Χωρις viva wallet όμως?
Κάνε viva wallet πραγματικά είναι πανευκολο, δεν έχει χρεώσεις, και σου σώζει πολλά χρήματα από οποιαδήποτε εισιτήριο και αν κλείσεις (συναυλίες, θέατρα, μουσική, γήπεδο κλπ). Εμένα προσωπικά μου έχει σώσει αρκετά χρήματα.
38άρη, στα είπε ο άϊ_λαβ_μέταλ , κάνε βίβα γουόλετ. Χωρίς βίβα γουόλετ, τα πάντα έχουν καπέλο στο βίβα.
Ναι αλλα δεν ειναι κανονικο το εισιτηριο.
Γιατί από βιβα; Δεν υπάρχει κατάστημα να το αγοράσουμε; Δεν έψαξα. Λολ
Ακόμα έχει προπωληση στα 45€
Απορώ πως δεν εξαντλήθηκαν ώστε να ανέβει η τιμή
Πάντως πολλοί παίρνουν και για διήμερα
Είχε βγει ανακοίνωση πριν κάποιες μέρες ότι η τιμή προπώλησης αλλάζει στις 16/5
Όοοου νόοοου. Δεν μπορώ να τα πάρω από τώρα. Πω γαμωτο θα βγουν πιο ακριβά.
Ευτυχώς που διάβασα ότι αλλάζουν οι τιμες από αύριο και χτύπησα Judas μαζί με slipknot πακέτο στα 93 ευρώ με τις κολοπρομήθειες τους.
Αν μου έλεγες πριν 15 χρόνια ότι θα πλήρωνα 60αρι για το ραπομεταλ θα σε έβριζα αλλά παλιμπαιδισμός νομίζω λέγεται.
Πάντως Judas priest, COF , GLENN HUGHES είναι δυνατό πακέτο.
Ούτε καν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές έχει αναφερθεί (και ξανααναφερθεί) στο forum το Rockwave του 2001, για πολλούς και διάφορους λόγους.
Κάποια στιγμή, έχω μια μικρή ιστοριούλα να διηγηθώ από την συγκεκριμένη ημέρα, εκεί στο topic της νοσταλγίας.
Μάγκες μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει όριο ηλικίας στην προσέλευση? Πρέπει τα παιδιά να είναι πάνω από κάποια ηλικία?
Από εδώ:
- Υπάρχουν παιδικά εισιτήρια και ποιες είναι οι τιμές τους;
Tα παιδιά έως 6 ετών μπορούν να εισέλθουν στο φεστιβάλ χωρίς εισιτήριο.
Από 7 έως 12 ετών, μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο τους μόνο
από το ταμείο του φεστιβάλ, την ημέρα της εκάστοτε συναυλίας.
Το συγκεκριμένο εισιτήριο θα είναι στη μισή τιμή της τελικής τιμής του κανονικού εισιτηρίου
της εκάστοτε ημέρας (δηλαδή της τιμής που πωλούνται τα εισιτήρια στο ταμείο
και όχι στην τιμή της προπώλησης)
Άρα τσάμπα θα τον βάλω
Κι εμενα το πρωτο Rockwave μου αυτο ηταν, οπως και επισης το πρωτο μου metal festival, μολις πριν λιγους μηνες ειχα κλεισει τα 18 και ως τοτε ειχα δει μονο μπαντες σε μικροτερους χωρους.
Η πρωτη μερα ηταν απιστευτη πραγματικα, ακομα θυμαμαι αρκετα πραγματα παρολο που εχουν περασει τοσα πολλα χρονια.
Priest, Megadeth, Savatage Γκαμησανε και οι τρεις. Οι CoF δεν ηταν και τοσο του γουστου μου (ακομα δεν ειναι ιδιαιτερα) θυμαμαι το κραξιμο και οτι δεν τους ευνοησε και η ωρα και η ζεστη. Τους Rotting Christ ηταν η πρωτη φορα που τους εβλεπα live, μου ειχαν φανει πολυ ενδιαφεροντες και καπως σοκαριστικοι επειδη τα extreme metal ακουσματα μου ακομα ηταν πολυ λιγα (ακουγα κυριως heavy/power/thrash και classic/prog/hard rock τοτε)
Οι κοπέλες δεξιά και αριστερά στη σκηνή?
Εισαι σαρδαναπαλος και σατυρος, εγω για τη μουσικη πηγα (θυμαμαι πως ειχαν τα γυναικεια φωνητικα κανονικα live αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν ωραιες!)
Μας ειχε φαει το λιοπυρι ρε, 135 βαθμους ειχε.
Ναι αλλά ήμασταν νέοι
Και με χαρτινα εισιτηρια!