Judas Priest 15/7/2022 Release Festival

Ας το ανοίξουμε και επίσημα λοιπόν

Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 24/10, στις 11:00, προς 45 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 80 ευρώ (δύο εισιτήρια) και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν σύντομα. Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 100 ευρώ.

να θυμίσουμε ότι πέρσι τα εισιτήρια ξεκίναγαν από 49 ευρω και 88 είχαν το διήμερο στο Rockwave

6 Likes

Άντε ωραία το release ανακοίννωσε 1 από τις 25 μέρες του :sweat_smile:

Άνοιξε λοιπόν ο χωρός των μεγάλων ανακοινώσεων άντε να δουμε…

3 Likes

Εγώ ελπίζω να ανακοινώσουν την ίδια μέρα και Mercyful Fate, ε δεν ζητάω και πολλά μαζί παίζουν σε αρκετά φεστιβαλ στην Ευρώπη. Φοβάμαι όμως πως ή δεν θα έρθουν καθόλου ή θα τους φέρουν σε άλλη μέρα… οψόμεθα

2 Likes

Καλα ας δούμε και τα σαπορτ διότι η μερα των Priest στο Rockwave γαμουσε με τα ονοματα που έφεραν, για τους λάτρεις του ειδους.

3 Likes

Ρε τουν Ιούδα τελικά θα έρθουν… :rofl:

Τέτοια ονόματα είναι καλό να έρχονται συχνά, όπως θέλει ας πάει. Το βλέπω λίγο ρίσκο. Το εισιτήριο είναι φυσιολογικό αλλά πολύ για τον μέσο Έλληνα που υποθέτουμε ότι πήγε πρόπερσι. Σημαντικό για το αν θα πάει καλά το τι θα έχει για Σαπορτ καθώς και τι άλλο metal θα έχει το καλοκαίρι. Οι mercyful fate τους οποίους θα ήθελα πολύ να δω δεν νομίζω ότι μαζεύουν πάνω από 2k

2 Likes

Το πακετο Ιουδα μαζι με βασιλια διαμαντι και κανα σαπορτ μεσαιου βεληνεκους,μαζευει 10χιλιαρο θελω να πιστευω.

1 Like

Το αν θα παω εξαρτάται απο το σετ και το αν θα ειναι ο τιπτον. Ισως βαλουν 1-2 μικρα σαπορτ. Γιατι το λαιβ θα ειναι σχεδον 2 ωρες οπως το επετειακό του 11.

1 Like

Δεν νομίζω mercyful fate να μπορούν headliners. 2Κ Μαξ που είπε και κάποιος άλλος. Τώρα αν είναι τόσο μάγκες που τους φέρουν μαζί με JP θα μιλάμε για μεταλ οργασμό

3 Likes

Σχετικά με τον Tipton. Νομίζω περιοδεύει μαζί τους, αλλά παίζει σε 2-3 τραγούδια μόνο αν και όταν μπορεί. Δεν πρόκειται κανείς να εγγυηθεί ότι θα είναι σκηνή, εδικά με το είδος της ασθένειας του.

1 Like

Να θυμίσουμε επίσης ότι εκείνη η μέρα είχε Accept Saxon Priest

3 Likes

Δεν ξεχνιούνται αυτά! Γι αυτό και περιμένω αντίστοιχα πράγματα…

Screenshot_1

2 Likes

Δε παιζει μαζι με πριστ και διαμαντης με την καμια. 2-3 μπαντες βεληνεκους αξεπτ και κατω.

1 Like

Σωστός. Φτωχοτατες ηταν σε σαπορτ ολες οι συναυλιες του release πέρσι, δεν βλεπω να αλλάζει κατι δραματικα φέτος.

Και SABATON εννοείται που βγήκαν ακριβώς πριν τους Priest.

1 Like

Ξεκινάω με τη σκέψη ότι μάλλον δεν θα ακολουθήσω αυτή τη φορά ΑΛΛΑ σετλιστ, σαππορτ και αν κάτσει συναυλία που να με ενδιαφέρει προηγούμενη ή επόμενη μέρα μπορούν να μου αλλάξουν τη διάθεση. Σίγουρα πάντως δεν θα κάνω ταξίδι μόνο για πριστ.

Έχουμε καιρό ακόμα βεβαια

Εδιτ: η τιμή των 45 για ξεκίνημα με κάνει να περιμένω δυνατά σαππορτ πάντως. Αλλιώς δεν θα τραβηξει

o halford ειπε για τα επερχομενα live οτι θα εχει εκπληξεις κτλ.σε τραγουδια και stage show.
ελπιζω να εμφανιστει και ο ΚΚ με Tipton.Oλα τα εχουμε δει ως τωρα.ποτε μη λες ποτε.

Φοβερη ανακοινωση, εννοειται ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ για τους ΘΕΟΥΣ… Και επετειακο tour για τα 50 χρονια της μπαντας, θα εχουμε ωραιες εκπληξεις οπως ωραιες εκπληξεις ειχε και το setlist περυσι που ακουσαμε πολλα κομματια που ειχαν να παιχτουν χρονια ή δεν ειχαν παιχτει ποτε στο παρελθον. 17 Ιουλιου θα ζησουμε μεγαλες στιγμες παλι…

ΥΓ: Το μονο μου παραπονο ειναι το εξης. Γιατι σε κλειστο χωρο ρε παιδια κατακαλοκαιρο, γιατι οχι στην Πλατεια Νερου που τα σπαει σαν χωρος?

Το 2001 όλα ήταν καλά και “κολασμένα”, αλλά έλειπε ο Metal God. Τις φορές που ήρθαν όπως έπρεπε, απείχα. Για το 2011 τα έγραψα κι εδώ: Συναυλίες που χάσαμε και μετανιώνουμε γι’αυτό (aka- the klama thread). Κατά την άποψή μου, η εμφάνιση του 2018 “έσπειρε” κανονικότατα, με το setlist να “ρίχνει το σαγόνι”.

Όσον αφορά τα επικείμενα, του 2020, αμφιταλαντεύομαι.

Στα (+): Γουστάρω κλειστό χώρο, πιιθανολογώ ότι το setlist θα είναι “όνειρο”, μπορεί να είναι και η τελευταία φορά που εμφανίζονται στην Ελλάδα.

Στα (-): Η τιμή (πολλώ δε μάλλον όταν δεν ξέρουμε τα support και πολύ περισσότερο εάν η επιλογή τους αποδειχθεί αδύναμη), η αίσθηση του ανεκπλήρωτου για τα 50 χρόνια, σε περίπτωση που δεν ανέβει στη σκηνή ο Glenn, η απουσία (?) του ακόλουθου τύπου (αγαπάμε Richie, αλλά…).