Jon Oliva's Pain Live In Greece

Υπάρχει κάποια πληροφόρηση τι ώρα θα βγει στη σκηνή ο Jon και πόσο θα έχουν στο ταμείο τα εισιτήρια;

Wow!!!Αυτα ειναι!!!

E και κανά when the crowds are gone, strange wings δε θα μας χάλαγαν… :wink:

Τα τραγούδια από τις 2 τελευταίες δουλειές των pain δεν τα ξέρω καλά αλλά τέσπα. 8)

Ξέρει κανείς πόσο θα έχουν τα εισιτήρια από ταμείο;

Δυστυχώς δεν κέρδισα στο meet and greet :? :? :? :? :frowning: :frowning: :frowning: αλλά κέρδισε ο κολλητός μου οπότε θα του πασάρω “λίγα” εξώφυλλα για τζίφρες … :P:P

Τα ψιλό σπάνε τα 2 τελευταία :stuck_out_tongue: :wink:

Μου φαίνεται κατά τις 10 θα βγει ο μεγάλος…Τώρα απ’όσο έχω ακούσει δε νομιζω να αλλάζει η τιμή προπώλησης στο ταμείο.

ξέρει κανείς αν εκεί που γίνεται το live θα έχει και κάποιο βεστιάριο, κάτι για τα ρούχα κι έτσι ??? :roll:

25 έχουν κ στο ταμείο, πήρα τηλ. κ ρώτησα…

Ωπα κατσε.

Κουλο κι ευχαριστο. Θα προτιμουσα να χωνε και το ομωνυμο του δισκου… και κανα Hard For Love!! (το refrain του οποιου παραδοχως θυμιζει εντονα Kiss).

ρε angmar λες να παίξει μετά να σκάσει ο oliva σε κάνα texas - wizard ??? :-k :-k

Θα τον ρωτησω οταν μπει στο msn!

Που να ξερω ρε συ;:lol: Εξαρταται απ το αν θα φυγει στα καπακια για Σαλονικα. Που λεει ο λογος, μπορει να χει ερθει κι απο σημερα.

Την αλάνθαστη διαίσθησή σου ρώτησα :stuck_out_tongue:
( α και καμιά πληροφορία ξες τώρα:P)

Αν τον δεις στο msn στειλτου χαιρετισματα…:lol: :lol: :lol:

παιδια κερδισα κ εγω στην κληρωση κ εχω απορια μπορω να παρω αλλο ενα ατομο μαζι μου???

Δυστυχώς όχι, κάθε νικητής μπορεί να πάρει μόνο τον εαυτό του στο meet n greet :slight_smile:
Διαφορετικά, θα σημειωνόταν.

Καλά να περάσεις :slight_smile:

Ζήσαμε μεγάλες στιγμές σήμερα, περισσότερα από αύριο :slight_smile:

setlist

Αηδια καταντησαμε :lol: :lol: :lol: Ουτε που φανταζομουν οτι στα 35 μου θα εκανα stage diving ξανα χαχαχαχα. Αξιο αναφορας το γεγονος οτι δεν εχω ξαναδει συναυλια να τελειωνει με τον κοσμο να ανεβαινει στη σκηνη για να δοξασει ΟΛΗ τη μπαντα!

Ο Αρχοντας μας εβγαλε τα κεφαλια και μας γυρισε χρονια πισω, παιζοντας σχεδον δυο ωρες χωρις σολο και πολλα μπλα μπλα. Το Crowds ηταν ο,τι ακριβως ηθελα για “εξτρα” σε αυτη τη συναυλια και το γεγονος οτι δεν περιμενα να το ακουσω, το εκανε ακομα πιο συναισθηματικο.

Φοβερη βραδια, τρομερα συναισθηματα. Hounds, Tonight he grins, Sirens, Hall, πεθανα!

Υ.Σ.: Αν δουλεψουν λιγο αυτον τον χωρο, θα γινει ζεστο κλαμπακι. Αλλα εκει εκανε το γλεντι του γαμου ενας φιλος, συνεπως τον εχουν για “παντος τυπου εκδηλωσεις”. Καθισα σε δυο σημεια, αριστερα και δεξια της σκηνης, ο ηχος ηταν μια χαρα. Εχω ακουσει πολυ χειροτερα πραγματα σε “επαγγελματικους” (ο Θεος να τους κανει) χωρους.

Κλασσικά ο Guardian, σε όποια συναυλία πάει, ninjarei setlists. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

κι εγώ να ψάχνω για setlist :stuck_out_tongue:

από την άλλη λογικό ήταν χωρίς κάγκελα να ανέβει ο κόσμος πάνω στο τέλος

O:) O:) O:) O:) O:)