Priest χθες, καταπληκτικό σετ λιστ χωρίς καμία κοιλιά, δυνατός καθαρός ήχος, με φοβερές κιθάρες, ο Ρομπ θεός, κουράστηκε προς το τέλος και η φωνή δεν ακουγόταν καλά στα τελευταία κομμάτια .
Ο κόσμος σε νούμερα μου φάνηκε πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με Manowar, ίσως πιο αραιά λίγο, διασκέδασε και ζεστάθηκε για τα καλά εν όψη του σημερινού.
Cradle που προλαβα είχαν ήχο καμπάνα, ωραίο σοου, αλλά μου φάνηκε πραγματικά ότι ο ήχος ήταν λίγο πιο δυνατός από ότι έπρεπε (ή αυτό ή γέρασα και με κουραζουν πλεον οι κραυγές του Dani:).
Μια όμορφη μεταλλική βραδιά, Heavy metal Judas Priest style όπως είπε κι ο θεός και φύγαμε για Maiden.
Release, μπράβο. Δείχνετε ότι σέβεστε τον πελάτη. Μακράν η καλύτερη οργάνωση στην Ελλάδα. Ανθρώπινες συνθήκες παντού, προσωπικό, κλπ
Κόσμος λιγότερος από τους Manowar, σαφώς, αλλά πολύ πιο ζωηρός στους Priest.
Δε θα κρίνω εγώ τους CoF, αλλά δεν την πάλεψα με την καμία.
Judas Φακιγκ Priest…
Καλός ήχος ειδικά μετά από τα πρώτα κομμάτια. Σετλιστ ονείρωξη, που αν το βλέπαμε πριν είκοσι χρόνια, πιθανόν οι μισοί να μη γυρίζαμε ποτέ σπίτι. Και εδω ακριβώς είναι το θέμα…
Του παλ’καρ’ δε μπουρεί. Δεν είναι ντροπή. Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τον metal god; Αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος, ειδικά με τέτοιου είδους φωνές, που πάτησαν απάτητες κορφές και προσέφεραν ανατριχιαστικές εμπειρίες. Στο victim of changes, ομολογώ ότι ανατριχιασα και χτες. Αλλά μετά ο τιτάνας Rob έσβησε…
Μάλλον η τελευταία φορά που είδα priest. Γεύση θετική αλλά με αυτόν τον αστερίσκο.
Nα πούμε λίγο για Richie, ε; Το παλικάρι αυτό κατάφερε να υποκαταστήσει (προς Θεού, όχι αντικαταστήσει) το μεγαλύτερο κιθαριστικό δίδυμο του μέταλ. Πρώτη μούρη πλέον στο συγκρότημα με τις ποζεριες του, την αλληλεπίδραση με το κοινό, αλλά και με εκπληκτικό παίξιμο, φοράει τη φανέλα των Priest, σαν να ήταν πάντα εκεί…
Οι priest περιοδεύουν απ’ τις 31 Μαίου μέχρι και σήμερα και η περιοδεία ολοκληρώνεται 7 Αυγούστου στο Βέλγιο.
Παίζουν σχεδόν ανά δεύτερη μέρα σε διαφορετική χώρα, δίωρες παραστάσεις. Ο Metal God δεν είναι άνθρωπος,είναι Θεός.
Είναι πολύ βαρύ το πρόγραμμα ακόμη και για αυτόν,είναι λογικό να σπάει η φωνή του σε διάφορα σημεία.
Για μένα έπρεπε να είχε παραπάνω ημέρες ξεκούρασης ανάμεσα στα live.
Κάτι σχόλια ξόφλησε κτλ. είναι ντροπή να γράφονται.
Βλέποντας το σετλιστ εδώ έφαγαν το rocka rolla , αν γνωρίζει κάποιος το λόγο;
Σύμφωνοι, μήπως τότε όμως προοδευτικά οι τιμές των εισιτηρίων τους να μειώνονται ανά ημερομηνία, μιας και το πακέτο που θα πληρώσεις τελευταίος δεν ανταποκρίνεται στα standards του πακέτου που πλήρωσε ο πρώτος;;;
μεγάλε, αμα χαμηλώνεις τα κομμάτια τόσο στο κουρδισμά… δεν είναι δύσκολα. Θεός, αλλά μην εθελοτυφλούμε. Klaus και θείος Rob, τα ψιλοφάγανε τα ψωμιά. Scorpions ΒΑΡΙΑ αλλη μια. Judas καλό θα ήταν να μην κάνουν άλλη. Η αν μπορεί, αλλη μια έτσι, άντε χαλάλι …προς τιμήν τους αλλάζουν το σετλιστ αρκετά πάντως.
Ρε σεις οκ ο χαλφορντ δεν μπορεί, αν και δεν ήταν τόσο τραγικός όσο λέτε κατά την άποψή μου. Σίγουρα από ένα σημείο και μετά δεν άντεχε αλλά με τέτοιο σετλιστ και χωρίς διακοπές πόσο να αντέξει.
Άσχετα από όλα αυτά αν δημιουργούν τέτοιο παλμό, τουλάχιστον εκεί μπροστά που ήμουν, δε χρειάζεται να κάνει και πολλά ο χαλφορντ. Εγώ πέρασα απίστευτα και δεν το περίμενα με τίποτα.
Στο τέλος μου ήρθε να βάλω τα κλάματα όταν άρχισα να σκέφτομαι πως μπορεί να ήταν και η τελευταία φορά. Οπότε όσες φορές και να έρθουν είτε tribute band είτε αρπαχτή είτε δεν ξέρω και γω τι εγώ ευγνώμων θα είμαι.
ρε μανουλά είναι στο να κάνει σοου. Δεν είπε κανείς για το σοουμανσιπ. απλά πρέπει να μπορείς και να πας το γράμμα. Είναι σαν να σαι ο γκουσγκούνης, καληώρα, θεοσχωρέστον και να έχεις πρόβλημα. Σούρ σε γουστάρουν όλοι, αλλά …