Jon Oliva's Pain Live In Greece

Πείτε εντυπώσεις καλέ! Έμαθα τα δώσαν όλα ε? Και τι σετλιστ ήταν αυτό γαμώτο:( Άκουσα λίγο από τις νότες του When The Crowds Are Gone και του Mountain King:(

Next time for sure, I hope…

Τα έσπασαν όλα πολύ κέφι ο oliva όλο χαβαλέ και πλάκες, dax το set το είδες :stuck_out_tongue:
και η υπόλυπη μπαντα πολύ ορεξάτη κατεύεναν και στο σκαλη ανάμεσα απο τη σκηνή και το κοινω να σολάρουν κ.λ.π.
ο ήχος μου φάνηκε καλός αλλά περιμένω και άλλους να πουν γνώμη … :stuck_out_tongue:

BTW thx για το το εισιτήριο μαν :thumbup: :thumbup: :thumbup:
πως έγραψες στα αγγλικά ???

Φοβερές ανατριχίλες όταν ακούς μερικά από τα καλύτερα τραγούδια που έχει βγάλει η μουσική μας κατά τη χρυσή της περίοδο. Ανατριχίλες ε, όχι αστεία! Και ο Oliva φανταστικός, πέραν των προσδοκιών.

Παίξαν και when the crowds are gone που δεν παίζαν στις προηγούμενες για πρώτη φορά εδώ και χρόνια!

Τα λόγια είναι περιττά!

Μπράβο και στους need. Ένα από τα πιο αξιόλογα ελληνικά groups.

[SIZE=“5”]MADNESS REIGNS!!! IN THE HALL OF THE MOUNTAIN KING!!![/SIZE]

υ.γ.:Μου το χρωστούσαν να ακούσω το Gutter Ballet. Από τότε στο sporτιng που δεν πήγα. Respect σε μια από τις σημαντικότερες φιγούρες του metal…

Τπτ ρε!:slight_smile: 8) Καλά πρέπει να πήγα. Ελπίζω να το πέρασα, να άξιζε κάτι που έχασα το λάιβ.:stuck_out_tongue:

το crowds δεν ήταν να το παίξουν …
το ζήτησε μαι κοπέλα στο meet and greet :wink:
(αν δεις στο setlist είναι με μαρκαδόρο γραμμένο :P)

:papas: :papas: :papas:

Ω ρε γαμωτο πρεπει να ηταν φοβερα.Την επομενη φορα freedom θα ειμαι και εγω μαζι.Δεν ξαναχανω τον αρχοντα.

Απιστευτο Live!Γουσταρα παρα πολυ!
Παντως σχετικα με το Crowds,δεν το ζητησε καποιος στο meet n greet και μαλιστα το παιζαν και στο soundcheck που ηταν πριν το meet…
Τωρα για το Jon τι να πει κανεις…?τα εδωσε ολα αν και τραυματισμενος!
Επισης να πω οτι το κοινο ηταν απτα καλυτερα που εχω δει…στα Savatage δεν εχανε στιχο και ο χοντρουλης το γουυσταρε αυτο και φαινοταν!
Αντε ελπιζουμε να ερθουν ξανα συντομα!!:slight_smile:

Mωρέ καλό το κοινό, αλλά λίγο…

Τραυματισμένος? Τι είχε?

Reunion κάντε ρε. Αφήστε τον πόνο, τους σαιμπίριαν, τους κύκλους και τα συναφή υποκατάστατα!

Με ένα μπαστούνι ήταν συνέχεια αλλά μήπως ήταν και λόγω όγκου κιλών … ???:-k :-k

Κι εγω αυτο φανταστηκα απο την πρωτη στιγμη. Καθε φορα που τον βλεπω ειναι και πιο χοντρος, αν το εβλεπε ο Σχορτσιανιτης θα θεωρουσε φυσιολογικα τα κιλα του και δε θα πηγαινε στην κλινικη στο εξωτερικο! :smiley:

rofl :P:P

βάλε και κάπνισμα πολύ φαΐ πολύ ποτό και 48 χρόνια …
δεν τον βλέπω καλά για πολύ καιρό ακόμα … :? :? :?

Αντε ρε φουστη μου, ποτε θα τους πετυχω να παρει η ευχη…

Φοβερή συναυλία, πολλές ανατριχίλες, πώρωση, τραγούδι, κραυγές! Ήθελα πολύ να τον ξαναδώ τον Jon μετά από 6 χρόνια, και με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.
Σε όλα τα Sava κομμάτια γινόταν της τρελής και κυρίως στο “Hall…” βέβαια…
Πραγματικά θα είναι πολύ κρίμα αν δεν ξαναδούμε τους Sava μία τελευταία φορά μαζί!!! :frowning:

[SIZE=“4”]O ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ KANONIKOTATA[/SIZE]

τι ηταν το χτεσινο ρε παιδες???

απλα respect,o Mοuntain KING συνεχιζει να εχει την χαρακτηριστικη φωναρα του,και συνεχιζει να ειναι τελιως mad:!: :!: :!: OΙ ατακες του σε μερικες στιγμες ηταν ολα τα λεφτα :lol: -Επισης πολυ καλοι οι μουσικοι της μπαντας του και πολυ cool τυποι!
Madness reigned χθες λοιπον και φυγαμε ολοι ευχαριστημενοι στο τελος! :slight_smile: :slight_smile:

οτι και να πει κανεις για το χτεσινο 8α ειναι λιγο,οποιος εινα φαν των savatage και δεν ηρθε εχασε μια απο τις καλθτερες συναυλιες.

εχει κανεις το live απο rodon το 96:(

Μεγαλη εμφανιση…τι να λεμε τωρα!!!:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Τα γεγονοτα όπως ειχαν:

1. Jon Oliva “the Sava mastermind” δηλαδή ό,τι καλυτερο έχει βγάλει η δύση στον χωρο

2. 15 μονο ευρωπαϊκές εμφανίσεις φετος, μεταξυ των οποίων και η Θεσσαλονίκη!!! (η κωλοπετινιτσα δηλάδή), πολυ μεγάλη η τιμη που μας εκανε

3. 25 euro μονο το εισητηριο

4. 'Αψογο το νεο album global warning!

Το αποτελεσμα πoιο ήταν: 200 το πολυ θεατές παροντες!!!. εχει κανεις να σχολιασει τιποτα??? (αφήστε τα περι εξετασεων, και εμεις τα περασαμε ως φοιτητες και πηραμε το πτυχιο και με αριστα)

Ο Oliva ένας συγχρονος τραγωδός που μεσα απο την μεταλλικη μουσικη παραφροσυνη του μας οδηγει στην εξιλεωση, με φωνητικα σε αψογη φορμα και με κομματια οπως: sirens … gutter… chance… believe…jesus saves?..hall of the mountain…when the crowds…hounds…unusual… global warning…slipping away…tonite he grins… και λοιπα, που κάποτε ειχε δηλωσει για το ποιόν των ελλαδιτων οπαδων, τι να πω… είμαστε για γελια ή για κλαματα?
Παντως εγω όπως σε καθε συναυλία το απολαμβανω με ολη μου την ψυχη…τωρα θυμηθηκα το καλοκαιρι το δραμα των Rage Στην Δραμα. οι καυμενοι πρωτη φορα πρεπει να παίξαν μπροστα σε 30 άτομα κοινο…¨ημουνα εγω και κατι κολλητοι και παλιοι συμφοιτητες, εγω στο κεντρο της αρενας μονος μου και όταν χτυπιοταν ο Victor με τα ριφακια του και τα solo του και (να μην υπενθυμισω εδω οτι ειναι ο πιο βιρτουοζος κιθαριστας αυτη τη στιγμη) έκανα 5 βηματα αριστερα ή πισω για να βρω καπιον να σκουντησω και να χτυπηθω!!!
τελως παντων εγω το σε καθε περιπτωση το απολαμβανω… το να βλεπεις prive τους Jon Oliva ή τους Rage είναι ότι καλυτερο προσωπικα…αλλα απ’ ό,τι βλεπω δεν θα κρατησει για πολυ, και στην ΕλλαDa θα περιοριστούμε μονο σε καλοκαιρινα φεστιβαλ και στην θεσσαλονικη τα μεμονομενα λαιβ θα εκλειψουν…σε κατι καλοκαιρινα φεστιβαλ όπου πρεπει να παμε και να χτυπησουμε ΚΑΡΤΑ…αληθεια φετος που θα την χτυπησουμε? εγω λεω να μαζεψουμε λεφτα να παμε Judas priest ή στους maiden?.. α όχι αφου θα παμε να δουμε τους metallica στην βουλγαρια!!! :frowning: …ρε συ αυτος ο DIO ζει? αν ειναι να μαζεψουμε λεφτα για του χρονου. Παιδια δεν ειναι ετσι τα παραγματα… η φιλοσοφια ειναι η εξης …παω σε μια συναυλια να περασω καλα , να πιω τις μπυρες μου, να δω κατι διαφορετικο, και αφου δω το διαφορετικο, να δω παλι και τους maiden και ολα τα ιερα τερατα…ειναι σαν να βγαινεις ενα βραδυ σε ενα ροκαδικο μονο που εδω τους ακους λαιβ και οχι να παω να δω καποιους επειδη ειναι παππουδες σαν μουσειακο στοιχειο, να προλαβω δηλαδη να τους δω πριν πεθανουν βαζοντας ετσι λαθασμενες προτεραιοτητες, εγω στους saxon π.χ. εχω παει αμετρητες φορες ακομα απο το monsters of rock, το πρωτο που ειχε γινει στον πειραια.
Το clubaki to Liebe παντως ηταν αψογο, ζεστο, με καθαρες τουαλετες, ειχα να παω καμμια 10ετία, νομιζω το 199κατι στους Angra. Α τωρα που ειπα Angra, παρακαλω ενημερωστε αυτη την Big Star Promotions η οποία ειναι η καυμενη Big Star Fiascos (εννοω απο προσελευση κοσμου) να μας φερει τον Andre matos να τον δουμε live prive…!!! :wink:

Γιατι οπως εχουν πει οι μεγαλοι Ελληνες πρωπατορες μας: λαος που δεν ξερει την ιστορια του, δηλαδη που δεν εχει παρει μαθηματα απο αυτη, ειναι καταδικασμενος να την ξαναζησει ή οπως μας λεει και ο ΟΛΙΒΑ: the future couldn’t last, we’ ve nailed it to the past, with every word a trap that no one can take…

Θεσσαλονίκη, αφού ζήτησε συγγνώμη επειδεί δεν θα μπορούσε να σταθεί όρθιος είπε ότι είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του και έπεσε.

Προς beanbanni:

Λογικο μ ακουγεται για τα 15 dates. Εαν ο Ολιβα αποφασιζε να βγαλει παλι τους ‘‘Sava’’ απ το ψυγειο, θ’ ακολουθουσαν περιοδειες μεγεθους αντιστοιχου με αυτου των Trans Siberian. Κι εδω που τα λεμε πιστευω πως περισσοτερο εκει κολλαει, μιας και τα προς το ζην στη παρουσα φαση τα βγαζει. Νταξ, δε μπορω να πιστεψω οτι οι ‘‘Pain’’ πουλανε περισσοτερο. :stuck_out_tongue: Το live παντως μ αρεσε πολυ, αλλα δεν εκοψα και φλεβες. Προσωπικο γουστο, αποψεις, πεστο οπως θες. By the way, o LaPorte αποδειχθηκε μεγαλος παιχταρας, το στυλακι του (κιθαριστικα) ειναι κοντα σ αυτο του Κρις.

Επισης οι Savatage (δυστυχως) ειναι / ηταν μεγαλο κολλημα και οι ξενερες που χω φαει τα τελευταια χρονια ειναι ουκ ολιγες. Δηλαδη ωραιος ο Ολιβα, μ αρεσε πολυ και το πρωτο προσωπικο του, προσφατα ακουσα και το τριτο και τελικα δεν ηταν κακο, αλλα μη λες μεγαλα λογια επειδη καταλαβαινω στο 100% οποιον δεν ηθελε να παρευρεθει.