Γαμησανε!
Που και που πάντως δεν άκουγα και τόσο καλά τον Χαλφροντ εκεί που στεκομουν . Να ναι ιδέα μου ;
Πάντως έκανε ένα σερί από Freewheel μέχρι Green Manalishi που έβλεπα τους θεούς επί γης . Μετά μου φάνηκε κουράστηκε λίγο ο metal god ή απλά κάτι είχε ο ήχος στο σημείο μου
Όπως και να έχει γαμησανε όντως . Και ωραίο σετλιστ , άκουσα και κάποια που δεν είχα ξανακουσει . Ανατριχιλα με touch of evil , sentinel , hell patrol καύλα
Όντως η φωνή του Halford κουρασμένη σε σημεία έκανε μπαμ αλλά σε γενικές γραμμές στάθηκε σε μια χαρά επίπεδα τηρουμένων των αναλογιών.
Στα δια ταύτα ε σπει ραν. Το set list ήταν εξωφρενικά καλό (εδω έπαιξε hell patrol τι να λέμε τώρα). Για μένα η κορυφαία πριστ εμφάνιση από τις 4 που τους έχω δει.
Ειπανε :πάμε στην Ελλάδα να τους πάρουμε τα κεφάλια !
Ανάσα δεν πήρανε οι Priest
5η φορά τους είδα, τιμιότατοι!
Τι ονειρικό σετλιστ ήταν αυτό γαμω την ΠΟΥΤΑΝΑ μου!!!
Θεωρώ τη σημερινή τους εμφάνιση ως τη δεύτερη καλύτερη από εκείνη την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ του 2011 στον ίδιο χώρο. Εκτιμώ ότι ο κόσμος ξεπέρασε αρκετά τις 15000 και είναι, αν δε με απατά η μνήμη μου, το μεγαλύτερο κοινό που έχουν παίξει ως τώρα στη χώρα μας.
Ο κόσμος, επίσης, ήταν πολύ πολύ ζεστός, πράγμα που χάρηκα ιδιαίτερα, έπειτα από την απογοητευτική ανταπόκριση στους Manowar.
Ειμαι πολυ κουρασμενος για αναλυσεις. Αλλα αληθεια, ημασταν ολοι στην ιδια συναυλια; Πισω απο το ΡΑ επαιζες μπαλα, τι 15Κ λετε; Στο Hell Patrol εφυγα απο την κονσολα οπου ημουν με την παρεα μου, εφτασα δευτερη σειρα (οπου κοιμουνταν ορθιοι οι περισσοτεροι) και ειχα ανεση να βγαλω φωτο. Στο Victim βγηκα αριστερα στο δευτερο παρεακι που ειχα, στο Green Manalishi επεστρεψα στην αρχικη παρεα στο ΡΑ και δεν ζοριστηκα ουτε για 2 μετρα. Ο Ρομπ προσπαθησε, αλλα τοσο echo δεν εχει η Θωδη σε πανηγυρι. Σκοτωσε το Sentinel και διελυσε το Diamonds. Κατεβασε την ενταση οσο χρειαζοταν, ενω το “δικο σας” επαιξε πιο πολυ απο εμφανιση του Ρεμου.
Ευχαριστηθηκα, δεν λεω, αλλα μην τρελαθουμε κιολας με υπερβολες. Αριστερα και δεξια ηταν τοσο ανετα που πετυχα τον @martian (cheers boy) στα ξεκουδουνα. Μπυρες δεν αγοραζαμε, παραγγελναμε να μας φερουν, τοσο ανετα ημασταν. Συγκρινω τον αριθμο του κοσμου μονο με τον Cave κι αυτο οχι υπερ των JP.
Λατρεψα το diversity στο κοινο. Σουπερ Daisies, χαλια ηχος. Καλυτερος στους CoF, οχι τρομερος, αλλα ποση ωρα να αντεξω τα τσιριχτα του Dani; Στους JP αριστερα ακουγες πολλα πριμα, στο κεντρο ακουγες πολλη μποτα, μπροστα ο ηχος ηταν τρομερος. Τα ρεστα αυριο. Ισως.
Λιγότερος κόσμος από τη μέρα των Manowar
Μπροστά αριστερά όταν ξεκίνησαν και για ένα τέταρτο που κάθισα γινόταν χαμούλης , αλλά δεν μπορούσα να δω και δεν άκουγα καλά γιατί όλοι ουρλιάζαμε , δεν άκουγα καν τον metal god , οπότε μετακινήθηκα στο αγαπημένο μου μέρος . Περίπου μέση και αριστερά του πύργου όπου για μένα έχει και καλή οπτική και καλή ακουστική
Για Sentinel διαφωνώ , ήταν στο σερί που μοίραζαν εγκεφαλικά . Στο diamonds θα συμφωνήσω κάτι με χάλασε κι εμένα πολύ
το ότι είχε ένα τόνο delay και εφέ ισχύει
Κόσμο οι Manowar πρέπει να είχαν περισσότερο αλλά σαν κοινό ήμασταν πιο θερμοί σήμερα , το να γίνεται πάρτυ στο σημείο που στεκόμουν δεν το είδα στους manowar πχ
Για Daisies το έγραψα κι εγώ , κρίμα γιατί ήταν ωραίοι αλλά ο ήχος κακός . Οι CoF είχαν καλό ήχο , δεν έθαψαν τα πλήκτρα τις κιθάρες που γενικά το βλέπω συχνά , φωνητικά η κοπέλα σουπερ ο Ντανι αυτός είναι οκ τον άντεξα - δεν έχω παράπονο . Εμένα μου άρεσαν αρκετά και δεν είμαι καθόλου του είδους .
καπου εδω ο πολυ πολυ αγαπητος ρομπ και οι judas (οσοι απεμειναν) πρεπει να κρεμασουν τα παπουτσια και να απολαυσουν αλλα πραγματα στην υπολοιπη ζωουλα τους. Τους 1000ευχαριστουμε ειναι Θεοι αλλα ας σταματησουν τωρα με αξιοπρεπεια. Ο ρομπ το μεν πνευμα προθυμο αλλα δεν αντεχει πλεον ο ανθρωπος… και το λεω εχωντας δει priest καμια 7αρα φορες…
Να δουμε αυριο τα αλλα βρετανικα old dogs τι θα κανουν…
Τα ρέστα μου και εμένα:
-Πολύ καλή η οργάνωση της συναυλίας, κανένα πρόβλημα πουθενά και πότε, καμία σχέση με κάτι τουρίστες στην μαλακασα
-τιμες βαπορισιες αλλά οκ κοντά στη θάλασσα ήμασταν
-dead daisies εξαιρετικοί, αλλά ο αέρας τον έκανε τον ήχο πουτανα, βάρκα γιαλό, έχει πλάκα να μην ξέρεις που θα ταξιδέψει η επόμενη νότα
-cradle of filth ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, τσάκισαν το σβερκακι μου, μέση και μπροστά από την κονσόλα ο ήχος ήταν τελειος, αλλόκοτο κοιτούσε το κοινό από κάτω, με το κυαλι έψαχνα άνθρωπο να χτυπιέται, τελείως λάθος επιλογή μέρας καθώς από ότι φαίνεται στην Ελλάδα δεν έχουν πλέον ή δεν είχαν και πότε κοινό, κρίμα
-judas priest… χμμμ ναι οκ, όχι και καμιά υπερπαραγωγή το stage, tribute μπάντα εδώ και καιρό ξεκάθαρα, ωραίο το σετλιστ, τίμιος ήχος, φανταστικός Ρίτσι, αλλά metal god στα τελευταία πέντε τραγούδια τα παράτησε, δεν ακουγόταν, ήδη από το τρίτο τραγούδι είχε λιώσει, ζουσαμε την αγωνία αν θα την βγάλει καθαρή, echo στον Θεό, οι υπόλοιποι τυπικοί
-κοσμος, απογοητεύση, κυρίως στους φιλτθ, αλλά εκεί τους δικαιολογώ, τώρα να κάνεις μοσπιτ σε τραγούδι Judas είναι σαν να κλέβεις εκκλησία, πυρσοί και στα αυτιά πλέον(πυρσοί στον λεξ, τον Θανάση τώρα και στου Ρομπ) το νου σας αύριο γτ προβλέπω bbq
-ακουσαμε και λίγο μεταλλικά στα break (2×4, sad but true) το πιο κοντινό σε συναυλία τους
Εντάξει για haford μια χαρά τα πήγε , εννοείται πως το είχα δεδομένο ότι θα το παλέψει .
Τηρουμένων των αναλογίων δεν νομίζω ότι θα έπρεπε έχουμε περισσότερες προσδοκίες
Τώρα priest χωρίς kk-downing δεν ξέρω εάν γίνεται…Όπως και να έχει το σύνολο παραγωγή + set list ονείρωξη+απανωτές κομματάρες καμία κοιλιά + κάτι πολύ παραπάνω από τίμια τα παιδιά στις κιθάρες, έβγαλαν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα .
Οι filth εξαιρετικοί (αν και το κλίμα δεν τους πήγαινε καθόλου να λέμε την αλήθεια)
Καλημερες. Γελασα πολυ με μερικες ατακες παραπανω
Για να μην παρεξηγουμαι, μια χαρα περασα και χαρηκα πολυ που τους ειδα. Ειχα ριξει τις προσδοκιες μου, αυτο ηταν δεδομενο. Περισσοτερο στεναχωρηθηκα επειδη ειδα ετσι τον metal god, παρα δυσανασχετησα. Ομως η κριτικη μου πρεπει να ειναι ξεχωρη απο την αγαπη για τη μπαντα.
Για την ηλικια του, ο Ρομπ ηταν οπως επρεπε. Ο κοσμος πραγματικα ηταν πιο θερμος απο Μανογουορ, συμφωνω. Ειχε μικραα παρτι γυρω γυρω. Για σετλιστ δεν συζητω, ηταν ενα ονειρο.
Ολα καλα, προχωραμε.
Οκ ο ρομπ κουράστηκε στο τελευταίο μέρος,οκ τα echo κτλ είναι λίγο κάπως,περάσαμε όμως υπέροχα κ αυτο είναι που μένει στην τελική.
Σετλιστ ονειρο.
Respect στο release που σέβεται τον πελάτη όσο κανείς άλλος.
Όποιος είχε κρατήσει μάρκες νερού απο manowar έκανε την τύχη του χτες
Έχω την αίσθηση πως ο Ρομπ μπήκε λίγο νωθρά, ζεστάθηκε, “ρόλλαρε”, πήρε μπρος μετά από 3-4 κομμάτια και ήταν πάρα πολύ καλός μέχρι και το encore που σαν να του βγήκε η κούραση. Γενικά πέρασα πολύ καλά, τους απόλαυσα, ο ήχος κομπλέ, το σετλιστ είχε όλα όσα έπρεπε (οκ, πάντα θα θέλουμε παραπάνω, δεδομένο). Σαν το 11 δεν ήταν (ονειρική συναυλία), αλλά παρέδωσαν μαθήματα και θεωρώ πως δεν γίνεται να έφυγε κάποιος παραπονεμένος.
Δύο περαιτέρω σχόλια, ένα για το σετ, ένα για το συγκρότημα. Πρώτον, τολμώ να πω πως δεν θα με χαλούσε καθόλου να παίξουν 1-2 ακόμα από το Firepower. Το Lightning Strike έδεσε μια χαρά με τα κλασικά και ο δίσκος συνολικά ακούγεται ακόμα χωρίς να έχει ξεφουσκώσει. Μεγάλο παράσημο. Δεύτερον, και προσέξτε μη με πείτε αιρετικό. Οι JP έχουν το καλύτερο κιθαριστικό μέταλ δίδυμο (είχαν βασικά). Γεγονός. Αλλά είναι επίσης γεγονός και νομίζω πλέον και ο πιο γκρινιάρης δεν μπορεί να μην παραδεχθεί πως ο Ρίτσι έχει κολλήσει άψογα με την μπάντα. Και παικταράς και, πρωτίστως, το λέει η καρδιά του, φαίνεται πως το απολαμβάνει και αποδίδει τέλεια στην σκηνή. Χρυσή μεταγραφή.
Cheers σε τιτάνα @jonkyr
Πολύ ωραία βραδιά χθες ξέροντας όλοι τι θα δούμε.
Setlist τρομερό όλα ένα προς ένα, κόσμος τον υπολογίζω 5 με 6000 πίσω από την κονσόλα ελάχιστοι.
Rob το πάλεψε αλλά δεν, στο sentinel και στο Blood red skies δεν τον άκουγες.
Αγαπάμε Judas τους ευχαριστούμε για ότι μας έχουν δώσει είναι ο ορισμός του Heavy Metal άλλα μέχρι εδώ ηταν.
Φανταστικό σετλιστ, ο κοσμος δυνατος εκει που ημουν εγω τουλάχιστον, ο Rob εδωσε ρεστα μεχρι ενος σημείου αλλα απο το Diamonds and rust αν δεν κανω λαθος απλα παρέδωσε πνευμα . Λογικο βεβαια γιατι οι τυποι έπαιξαν ασταμάτητα!
Πιθανα ηταν τελευταια φορα που τους ειδα και θα μεινω με μια εξαιρετικη ανάμνηση. Γλυκόπικρη γευση σε γενικές γραμμες , οχι γιατι δεν περασα καλα, ισα ίσα, αλλα γιατί βλεπεις ολους αυτους τους ηρωες να μεγαλώνουν. Αλλα εδω εγω δε μπορω να πάρω τα ποδια μου σημερα φαντάσου αυτοί.
Δύσκολο το έργο των Maiden απόψε…
ΥΓ. Μου είχαν λείψει πολύ οι Cradle of filth
ΥΓ1. Glenn Hughes εισαι παλικάρι
Απο τις καλυτερες στιγμες εκεινη που φανηκε πως ολοι περιμεναν
This…Is… The… PAINKILLER… και εγινε η νυχτα μερα. Οχι οτι ελειψε το κεφι και η ανατριχίλα κι απο το υπολοιπο live JP.
Dead daisies δεν προλαβα.
Κεινοι οι cradle ομως αμαν. Στην αρχη νομιζα ελεγε πισω τους cradle of faith. Μετα ειδα το filth. Λεω δεν ειναι να απορείς. Και ειμαι διαλλακτικη στο τι μπορω να ακουσω αλλα αυτο, σορι, δεν μπορεσα. Ισως ημουν πολυ κουρασμενη για να το αντεξω.
Η μπυρα ερεε αφθονη, αλλα επιστημονικα δεδομενα λενε πως ΔΕΝ σκοτωνει τον κορωνοιο. Γμτ. Αν (ξανα) κολλησαμε, τι να πω. Κουραστικη η μασκα καλοκαιριατικα.
Γλυκοπικρη γευση μου αφησε το χθεσινο live.
Απο τη μια ενα ωραιοτατο σετλιστ ,ταιριαστο vintage stage production και ενας ολοκληρωμενος guitar hero(τοσο παιχτικα οσο και ως σκηνικη παρουσια) και απο την αλλη μια απο τις σπουδαιοτερες μορφες αυτης της μουσικης να πασχιζει φιλοτημα αλλα πολυ συχνα ματαια(βλ. ενδεικτικα μονο blood red skies,diamonds and rust αλλα και πολλα διασπαρτα σημεια μεσα στα κομματια) να σταθει ανταξιος των ερμηνευτικων στανταρτς που ο ιδιος εχει στο παρελθον θεσει.
Για μενα αυτη σιγουρα ειναι η τελευταια φορα που τους ειδα ζωντανα(εκτος αν το billing καποιου φεστιβαλ με κανει να αναθεωρησω).
Στουντιακα εχουν πιστευω ενα ακομη δυνατο αλμπουμ στα μπαγκαζια τους.