Judas Priest 15/7/2022 Release Festival

18 χρόνων παιδιά και ΠΑΣΟΚ με Σημιταρο, και Savatage. Ααααχχχ

Εντωμεταξυ είναι σε δραχμές το εισιτήριο, αλλά γράφει και το αντίστοιχο σε ευρώ, στο οποίο μπήκαμε 6 μήνες μετά. 41 ευρώ (με βασικό μισθό 457* τοτε το αντίστοιχο του σε ευρω) και έβλεπες όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα.

2 Likes

Αυτό το είχα ξεχάσει. Για του λόγου το αληθές όμως…

…αυτά που δεν θα μπορούσα να ξεχάσω βέβαια, είναι η ανέλπιστα καλή εμφάνιση των Savatage με τον Diamond Jiniya στο μικρόφωνο, τους επίσης πολύ καλούς Megadeth με τον Mustaine κατά την καθιερωμένη παρουσίαση της μπάντας να ρωτάει “ποιος είμαι εγώ;” όταν ήρθε η ώρα να παρουσιάσει τον… εαυτό του, και τους Priest με τον Ripper να δείχνουν σε πολύ υψηλά επίπεδα, μέχρι που βέβαια ήρθε εκείνη η εμφάνιση τους 10 χρόνια μετά και ο 60ετής τότε Halford έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Οι Cradle of Filth έπαιζαν τρίτοι τότε, κάτω μόνο από τους Priest και τους Megadeth, αλλά το φως του ήλιου δεν τους βοήθησε, όπως και η αδιαφορία – δυσφορία της συντριπτικά μεγάλης πλειοψηφίας του κοινού που έφτασε μέχρι του σημείου να πεταχτούν και κάποια μπουκάλια στη σκηνή. Ο πάντα ψύχραιμος και φλεγματικός Άγγλος Dani όμως δεν έχασε το χιούμορ του και κλωτσώντας ένα μπουκάλι σχολίασε: “να σας μάθω και λίγο ποδόσφαιρο γιατί αν κρίνω από την εθνική σας δεν είστε και τόσο καλοί” - προ 2004 όλα αυτά να υπενθυμίσω!

Η ζέστη δεν θυμάμαι να με είχε ενοχλήσει τότε… τώρα πια βέβαια, ο “εσωτερικός θερμοστάτης” είναι πολύ πιο… ευαίσθητος!

8 Likes

Σχετικά με τη ζέστη και το Rockwave νομίζω δεν υπάρχει πιο cult, σουρεάλ φάση από τους Immortal στο Αγιο Κοσμά με το corpse paint να στάζει πάνω στις κιθάρες και να τρέχει στο σώμα τους.

7 Likes

Και που να τους είχες δει στην Ποσειδώνος να περιμένουν ταξί μέσα στο λιοπύρι, επειδή τους ξέχασε ο τύπος που θα τους πήγαινε στο συναυλιακό χώρο

5 Likes

6glgoa

3 Likes

2011 ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ. ευκολάκι. καλοί ηταν με τον ριπά, αλλά…

1 Like

Τα εχουμε ξαναπει πιο παλια για αυτο το RW… αρκετα ιστορικο!
Ακομα εχω κομματι απο τη πετσετα του Ριπερ που μας ειχε πεταξει :stuck_out_tongue:
Η 2η μερα θυμαμαι ειχε ακυρωθει λογω καταιγιδας…!

1 Like

Λόγω υψηλής ζήτησης το live πάει Πλατεία νερού

2 Likes

Όντως;

Ναι το ανακοίνωσε ο διοργανωτής

Ωραία. Ίσως καλύτερα; Ή όχι;

Προφανώς καλύτερα , να είμαστε άνετοι

2 Likes

Ω, ευτυχώς! Νόμιζα για κάποιο λόγο ότι έτσι κι αλλιώς ήταν στην Πλατεία Νερού, οπότε θα πήγαινα σε λάθος χώρο…

3 Likes

Απ’ότι είδα απτό μαπς είναι δίπλα αυτά τα δύο

1 Like

Indeed :slight_smile:

Πω ρέ, επικό σέτλιστ προμηνύεται!

1 Like

Heading out to the highway δε βλέπω όμως :pensive:

Ξέρουμε ώρες εμφάνισης της κάθε μπάντας?

Συνήθως βγαίνει την προηγούμενη μέρα το πρόγραμμα.

1 Like

Ποιος θα είναι εκεί?