενοχλω ολους τους διπλανους μου φωναζωντας “rock 'n roll”…!!!
παρτε και μερικες φωτο…:wink:

Γιατι βρε καμαρι τι σε χαλασε τοοσοο πολυ στους Scorpions? ειναι θετικο να γινονται πολλα κ διαφορετικα live στην Ελλαδα και ειμαστε τυχεροι που μασ δινετε η ευκαιρια να βλεπουμε ζωντανα τετοιους θρυλους.Και ειναι καλο να υπαρχει ποικιλια συναυλιων ωστε ολοι να ειναι ικανοποιημενοι να διευρυνονται οι οριζοντες οσων δεν ξερουν και να μην υπαρχουν ανουσιες γκρινιες & ειρωνιες…

Σακη καιμία φωτο η βιτεακι έχεις?

συντομα θα εχω απο φιλους!:wink:

αλάνι ο παππούς

εχετε δει τον winter να παιζει μπασο?
δειτε αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=bRd0M41Tw3M

Θα μου τα δώσεις με την πρώτη ευκαιρία…