Ο μεγαλύτερος frontman στην ιστορία της μουσικής απλά…
ΥΓ.Δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο στο release,απίθανα πράγματα,πρέπει να έχει άνω των 20.000!
Ο μεγαλύτερος frontman στην ιστορία της μουσικής απλά…
ΥΓ.Δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο στο release,απίθανα πράγματα,πρέπει να έχει άνω των 20.000!
Λογικό αφού μιλάμε για το πιο value for money lineup στην ιστορία του release
Σε μεταλ βραδιά ( μιας και σε αυτές πηγαίνω ) σίγουρα ο περισσότερος κόσμος που έχω δει
Περισσότερος και από Σλιπκνοτ φαντάζομαι
Τεράστιος Μπρουσαρος , κομματαρες γαμω
Αλλά δεν θα αφήσω να πέσει κάτω ότι σε τόσα μέρη έπαιξε το Tower και εδώ όχι χαχα
Ακόμα τραγουδάω το Road to Hell από μέσα μου . Μεγάλε Μπρους ξεροντοπαραξενε είσαι μέγιστος
Αυτό που μετά από 800 χιλιάδες χρόνια έπαιξε λίγο από μεγαλεξανδρο και το κοινό από κάτω (που 800 χιλιάδες χρόνια το ζητάει) δεν ήξερε τους στίχους να το τραγουδήσει νομίζω απότελει πια το αγαπημένο μου συναυλιακό success story ever.
Ήξερε ότι έκανε μλκια στην τελευταία, οπότε ήρθε τώρα και τρέλανε κόσμο τι να λέμε. Μέχρι και τα καινούργια κομμάτια λάιβ ήταν τούμπανο. Accept δεν πρόλαβα πολύ, γενικά άκουσα καλά λόγια. Priest για μένα είχαν κακό ήχο πααααρα πολύ ψηλά οι κιθάρες και ο χαλφορντ σε ένα κακό βράδυ, δυσκολεύτηκε πολύ από την θερμοκρασία, ειδικά με όλα αυτά που φοράει κλασσικά. Θεωρώ κάθε σύγκριση άδικη, γιατί άκουγα πολλούς να το λένε, αλλά παιδιά Ώπα δεν έχουν την ίδια ηλικία.
Μαλακα, το πετυχα σε βίντεο και κατουρηθηκα απο τα γέλια, τρομερό σκηνικό.
είδε μια μείωση στον τραπεζικό του λογαριασμό κ είπε “πω πω, κοίτα τι ζημιά μου έχουν κάνει οι Έλληνες”
Καμία σχέση με αυτό που εννοώ αλλά οκ. Απλά θυμόταν ότι δεν ήταν όπως έπρεπε από ένα σημείο και μετά, και έδωσε το κάτι παραπάνω σήμερα με το δωράκι του Αλέξανδρου.
Νταξ καλά ήταν, προχωράμε
Από τα λίγα που διάβασα, Bruce Dickinson ήταν εμπειρία ζωής και Judas Priest tribute band δηλαδή;
Το ίδιο είχε γίνει και στο κλειστό του Ελληνικού το 2007, ξεκίνησε να το τραγουδάει ακαπέλα και από κάτω λέγανε ότι να’ναι και λέει “oh you’ve forgot it”.
Honestly εγώ δεν ξέρω τους στίχους εκτός απ’ το ρεφρέν γιατί δε μ’αρεσει καθόλου σαν κομμάτι
Καλά υπερβολές. Μια χαρά ήταν και οι πριστ απλά δυσκολεύτηκε ο Ρομπ, έσκασε ο Άνθρωπος. Ε ο Βρασίδας όταν έχει κέφια, έχει κέφια τι να κάνουμε τώρα, ξέρω ότι πολλοί δε τον πάνε αλλά…
Bruce με Rob; Ο Bruce ειναι 66 χρονων και εχει περασει καρκινο στον λαιμο. Ο τυπος ειναι απιθανος που εχει τετοια φωνη, την οποια δε λυπηθηκε καθολου σημερα. Ηταν τρο-με-ρος.
Slipknot είχε τον περισσότερο κόσμο που εχω δει στο release, Cure στο ejekt.
(Μιλάω για πλατεία νερού)
Κλαίω, μεγάλη αλήθεια. Πιστεύω ο λόγος είναι ότι όλοι άνοιξαν κινητά αντί να ζήσουν τη στιγμή και δεν τραγούδησαν να μην χαλάσει το βίντεο…μεγάλες στιγμές
Πριστ έχω δει όσες φορές έχουν έρθει τα τελευταία δέκα χρόνια. Ήξερα τι να περιμένω. Πότε δεν ξετρελαθηκα και πάντα πέρασα πάρα πολύ όμορφα
Για άλλη μια φορά οι κιθάρες τους συγκλονιστικες
Αξεπτ επίσης στα ίδια επίπεδα που τους ξέρω . Τρομεροί
ΥΓ: ούτε ένα καπνογόνο ε;
Ο Ρομπ είναι 72, έπαιξε περισσότερη ώρα, και φορώντας όλα αυτά ήταν πιο δύσκολα. Έκανε ότι μπορούσε και η σύγκριση σήμερα ήταν άδικη. Αυτό λέω. Και σπαστική όταν φεύγαμε. Λίγο σεβασμός στον Ρομπ που κρατάει την μπάντα του ψηλά. Ας δούμε πώς θα είναι ο Μπρους στα 72.
Μπρους απλά Φ Ο Β Ε Ρ Ο Σ. Ξανάγινα 18 χρονών όταν τον είδα στο Ιβανόφειο με Άντριαν. Η μπάντα του άψογη, ήρθε ορεξάτος ο άτιμος. Πριστ μου έφυγε το απωθημένο.Το κυρίως πρόβλημα μου οτι κουφάθηκα στην κυριολεξία από τον ήχο. Μόνο αγάπη στον Ρομπ που δεν το βάζει κάτω. Accept οταν βγήκαν καιγαν ακόμη τα τσιμέντα. Ζέσταναν τον κόσμο μια χαρά. Αυτά για απόψε. Είμαι πτώμα.
Μια random τζουρα από το ρεφρεν του Alexander ηταν λογικό να μπερδέψει το ακροατήριο στο να ακολουθήσει τους στιχους. Μην υπερβάλουμε.
Ολοι ανεξαιρετως γαμησαν. Μπραβο στα συγκροτηματα, μπραβο κ σε εμας π το καναμε sold out ή σχεδον, παντα τετοια!