18 χρόνων παιδιά και ΠΑΣΟΚ με Σημιταρο, και Savatage. Ααααχχχ
Εντωμεταξυ είναι σε δραχμές το εισιτήριο, αλλά γράφει και το αντίστοιχο σε ευρώ, στο οποίο μπήκαμε 6 μήνες μετά. 41 ευρώ (με βασικό μισθό 457* τοτε το αντίστοιχο του σε ευρω) και έβλεπες όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα.
…αυτά που δεν θα μπορούσα να ξεχάσω βέβαια, είναι η ανέλπιστα καλή εμφάνιση των Savatage με τον Diamond Jiniya στο μικρόφωνο, τους επίσης πολύ καλούς Megadeth με τον Mustaine κατά την καθιερωμένη παρουσίαση της μπάντας να ρωτάει “ποιος είμαι εγώ;” όταν ήρθε η ώρα να παρουσιάσει τον… εαυτό του, και τους Priest με τον Ripper να δείχνουν σε πολύ υψηλά επίπεδα, μέχρι που βέβαια ήρθε εκείνη η εμφάνιση τους 10 χρόνια μετά και ο 60ετής τότε Halford έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!
Οι Cradle of Filth έπαιζαν τρίτοι τότε, κάτω μόνο από τους Priest και τους Megadeth, αλλά το φως του ήλιου δεν τους βοήθησε, όπως και η αδιαφορία – δυσφορία της συντριπτικά μεγάλης πλειοψηφίας του κοινού που έφτασε μέχρι του σημείου να πεταχτούν και κάποια μπουκάλια στη σκηνή. Ο πάντα ψύχραιμος και φλεγματικός Άγγλος Dani όμως δεν έχασε το χιούμορ του και κλωτσώντας ένα μπουκάλι σχολίασε: “να σας μάθω και λίγο ποδόσφαιρο γιατί αν κρίνω από την εθνική σας δεν είστε και τόσο καλοί” - προ 2004 όλα αυτά να υπενθυμίσω!
Η ζέστη δεν θυμάμαι να με είχε ενοχλήσει τότε… τώρα πια βέβαια, ο “εσωτερικός θερμοστάτης” είναι πολύ πιο… ευαίσθητος!
Σχετικά με τη ζέστη και το Rockwave νομίζω δεν υπάρχει πιο cult, σουρεάλ φάση από τους Immortal στο Αγιο Κοσμά με το corpse paint να στάζει πάνω στις κιθάρες και να τρέχει στο σώμα τους.
Τα εχουμε ξαναπει πιο παλια για αυτο το RW… αρκετα ιστορικο!
Ακομα εχω κομματι απο τη πετσετα του Ριπερ που μας ειχε πεταξει
Η 2η μερα θυμαμαι ειχε ακυρωθει λογω καταιγιδας…!