Judas Priest 15/7/2022 Release Festival

Είμαι ντεμί να πάω με το στοιχειωμένο εισιτήριο από FATE.

Εγώ θα είμαι λολ
Αναμένουμε πιο πολύ για κραντλ πάωω χαχαχα

2 Likes

Άμα δείτε κάποιον να έχει στους ώμους του ένα μακρυμάλλη ξανθό αγοράκι εγω θα είμαι

8 Likes

Τους ειδα το Σαββατο στην Τσεχια… Ηχαρα και πολυ καλοι αλλα ηταν πιο πολυ σαν cover band … και πολλα σημεια ειναι πιο χαμηλα ειδικα το painkiller με εκανε να νιωσω μεχρι και αβολα στο ποσο διαφορετικο το επαιξαν…

2 Likes

Πάω με εισιτήριο Priest του 2020 (των Fates το ξόδεψα στους Manowar). Λογικά και εδώ παίρνουμε δωρεάν μπυρονι έτσι?

2 Likes

σωστά , σε κάθε λαηβ που έχουμε εισιτήριο από το 2020 ή το 2021

1 Like

Κ 2 νερα αφου δινουν 5 ευρω μπονους δωρεαν καταναλωσης οπως το ονομαζουν

1 Like

Θα ειμαστε Αντιπαρο!

3 Likes

Άρα δεν θα είσαι ούτε στους Maiden την επόμενη;

Μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :kissing_heart:

2 Likes

Έχεις πουλήσει νεφρό; Ή πάνε καλά οι δουλειές;;;;

1 Like

Εκλαψα με τις “δουλειες” :rofl:

2 Likes

Καλά πάνε :stuck_out_tongue:

10 Likes

4 Likes

Παμε!! Λίγες ωρες μείνανε!
Με αφορμή τη συναυλία, αναπωλούσα στιγμές από το παρελθόν…
Γύρω στο 2000-2001 είχα ήδη τελειώσει τις σπουδές μου στην Αγγλία και δούλευα σε μία εταιρία έξω από το Λονδίνο. Οι Priest έπαιζαν την Παρασκευή στο London Astoria, πήγαμε με την παρέα και ένα από τα παιδιά σπoύδαζε στο Birmingham όπου καπάκι έπαιζαν οι Priest κι εκεί και φύγαμε την άλλη μέρα να τους ξαναδούμε. Δευτέρα δουλειά (κομμάτια από το δυνατό ΠΣΚ) και το απόγευμα καθώς γυρνούσα σπίτι ακούω στον τοπικο ραδιοφωνικό σταθμό (Ocean FM νομίζω λεγόταν) ότι σήμερα παίζουν οι Judas Priest στο Portsmouth! Το σκέφτομαι λίγα δευτερόλεπτα, κάνω επιτόπου αναστροφή και φεύγω απευθείας με το αμάξι μόνος μου για Portsmouth. Σκάω μύτη και παρκάρω στο κέντρο της πόλης, βλέπω κάτι ξέμπαρκες παρέες μεταλλάδων και ακολουθώ. Φτάνουμε στο venue οπου υπήρχαν σύνολο 300-500 άτομα (καμία σχέση με τον χαμό του Λονδίνου και του Birmingham δηλαδή), πάω μπροστά σχετικά άνετα και πλασάρομαι κάγκελο, πρώτο τραπέζι πίστα!

Από όλες τις συναυλίες αυτή θυμάμαι πιο έντονα! High fives όλη την ώρα με τον Ripper, στα δυο μέτρα από Hill, KK και Tipton. Στα bonus, ότι support για εκείνη την περιοδεία είχαν τους…Savatage !! Δύο σε ένα δηλαδή. Είχα μαζέψει στο τέλος και πολλά καλούδια πέννες κλπ.

17 Likes

Να πατε να δειτε οπως και δηποτε Dead Daisies… τους ειδα σε φεστιβαλ 1 μερα πριν απο Priest και μου αρεσαν παραπανω… Glen Hughes ειναι τεραστια μορφη…

4 Likes

ο μόνος λόγος που το σκέφτηκα να πάω!

αλλά τελικά έσκασε το live των GY!BE οπότε το άφησα εντελώς.

2 Likes

Προλαβαίνεις και τα δύο :stuck_out_tongue:

4 Likes

το ξέρω. λεφτά και για τα 2 δεν έχω :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

5 Likes

Πανε καλά οι δουλειες παντελή; :stuck_out_tongue:

10 Likes