Axx, εκεί θα μαι πάλι όταν φτιάξει ο καιρός
Γαλάζιο έχει εδώ κοντά μου, στον Αγ Ελευθέριο. Είναι ουρανοξύστης και λειτουργεί σαν πίστα κτλ Λες? Συναυλίες στο Αθηνών Αρένα εχουν γίνει. Δεν είναι απίθανο…
Axx, εκεί θα μαι πάλι όταν φτιάξει ο καιρός
Γαλάζιο έχει εδώ κοντά μου, στον Αγ Ελευθέριο. Είναι ουρανοξύστης και λειτουργεί σαν πίστα κτλ Λες? Συναυλίες στο Αθηνών Αρένα εχουν γίνει. Δεν είναι απίθανο…
Αν και δεν έχω πάει, νομίζω ότι είναι αυτό που λέει ο manos στον Αγιο Ελευθέριο. Μου έχουν πει ότι ήταν πρώην πιστα και ότι είναι κάπου κοντα σ’εκείνη την περιοχή οπότε…:-k
Το Γαλαζιο ειναι σιγουρα πιστα. Ομως εκει διπλα φαινεται οτι υπαρχει ενα Blue Live ή κατι τετοιο.
Το Blue Live είναι ένας χώρος 1800 ατόμων στα Πατήσια , Καυτατζόγλου 46 , κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού «Αγ. Ελευθέριος». Διαθέτει super ήχο, φώτα, φοβερή σκηνή με 100% ορατότητα από παντού, εύκολη πρόσβαση, parking 300 θέσεων, Α.Μ.Ε.Α. και κυρίως λογικές τιμές!!!
Apo to http://www.irisart.gr/cgi-bin/calendar/index.cgi?mm=01&yyyy=2008
Μακαρι να ισχυουν αυτα και κυριως το παρκιν.Απόσο ξερω ειναι ωραιός χώρος.Απο κατι φιλους που επαιξαν λαιβ εκει.
Όπως είχα υποσχεθει παραθέτω κι ένα χαρακτηριστικό setlist της περιοδείας των JOP για το “Maniacal renderings”. Το συγκεκριμένο είναι από το Βέλγιο στο Pestpop Festival αλλά πάνω κάτω τα ίδια πάιζανε στις headline συναυλίες.
Από σειρά αυτό που θυμάμαι σίγουρα είναι ότι ανοίγανε με Warriors(!!) και Sirens και τα υπόλοιπα είναι με τυχαία σειρά
Από το Maniacal παίζανε
Through the eyes of the king
Maniacal renderings
Push to the limit
End times
Evil Beside You
The answer
Timeless Flight
από το Tage Mahal μόνο το All the Time
και τα υπόλοιπα από SAVATAGE ήταν τα εξης
Gutter Ballet
Edge of Thorns
Hall of the Mountain King
κι ένα τεράστιο Streets “medley” (τι medley δηλαδή, σχεδόν ολόκληρα τα έπαιξε όλα) με
Streets
Jesus saves
Tonight he grins again
Strange Reality
A little too far
New York City don?t mean nothing
Ghost in the ruins
Heal my sou
Agony and ecstasy
If I go away
Somewhere in time
Believe
Απ’όσο ξέρω σε μερικά live άλλαζε λίγο το setlist και είχε και μερικές ακόμα SAVA- εκπλήξεις όπως τα
24hrs Ago
Chance
Stare into the Sun
Αντε να δούμε φέτος τι καλο θα μας φέρει ο “θείος”…8)
8O 8O 8O 8O 8O
Στο Blue Stage οριστικά το λάιβ:
Από το site της Didi…
[B]
"Τις εμφανίσεις των Jon Oliva’s Pain σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα ανοίξουν οι NEED.
Ενα σχήμα που μας είναι ιδιαίτερα γνώριμο από πολλές εμφανίσεις (πρόσφατα με τους CANDLEMASS) και αυτό τον καιρό τελειώνει τις ηχογραφήσεις για το δεύτερο δίσκο τους."
[/B]
Α,επίσης ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη του Oliva στο Brave Words & Bloody Knuckles…
“JON OLIVA - ?I?m Going To Phase Out A Lot Of The SAVATAGE Standards People Have Heard Me Play For The Last 20 Years”
Posted on Sunday, April 20, 2008 at 10:25:21 EST
In a recent interview with BW&BK, JON OLIVA’S PAIN / SAVATAGE frontman Jon Oliva discussed the planned setlist for the upcoming tour in support of the new JOP album, Global Warning:
?I?m going to phase out a lot of the Savatage standards that people have heard me play for the last 20 years," Oliva reveals. "I?m not going to phase out the amount of Savatage material being played, but I?m going to do more obscure material and the more interesting stuff. We?re going to do ?Chance? in its entirety this year, for example, we?re going to do ?Twisted Little Sister? which I haven?t done since the early ?80s. We?re doing ?When The Crowds Are Gone? this year instead of ?Believe?. I think we?re doing six songs off the new album, a couple off the last one (Maniacal Renderings), and the rest of the set is going to be made up of obscure Savatage songs. There are songs I have to play, like ?Hall Of The Mountain King?, but I?m going to mix it up a bit. We?re even goinng to do a Doctor Butcher song on stage this year.?
The Doctor Butcher song in question is ‘Don’t Talk To Me’, featured on the band’s debut."
:rockon:
οποιος περναει απο 3 γεφυρες στον κηφισο σιγουρα θα εχει δει διαφορες αφισες με αλβανους τραγουδιστες …ολα τα live εγιναν στο galazhio !!!ειναι το ιδιο μερος μ αυτο π θα γινει το live του oliva.:lol: :lol: :lol:
Πωπω θα θέλα παααααρα πολύ να ξαναδώ Savatage,αν και πλέον κατατάσσω αυτή την επιθυμία στους ευσεβείς πόθους…Δε μου έφτασαν ούτε καν οι 2 φορές που τους είδα…
Από την άλλη οι Pain νομίζω θα είναι απλώς μισή χαρά…ή και λιγότερο
Χελοου παιδες! Ξερει κανεις κανα πιο συγκεκριμενο setlist απο τις εμφανισεις τους μεχρι τωρα?
Να ενα που επαιξε πριν κατι μερες
Sirens
Unusual
Hounds
Through the eyes of the King
Gutter Ballet
Maniacal Renderings
Firefly
Befor i hang
Add the cost
Jesus Saves
Tonight he grins again
Hall of the Mountain King
O to G
Believe
Chance
Χωρις σωστη σειρα τραγουδιων λεει αυτος που το ποσταρε…
Ωχ, ωχ, ωχχ… Αν και λιγο μικρο μου φαινεται…
Ετσι ρε αυτα ειναι! Ευχαριστω για την βοηθεια…
Παιδια και μενα μου φανηκε πολυ μικρο γιαυτα που συνηθιζει να παιζει…
Πιστευω και ελπιζω εδω να παιξει πιο πολυ!
Εχει ωραια πραγματα μεσα και αυτο παντως…
Θα δειξει σε 9 μερουλες!
Για δείτε λίγο και αυτό για πιο “επίσημη” πληροφόρηση!8)
Υ.Γ.Αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όλο και καμιά εκπληξούλα παραπάνω θα έχει για εδώ μιας κι έχει και καιρό να μας έρθει…
Μια ευγενική προσφορά που “υπέκλεψα” από ένα συνάδελφο forum για να διευκολυνθούμε όλοι όσον αφορά στο live της Αθήνας…
Καλημερα. Το σετλιστ απο τη συναυλια της Βιτσεντζα στις 2/5. Μια σημαντικη προσθηκη και συνολικα 18 τραγουδια.
[SPOILER]Jon Oliva’s Pain setlist:
μμμ…
θα ηθελα κατι παραπανω απο 83-87 ειναι η αληθεια…anyway παντως εχω παρει εισητηριο με το που βγηκαν,ειναι και κοντα στο σπιτι μου το μερος,μια χαρα!!
“Far…away In a land caught between Time and space Where the books of life lay…”
Έστειλα και για το meet and greet για να δούμε :papas: :papas: :papas: :papas: :papas: