Elpizo na pexei kana believe i all that i bleed kai na min to rixei sta pain…pados sto rockwave pou tous iha dei eihan pexei theika…
http://www.youtube.com/watch?v=gKcQ3qo44p4
Ανατριχιαστε ελευθερα…και το κυριοτερο δειτε σε ποσο καταπληκτικη κατασταση ειναι η φωνη του Mountain King…
Apla gia thn istoria…to 2004 sto Rodon eixe gyrw sta 400 eishthria enw kapou tosa eixe kai thn epomenh sto akoustiko sto An (poios 8imatai na mhn einai strimwgmenos s’ekeino to live??)
Sth 8essalonikh htan akoma pio apokardiwtika ta pragmata afou me to zori na eixe 250 eishthria…
Krima giati kai sta 3 live o Jon eixe dwsei o,ti eixe kai den eixe kai eixe paiksei panw apo 2wro…
As elpisoume oti auth th fora 8a ton timhsei perissoteros kosmos…
Ante na bgei kai to kainourio album!!To deutero de me eixe en8ousiasei alla to prwto JOP htan gamhstero!
Aaa gia opoion endiaferetai na tsekarei merika videakia me Oliva pou den paizoun sto youtube…
einai apo to myspace tou ellhnikou fc twn Savatage, Greek Legion
Εγω!!!
Κοιτα να δεις, δεν θυμαμαι και ανατριχιαστικες λεπτομερειες. Το μονο που θυμαμαι ειναι πως οταν μπηκα μεσα (ισως και να ειχα φτασει λιγο νωρις) δεν ειχε ιδιαιτερα πολυ κοσμο. Κατα τη διαρκεια του live ημουν 2η σειρα και η αληθεια ειναι οτι δεν εδινα και μεγαλη σημασια στο τι γινοταν πισω μου αλλα δεν νομιζω πως ηταν 400 ατομα…:-k Και μια φιλη μου που ηταν λιγο πιο πισω ανετα ηταν απ’οτι μου ειπε. Εκτος και αν ειχαν στριμωχτει γυρω-γυρω και μας ειχαν αφησει την αρενα, τι να σου πω! Τεσπα, επειδη δεν ξερω ποσα εισιτηρια ειχαν κοπει δεν παιρνω ορκο για τον αριθμο αλλα μου ακουγονται παρα πολλα τα 400…
Για την ποιοτητα του live δεν το συζηταμε. Ο Oliva Θεος (αλλωστε ολο για αυτον μιλαγε:p ) αλλα και ολοι οι υπολοιποι με πολυ κεφι. Οντως ειχαμε περασει πολυ καλα τοτε…
:x Παιδες, ειναι didi (ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ) 25 ευρα. Παααλι καλα που δεν ζητανε 35(αν και θα τα δινα).
ε κατσε ρε συ…Ετσι οπως τα εχουν κανει 25 δεν ειναι πολλα να δεις τον πονοκεφαλο του Oliva…Μην τρελαθουμε κιολλας…
Ανετα πας σαββατοβραδο…στη χειροτερη εξοδο σου χαλας παραπανω…
Aυτο τα ειπε ολα…
καλημερααααα…
PS
- απο setlist γνωριζει κανεις??
- στο myspace των pain ανεβασαν χτες 5 νεα κομματια, μια χαρα τ’ακουσα…
Ναι ρε μεγαλε, ισα ισα και πολλα παραπανω δινω για τον χοντρο…εννοειται οτι οπως εχουν γινει τα πραγματα, μια χαρα ειναι η τιμη…απλα γενικοτερα ΜΙΣΩ ΤΗΝ DIDI MUSIC!
Πάντως εγω για jon oliva εδινα ανετα και σαρανταρι (χωρις να δικαιολογειται εννοειται). Μιλαμε για θρυλο.
Με εντυπωσιαζει επισης η πολυ καλη σχεση με το ελληνικο κοινο. στοΑΝ στο ακουστικο show γινοταν χαμος! ανατριχιαστικα συγκινητικο κλίμα. αν ενδιαφερεστε τσεκαρετε:
Αυτα ειναι, ανατριχιασα.
Μe 2. Τέλειο. Δεν είχα πάει ο βλάκας. 6 χρόνια έχουν περάσει από το Σπόρτινγκ, δεν τον χάνω φέτος!!!
Κλαμααααα, ανατριχιασα πραγματικα :? Μια απο τις συναυλιες στις οποιες δεν ειχα μαζι μου φωτογραφικη μηχανη και Φ-Υ-Σ-Ι-Κ-Α την καταευχαριστηθηκα. Ευχαριστω για τις αναμνησεις Κομη!
Sorry…my bad!
Ξαναγραφω το setlist του 2004 στο ΡΟΔΟΝ και soon θα γραψω και αυτο της περσινης περιοδειας
All the Time
Gutter Ballet
No Escape
Hounds
Jesus Saves
Tonight He Grins Again
Guardian of Forever
Nowhere to Run
Father, Son, Holy Ghost
Alone You Breathe —> http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=25176179
Thorazine Shuffle
Ghost In the Ruins
The Dark
People Say
Walk Alone
Believe
City Beneath The Surface
The Dungeons Are Calling
Sirens
Power Of The Night
Hall of The Mountain King
Το site της Didi το λάιβ της Αθήνας το έχει στις 11/5, αντί για τις 10. Γνωρίζει κανείς κάτι επ αυτού?
Οντως, αλλα στο site των Jon Oliva’s Pain λεει 10 Αθηνα…ε θα βγουν καποια στιγμη εισητηρια, θα μαθουμε.
Πήγα χθες, αλλά το σπίτι δεν είχε φέρει ακόμα. Δε ξέρουν πότε θα ξεκινήσει η προπώληση.
Tωρα στο site της ντιντι λεει 10 Αθηνα και σε ενα Blue Stage-πρωην γαλαζιο…Τειν’ τουτο ρε παιδες?
Το σάιτ του γκαγκάριν τους έχει στις 11/5 πάντως :-k
Παιδια αλλαξε ο χωρος για Αθηνα και η συναυλια θα γινει 10 του μηνα!
Εγω ενα Γαλαζιο ξερω στην Αθηνα και αυτο ειναι στα μερη μου στο Καλαμακι κατω στην παραλια…βασικα αν περασω απο εκει θα κοιταξω να δω αν εγινε Βlue Stage…
Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας ενημερωσει!
Στον Άλιμο υπάρχει το Blue, αλλά αυτό είναι καφετέρια:?
ΘΕΛΩ LIVE TO BELIEVE
ΘΕΛΩ LIVE TO BELIEVE
ΘΕΛΩ LIVE TO BELIEVE
ΘΕΛΩ LIVE TO BELIEVE
ΘΕΛΩ LIVE TO BELIEVE
και πολλα αλλα.
Σαβατατζ ρε μονια.