Judas Priest 15/7/2022 Release Festival

Κλαιω.

4 Likes

τι ακουγεται για αυριο ? θα μαζευτουν καμια 5αρα χιλ κοσμο η μπα ?

Δεν έχω ιδέα , αλλά καλά θα ήταν τόσοι. Κάπου εκεί λογικά

Iggy / Liam πόσο κόσμο είχε; Μέσα ήμουνα αλλά δεν είμαι καλός στο να υπολογίζω κόσμο.

Για να κάνω μια σύγκριση με αύριο το λέω.

Τι 5.000? Στους μανογουορ πόσους είχε;
Εδώ θα μαζέψει περισσότερους

Καλή ερώτηση , μου φάνηκαν αρκετοί πάντως καθώς ήμουν στη μέση εκεί στο ύψος του πύργου και είχε πολύ κόσμο και πίσω μου

Κάπου 10000, λίγο πάνω-λίγο κάτω.

Λιιιγο πάνω από δέκα…

Σίγουρα θα εχει πολυ λιγότερο απο manowar. Αλλα δεν νομιζω μονο 5.000. Εξάλλου υποτίθεται το μετέφεραν απο tae kwo do. Εκτος αν εγινε μονο για πρακτικούς λόγους, πχ στήσιμο σκηνής κλπ. Δεν πειράζει, καλα θα ειναι και πιθανότατα αυριο θα πουμε αντιο στον καραφλό.

1 Like

Είμαι κουρασμένος, έχω διάφορα στο μυαλό μου, με ενοχλεί που θα χρειαστώ να σκάσω τελευταία στιγμή λόγω δουλειάς και γενικά, αυτή τη στιγμή μόνο για συναυλία δεν έχω όρεξη.

Ξέρω όμως πως με το που δω τον καράφλα να βγαίνει με την μηχανή (ή δεν το κάνει πλέον?), όλα αυτά θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα ως δια μαγείας.

Άντε να περάσει η ώρα να θαυμάσουμε ξανά την απόλυτη heavy metal μπάντα (σόρρυ φίλτατοι Maiden-άδες :kissing_heart: ).

Faster, higher 'til it seems that we’re gonna break.
Shootin’ further, giving more than you’re ever gonna take.
Leaving your heads, crushed out on the floor.
Begging for mercy, be careful or we’ll do it some more.

7 Likes

Θέλω Dead Daisies σε κλειστό χώρο.

Είναι ωραίοι , έχουν ενέργεια , ήταν καλοί αλλά προσωπικά με χάλασε πολύ ο ήχος τους ( ίσως ο αέρας , ίσως κάτι άλλο , ίσως τα αυτιά μου ) και δεν χόρτασα

1 Like

Καλα να περάσετε όσοι πάτε. Δυστυχώς δεν μπορώ.
Ζηλεύω λίγο.
Μια χαρά θα είναι

Dead daisies έχασα λόγω δουλειάς. Τώρα απολαμβάνω τη μπύρα μου. Α ναι, παίζουν και οι Kραντλοφιλθ…
Με τον κυρ Αλέκο, ντραμερ… (καλός, καλός)

3 Likes

Καλή καλή είναι η κοπέλα πάντως. Πολύ ωραία φωνή

Τι μαρτύριο είναι τούτο βαγγελιστρα μου…

5 Likes

Εμένα από την άλλη μου άρεσαν αρκετά ( παραδόξως ) . Και δεν έχω καμία επαφή μαζί τους και με το είδος

Τα γυναικεία φωνητικά τεράστιο συν

Πολυς κοσμος παιδια. Πιστευω περισσοτερος απο Manowar

2 Likes

Και ορεξατος κόσμος . Καραγουσταρω και μπροστά και στη μέση που πήγα μετά για να ακούω και να βλέπω καλύτερα λόγω συνωστισμού

1 Like

Τιτάνες Judas Priest χωρίς πολλά πολλά.

Φοβερό live!

6 Likes

Πολύ καλοί . Κολασμένες κιθάρες όπως μου αρέσει να τις ακούω. Είναι γίγαντας ο Ρίτσι

5 Likes